Μετάβαση στο περιεχόμενο

entak

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από entak

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα συνάδελφοι.

    Με συγχωρείτε αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά ξόδεψα ήδη χρόνο στην αναζήτηση και δε βρήκα κάτι.

     

    Θέλω να χρησιμοποιήσω επιτέλους κάτι από την ασφάλεια που πληρώνουμε.. Για να κλείσω λοιπόν ραντεβού σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ ώστε να εξεταστώ χωρίς να πληρώσω, μου ζητάνε ΑΜΚΑ και Α.Μ.Α.

    Τι είναι αυτό, έπρεπε να έχω κάνει κάτι για να το βγάλω, ή αναγράφεται στο βιβλιάριο? (Δυστυχώς το βιβλιάριο είναι στο πατρικό μου και οι γονείς λείπουν και είμαι με σπασμένο πόδι οπότε θα ήθελα αν είναι εκεί, να το γνωρίζω στα σίγουρα πριν μπω σε κόπο)

     

    Μπήκα και στο tsmede.gr στο λογαριασμό μου και στον ΕΦΚΑΑ αλλά δε βρήκα κάπου να αναγράφεται κάποιο Α.Μ.Α.

     

    Ευχαριστώ,

    Στέλιος

    Ο Α.Μ που είναι στο βιβλιάριο κάτω από τη φωτογραφία. Υπήρχε και στα ειδοποιητήρια για τις εισφορές, αλλά και σε όλες τις βεβαιώσεις του ΤΣΜΕΔΕ σαν αριθμός δύναμης.

  2. νέο σχέδιο ηλεκτρολόγου και τέλη επανασύνδεσης σύμφωνα με ότι ισχύει εκείνη την ημέρα. Όσον αφορά τη σκεπή ,άν η οικοδομική άδεια την προέβλεπε  τότε μπορεί και να απαιτηθεί η κατασκευή της άν η ΔΕΗ σε παραπέμψει στη Υπηρεσία Δόμησης.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.