Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panago_0891

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Panago_0891

  1. 9 λεπτά πριν, georgegaleos said:

     

    Πάντως τα στην απόφαση απόφαση 39162 ΕΞ 15-04-2020 «Αποζημίωση ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων, λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.» (TAXHEAVEN), δεν εξαιρεί τους ειδικούς επιστήμονες ...(πονηρή σκέψη) 👿 εκτός αν κάνω λάθος ...και δεν έχω εντοπίσει που εξαιρεί τους επιστήμονες  😀

    "... ύψους οκτακοσίων (800) ευρώ, που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) ημερών, από την 17η Μαρτίου 2020 έως και την 30η Απριλίου 2020, στους δικαιούχους του άρθρου 2 της παρούσας

    .....

    Δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 2 του ν. 4387/2016 (Α’85), όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 22 του ν. 4670/2020 (Α’ 43), οι ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων με τη μορφή ομόρρυθμων, ετερόρρυθμων, περιορισμένης ευθύνης εταιρειών και ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (ΙΚΕ), εκτός των ανωνύμων εταιρειών, οι οποίες δεν απασχολούν εργαζόμενους ή απασχολούν μέχρι και πέντε (5) εργαζόμενους, έχουν την έδρα τους ή μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, ... "

     

    Μονο που οι καδ μας δε συμπεριλαμβάνονται. 

    Σιγα μην τους ξέφευγε τίποτα 

  2. 1 λεπτό πριν, Jiggly said:

    Γνωρίζετε αν στο IBAN βάζουμε και τα κενά, δηλαδή όπως ακριβώς αναγράφεται στην τράπεζα, ή χωρίς αυτά, ή αν δεν παίζει ρόλο; Γιατί όπως διάβασα σε προηγούμενα σχόλια δεν υπάρχει αυτόματος έλεγχος στο πεδίο συμπλήρωσης.

    Ευχαριστώ!

    χωριςκενα... το iban  ποτε δεν ειχε κενα

  3. 59 λεπτά πριν, pirsogiannis said:

    Με την διαδικασία τύπου Α, αφού ολοκληρώσει κανείς την αίτηση του και θέλει να στείλει το pdf με τον ΚΑΥΑΣ σε πάροχο, πώς δημιουργεί το προτυποποιημένο mail του παραρτήματος V? Απλά ένα copy paste του σώματος της φόρμας του παραρτήματος V μέσα στο mail μας και αποστολή στο mail του παρόχου? ή υπάρχει άλλη διαδικασία που μου ξεφεύγει?

    μολις μιλησα με κεκ και μου ανεφεραν οτι μεσα στηνημερα θα ανοιξει ηλεκτρονικα διαδικαδια με το οποιο θα επιλεγουμε εμεις το κεκ και θα το δηλωνουμε στο εργανη..

    αλλιως θα  στελναμε οσα εμαιλ θελαμε σε ολα τα κεκ και οποιο προλαβενε θα μας επελεγε

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.