Μετάβαση στο περιεχόμενο

akordella

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από akordella

  1. Καλημερα ! και γω αγγλια δουλευω . Το Α1 χρειαζεσαι ...οι αγγλοι θα σου βγαλουν τη ψυχη αν τους ρωτησεις. Η αιτηση που ζηταει η αγγλια για να σου χορηγηση το Α1 πιστευω ειναι λαθος. . Ψαξε στο google για το form CA8421i ειναι η αιτηση που συμπληρωνεις για να σου δωσουν οι Αγγλοι το Α1. Τη συμπληρωνεις ηλεκτρονικα και σου ερχεται ταχυδρομικως το Α1 μετα απο κανα 2μηνο.

  2. Καλησπέρα είμαι νέος μηχανικός (1 χρόνος) και δε βρίσκω δουλειά. Επειδή δε μπορώ να πληρώνω εισφορές όντας άνεργος , μπορώ να διαγραφώ από το Τσμέδε και να επανεγραφώ π.χ. μετά το διδακτορικό που θέλω να κάνω? Όσοι ξέρουν ας απαντήσουν. Ευχαριστώ

     

    Ρωτησα στο ΤΣΜΕΔΕ κ οσο εισαι μελος το ΤΕΕ υποχρεωτικα πληρωνεις εισφορες . Ετοιμαζω αιτηση στο ΤΕΕ για τη διαγραφη μου από μέλος αλλά όπως διαβαζω εδώ είναι δύσκολο . Αλλά σκοπεύω να το πάω κ δικαστικά.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.