Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIANA1963

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Έχω αγροτεμάχιο 2700 τ.μ. πάνω σε δημοτικό δρόμο που απέχει 500 μέτρα απο το κέντρο παραδοσιακού οικισμού προ 23 , μη οριοθετημένου. Η οικεία πολεοδομία σε ερώτηση μου για τον οικισμό μου απάντησε Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΔ 24.04.1985/ΦΕΚ 181/Δ/03.05.1985 ΠΕΡΙ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ 200 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ . ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ (ΟΙΟΝΕΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ) ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΔ 02.03.1981 - ΦΕΚ 138/Δ/13.03.1981, ΠΕΡΙ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΡΟ ΤΗΣ 16.08.1923. Θα ήθελα να πάρω βεβαίωση οικοδομησιμότητας χρησιμοποιώντας την ζώνη των 500 μέτρων.
  2. Η διαθήκη είχε ημερομηνία 14.9.2002.Η αποδοχή κληρονομιάς έγινε στις 24/11/2003.Ο δρόμος στο τοπογραφικό με υπεύθυνη δήλωση Ν 651/1977 και στο συμβόλαιο αναφέρεται ως κύρια δημοτική οδός.Όμως η τεχνική υπηρεσία του Δήμου λέει ότι ο Δήμος δεν έχει χαρακτηρίσει το μεγαλύτερο μέρος των δρόμων ,συμπεριλαμβανομένου και αυτού.Μπορώ να χρησιμοποιήσω την απόφαση του 2006 ,που αναφέρει ότι όταν είναι η κύρια και μοναδική οδός που ενώνει δύο οικισμούς δεν υποχρεούται ο χαρακτηρισμός της οδού?
  3. Καλημέρα Αρχικά ο πατέρας μου είχε ένα αγροτεμάχιο 5360 m2 με πρόσωπο σε δρόμο 22 μέτρα εκτός σχεδίου στην περιοχή Ρεθύμνου .Με διαθήκη και αποδοχή κληρονομιάς αυτό το κομμάτι μοιράστηκε, σε ένα κομμάτι 1900 μέτρα με πρόσωπο στον δρόμο και 3400 μέτρα πίσω τυφλό.Τώρα θέλουμε να το πουλήσουμε όλο μαζί.Μπορεί ο αγοραστής να κάνει επανένωση και να οικοδομήσει κατά παρέκκλιση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.