Μετάβαση στο περιεχόμενο

loksandra

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από loksandra

  1. Έκανα πριν μια βδομάδα τέτοια έκθεση οπότε αν θες συνάδελφε μπορώ να στην στείλω ως υπόδειγμα. Το σημαντικό κατά την γνώμη μου, είναι να κάνεις καταγραφή των ζημιών με όσο περισσότερη λεπτομέρεια και ακρίβεια μπορείς και να επισυνάψεις και φωτογραφίες για κάθε σημείο. Φαντάζομαι οτι ήδη έχει γίνει σαφές από την συζήτηση πως δεν σε καμία περίπτωση δεν παίρνεις θέση για το είδος των φθορών . Απλώς καταγράφεις ότι βλέπεις και μόνο και αν σου ζητηθεί, προυπολογίζεις τις επισκευές βασιζόμενος σε τιμές της αγοράς. Επίσης πιστεύω οτι δεν χρειάζεται ο μηχανικός να αξιολογήσει ποιές φθορές οφείλονται σε καθημερινή χρήση και ποιές οχι. Εμείς καταγράφουμε ότι βλέπουμε και το κοστολογούμε.

    Tasakos καλησπέρα..

    Δικηγόρος είμαι και ασχολούμαι με μια υπόθεση που αφορά ζημία σε μισθωμένου  ακίνητου και χρειάζομαι έκθεση αυτοψίας  είναι εύκολα να μου στείλεις το υπόδειγμα ή  να με ενημερώσεις λίγο πιο αναλυτικά για το θέμα  αυτό ..

    Ευχαριστώ προκαταβολικά...

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.