Μετάβαση στο περιεχόμενο

angel7

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από angel7

  1. Ναι?  :shock:  οταν λες ασφαλιστικους πρακτορες τι ακριβως εννοεις? εμενα δεν μ ειπαν τιποτα οτι θα δωσω λεφτα για τα σεμιναρια απλα μ ειπε οτι πρεπει να παρακολουθισω καποια μαθηματα κ υστερα να δωσω εξετασεις κ συγκεκριμενα στην θεσσαλονικη που τα εξοδα τα πληρωνουν αυτοι ετσι μ ειπε...Τωρα αν ειναι ετσι μην χασω το χρονο μ πηγαινοντας  τοσο μακρια(για να παρακολουθησω τα μαθηματα) αν δεν αξιζει!!  :sad:  Εσυ ειχες παει ποτε? Οι φιλοι σ εχουν παει?κ αν ναι τι ακριβως εγινε? Σορρυ που ρωταω τοσα πολλα αλλα να ξερω  :smile:

  2. Γεια σας παιδια ειμαι νεα στο φορουμ βασικα θα ηθελα να ρωτησω για λ.βουλιαγμενης 555 εθνικη ασφαλιστικη εστειλα βιογραφικο απο το καριερα κ με πηραν τηλ κ  πηγα για συνεντευξη μηπως εχει παει κανενας αλλος απο εσας? Στην συνεντευξη μ ειπαν οτι θα πρεπει να παρακολουθισω καποια μαθηματα κ υστερα να δωσω καποιες εξετασεις κ στο τελος να δουλεψω!!! Μηπως εχει παει κανενας απο εσας για τον ιδιο λογο??????? δεν ξερω αλλα προβλιματιστικα με αυτα π γραφετε!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.