Μετάβαση στο περιεχόμενο

akikos39

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από akikos39

  1. 8 minutes ago, JohnnyHoliday said:

    Δεν το απαντήσατε μόνος σας ήδη εδώ; Νόμιζα ότι είχε λυθεί το ζήτημα.

    Ναι θα ενημέρωνα και εδώ. Το έγραψα πριν βρω τη απάντηση και στα 2 forum.

    Σύμφωνα με αυτό

    https://www.forin.gr/articles/article/22368/pol-1150-2017

    Πρέπει να συμπληρωθούν τα πεδία 366, 386 και να μπουν και στις εκροές στο 303, 333. Αν μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος θα ήταν χρήσιμο.

  2. Καλησπέρα σας. Αγόρασα ένα κινητό με το άρθρο 39α και θέλω να συμπληρώσω το Φ2 (ξέρω ότι είναι εκπρόθεσμο :(). Όταν ξεκινώ τη δήλωση μου συμπληρώνει αυτόματα το 361 από το myData. Οταν παω να το οριστικοποιήσω τη δήλωση δεν με αφήνει γιατί το 381 να ειναι μηδενικό.

     

    Καμιά βοήθεια;

     

     

    eeeeqq.png

  3. 1 ώρα πριν, georgegaleos said:

    Για το iclass

    Κάνε τικ και στα κουτάκια που πιθανά έχουν τα αρχεία pdf και θα ανέβει το ποσοστό. Κάνε τικ και στο κουτάκι πάνω από την κοπελιά στην ενότητα ΓΕΝΙΚΑ στο Συνομιλία.

    Εγω έχω παρακολουθείσε την επιλογή μου (το σεμινάριο 8...Συγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές .....) και τα έχω παρακολουθήσει όλα, (συνολικα πήρε ~20 πραγματικές ώρες) και σε όλα όπου πάω να το ξαναδώ (γαι επιβεβαίωση) με "πετάει" στο τέλος της ενότητας που με ευχαριστεί γαι την παρακολούθηση !!! Βέβαια σε 2 ενότητες παρά του ότι είναι πλήρως παρακολυθημένες δεν έχει τικ. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

    Και μου είπαν αυτό που έχω ήδη ότι πρέπει να γίνει για να γράψει και τον συνολικό χρόνο (100ώρες  x 40 λεπτα = 400 λεπτά = 67 ώρες)

    Ισως το 66% έχει την λογική της 40λεπτης διδακτικής ώρας από τις συνολικά 100 διδακτικές. 100*66% = 67 πραγματικές ώρες. (=100ώρες  x 40 λεπτα = 400 λεπτά = 67 ώρες)

    Σου τσεκάρονται τα κουτάκια στην αρχική σελίδα; Σε εμένα ενώ στη πλήρη αναφορά στο προφίλ εμφανίζονται check στην αρχική σελίδα δεν ειναι τσεκαρισμένα. Το ποσοστό ανεβαίνει μόνο όταν κάνω τα test. Έχω παρακολουθήσει πάνω από τα μισά και είμαι μόνο στο 14%.

  4. Αγαπητέ χρήστη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η πλατφόρμα ξεκλειδώνει σκόπιμα την ενότητα που έχει ολοκληρώσει ο κάθε ωφελούμενος, για να μπορεί να επιστρέψει οποιαδήποτε στιγμή αυτός θέλει και να την ξανά παρακολουθήσει για εμπέδωση του μαθήματος το οποίο στο τέλος θα τον οδηγήσει, εάν το θέλει, στην πιστοποίηση. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο χρόνος καταγραφής παραμονής σας στην πλατφόρμα δεν καθορίζεται από την ενότητα που έχετε ήδη παρακολουθήσει αλλά είναι ένας συνδυασμός παρακολούθησης, δραστηριότητας στις ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης και διαδραστικότητας της παρουσίας σας μέσα σ’ αστή που ουσιαστικά μετρά το χρόνο σας, μέσα στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης.” Θα σας ερθει μήνυμα στην πλατφόρμα οταν φτάσετε σ το 80% παρακολουθησης της εκπαιδευτικης ενότητας και 100% όταν την ολοκληρώσετε.

    Από το support της πλατφόρμας iclass στην ερωτησή μου γιατί δεν τσεκάρονται τα κουτιά σε αυτά που παρακολουθώ. 😕

  5. 8 λεπτά πριν, Inzaghi said:
    Επίσης μου είπε ότι η διαδικασία ξεκινάει 16/4 και όσοι παρακολουθούν τώρα πιθανόν είναι πιλοτικά και πιθανόν ο χρόνος να μη μετρήσει.

    Μας δουλεύουν; Τζάμπα παρακολουθώ; Προσπάθησα να παρακολουθήσω μάθημα χωρίς να το κόψω καθόλου και πάλι το κουτάκι δεν τσεκαρίστηκε. 

  6.  Ναι το ξέρω. Στο συγκεκριμένο δεν παίζει να το παρακολουθήσει κάποιος κανονικά. Είναι πολύ βαρετό.

     

    λέει ότι ολοκλήρωσα το 7% 

  7. 1 ώρα πριν, civeng said:

    akikos39 Τα παρακολούθησες αφήνοντας τις καρτέλες να τρέχουν μόνες τους ή πατούσες "επόμενο" ;

    Πάτούσα επόμενο. Την πρώτο μάθημα παρακολούθησα κανονικά μετά κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα.

  8. Έκανα το πρώτο τεστ. Πήρα 8 στα 10 αλλά αυτά που "παρακολούθησα" έχει 0%??????? Τα έχω ολοκλωσει αυτά. Όταν τα πατάω πάει στην τελευταία σελίδα.

