Μετάβαση στο περιεχόμενο

s_a_arch

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από s_a_arch

  1. Συνάδελφε θεωρώ ότι έτσι όπως έχει φτιαχτεί εισάγεται το πρόστιμο όπως το βγάζει το σύστημα του 4495 τώρα γιατί ο συνάδελφος υπολογίζει ξεχωριστά τα πρόστιμα για τα επόμενα εξάμηνα υπαγωγής από κάτω αλλά αντλώντας το ποσό από το κουτί που το εισάγουμε, το οποίο όμως το σύστημα του 4495 τώρα επειδή είμαστε στο πρώτο εξάμηνο υπαγωγής ενσωματώνει σε αυτό που εμφανίζει την έκπτωση 80% και για αυτό αναφέρω παραπάνω ότι πρέπει να διαιρείται με 0,80 και 0,90 και όχι να πολλαπλασιάζεται με 1,10 και 1,20. Κάνοντας ένα τσεκ με τους συντελεστές που έχει στο έντυπο θα το διαπιστώσεις.

  2. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε, αλλά πρέπει να διορθωθεί ο υπολογισμός του προστίμου ανάλογα με τον χρόνο υπαγωγής διότι το πρόστιμο που εισάγετε αρχικά είναι το 80% η 90% του αρχικώς υπολογιζόμενου, επομένως πρέπει να διαιρείται το πρόστιμο που εισάγεται με 0,80 και 0,90 αντίστοιχα και όχι να πολλαπλασιάζεται με 1,20 και 1,10.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.