Μετάβαση στο περιεχόμενο

george.dimi

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από george.dimi

  1. Καλημέρα,

    έχω να κάνω μία τακτοποίηση στον Οικισμό περιοχή Παραλία της Νεας Ποτείδαιας Χαλκιδικής. Χ=443503.20 Υ=4448688.86 και θα ήθελα την τιμή ζώνης.

     

    Σας ευχαριστώ!

  2. Καλημέρα george.dimi,

    δεν μας είπες τίποτα για το ατομικό ή οικογενειακό εισόδημά τους, για τη σχέση των δύο ιδιοκτητών. για το ποσοστό αναπηρίας της γιαγιάς καθώς επίσης και για το φορολογητέο εισόδημα(εάν υπάρχει) της γιαγιας

    Καλησπέρα και πάλι. Έχουμε δύο ιδιοκτήτες με 50% ο κάθε ένας. Ο πρώτος είναι η γιαγιά με εισόδημα κάτω των 11000€ και ποσοστό αναπηρίας 67% . (Νόσος Αλτσχάιμερ). Η δεύτερη είναι η εγγονή της που το ποσοστό της το πήρε από κληρονομιά από τον απαθανωντα παππού της. Η εγγονή ανήλικη μένει με τους γονείς της(προστατευόμενο μέλος) που το οικογενειακό τους εισόδημα είναι υψηλό πάνω από 28000€.

     

    Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. Καλημέρα σας,

    Μία ερώτηση συνάδελφοι. Σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες  έχει αναπηρία 67% και άνω και είναι και κύρια μοναδική κατοικία το σπίτι και των δύο (50% πλήρης κυριότητα ο καθένας, 1.γιαγιά με αναπηρία - χήρα και 2,εγγονή), δικαιούται να μπει στις μειώσεις προστίμων

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.