    Παρακολουθώ στο iclass 

    asdfdasdfa.png

  9. Παιδιά το πρώτο μου τεστ και έχω νευριάσει.

    3. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Λανθασμένη

     

    Οι απαντήσεις είναι Σωστό - Λάθος. Μην βάζετε το Εξαρτάται κατά περίπτωση. 6 στα 10 και μου έπιασε λάθος αυτά που πάτησα ανά περίπτωση.

  10. 40 λεπτά πριν, Emporas said:

    Δε βαριέσαι, συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια!😏

    Οι "τυχεροί" στην προκειμένη περίπτωση θα είστε όσοι διατηρήσατε μέχρι σήμερα ανοιχτά τα βιβλία σας, έστω και παντελώς ανενεργά και φυσικά οι δικηγόροι που απ' ότι φαίνεται αρκεί η εγγραφή τους σε κάποιον από τους δικηγορικούς συλλόγους για να πάρουν την επιταγή (ούτε "ανοιχτά βιβλία" ούτε τίποτα κι άσε τα κορόιδα που π.χ. πληρώνουν συνδρομές ως μέλη Τ.Ε.Ε. κι έχουν κλειστά τα βιβλία τους να κουρεύονται), όπως και οι συμμετέχοντες σε εταιρίες με Κ.Α.Δ. νομικών δραστηριοτήτων (γι' αυτούς δε διευκρινίζεται αν πρέπει να είναι και οι ίδιοι δικηγόροι και μέλη κάποιου Δ.Σ. για να εισπράξουν τα 600€)...οι υπόλοιποι "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα"!😉

    Αυτοί που έχουν ανοιχτά βιβλία πληρώνουν τέλος επιτηδεύματος που δεν πληρώνουν αυτοί που τα έχουν κλειστά. Τα 600 ευρώ ούτε γι αυτό δεν αρκούν. 

  11. 45 λεπτά πριν, pao.ang said:

    Στην σελίδα πήγαινε στο πάνω μέρος της σελίδας εκεί που γράφει αιτησεις ωφελούμενου .... και πατάς αναζήτηση...

    https://prnt.sc/rwmr8x

    Το έχω δει αυτό. Έχει το κουμπί επισκόπηση και όχι διαχείριση/διαγραφή όπως πριν υποβάλεις την αίτηση. Όταν πατάς επισκόπηση απλώς βλέπεις τι έχεις συμπληρώσει και δεν σε αφήνει να το αλλάξεις.

  12. 26 λεπτά πριν, pao.ang said:

    Αν δεν σου αρέσει αυτό που επε΄λεξες αλλάζεις θέμα

    Πως; ξανακάνω νέα αίτηση;

    ____Εγώ πάτησα αυτό και συμπλήρωσα την αίτηση

    Για νέα Αίτηση Συμμετοχής στην πράξη «Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάση ΚΑΔ οριζομένων από το Υπουργείο Οικονομικών» (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α), πατήστε εδώ:

    στα αλλά όταν τα πατάω με πάει στην ίδια σελίδα...

    Για να δω αν καταχωρήθηκε η αίτηση πατάω το προτελευταιο

    Για να αναζητήσετε καταχώρημένη Αίτηση Συμμετοχής στην πράξη «Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάση ΚΑΔ οριζομένων από το Υπουργείο Οικονομικών» (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α), πατήστε εδώ:
  13. "Στον φορέα πιστοποίησης αποδίδεται μέσω του παρόχου κατάρτισης, για την πιστοποίηση των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει να συμμετάσχει σε εξετάσεις πιστοποίησης, ποσό ύψους έως 50€ ανά δικαιούχο."

     

    ΘΑ δώσουμε 50 ευρώ για την πιστοποίηση.

  14. Τα σεμινάρια είναι για όλους τους αυτοαπασχολούμενους; Θα παίξουν εισοδηματικά κριτήρια, σύγκριση εισοδημάτων περσινών με φετινών κ.λπ.;

  15. 29 λεπτά πριν, curzondax said:

    Αμφιβάλλω ότι δεν είχαν πραγματικά τα χρήματα.

    Ο πραγματικός λόγος πρέπει να είναι προπαγάνδα προς άλλους κλάδους.

    Είναι προφανές ότι επικρατεί κοινωνική προκατάληψη που θέλει όλους τους Ελεύθερους Επαγγελματίες "πλούσιους" (και κατά επέκταση κλέφτες και ψεύτες) και αν προσέξετε ο ίδιος ο Άδωνης (που είναι μεγάλος "πωλητής" πολιτικής) στο ίδιο το βίντεο πετάει το υπονοούμενο "δε νομίζω να πιστεύετε ότι όλοι οι Δικηγόροι τα έχουν ανάγκη" (κλείνοντας το μάτι και στην προκατάληψη).

    Μια χαρά είχαν τα χρήματα. Μπορούσαν να κόψουν μισθούς δημοσίων υπαλλήλων, συντάξεις, να ακυρωθεί το δώρο Πάσχα για τα Χριστούγεννα. Απλώς φοβούνται το πολιτικό κόστος. Δεν έχουν αντιληφθεί τις συνέπειες τους λουκέτου ακόμα.

     

    Η κοινή γνώμη πιστεύει ότι για την κρίση φταίει ο ελεύθερος επαγγελματίας που δεν κόβει αποδείξεις. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ελεύθερος επαγγελματίας που δεν κόβει καμία απόδειξη πληρώνει στο κράτος υπέρογκα ποσά.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.