Μετάβαση στο περιεχόμενο

dilosate

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dilosate

  1. Καλημέρα, στην ΥΔΟΜ θεωρούν οτι για να κάνω χρήση του άρθρου 15 με φυτεμένο δώμα, η φύτευση πρέπει να έχει βάθος 40cm άσχετα που δεν το μετράω στη φύτευση. Γενικά θεωρούν οτι ΝΟΚ+Φυτεμένο > 40cm βάθος, γεγονός που κατα τη γνώμη μου δεν ισχυέι εκτος αν θες να το μετρήσεις στη φύτευση την οποία και εξασφαλίζω στο ισόγειο. Εκτατικά φυτεμένα δώματα έχουν βάθος απο 8-20cm πως μπορεί να μου ζητάει τουλάχιστον 40?
  2. Στην ΥΔΟΜ Αργυρούπολης θέλανε: α. Ο υποσταθμός να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέσα στην πρασιά και όχι στο σώμα του κτηρίου. (αν δεν "χωράει" εκεί πρεπει να φερω όλο το κτήριο πιο πίσω (!!) β. Να απέχει 2 μέτρα από την ΡΓ (ακόμα και οι αεραγωγοί του) Με το νέο κτηριοδομικό επιτρέπεται σε Υπόγεια, επεκτάσεις, ακαλύπτους ισόγεια παρε κοσμε παντού. Θεωρείτε οτι καταργεί τα 2μ απο τη ΡΓ του ΝΟΚ ?? **Επιτρέπει επέκταση υπογείου κάτω από πρασιά και μέχρι τη ΡΓ και όχι τον υποσταθμό ο ΝΟΚ (!)
  3. Τελικά ρε παιδία τι ισχύει για τα εκτός σχεδίου μη άρτια? Έχω κάνει όλα τα χαρτιά και ΟΣΔΕ και υποβάλω στην αρμόδια αγροτική ανάπτυξη για γνωμοδότηση ωστόσο είμαι 3,7 στρέμματα και όχι 4(!) , κάπου είχα διαβάσει οτι μπορώ στο 1 στρέμμα έτσι ξεκίνησα τι διαδικασία, τώρα δε μπορώ να το βρω σε κάποιο ΦΕΚ...
  4. Καλησπέρα, Έχω επικλινές οικόπεδο του οποίου το Φυσικό έδαφος στο πίσω όριο βρίσκεται στο -2.00. Σε περίπτωση επέκτασης του υπογείου μέχρι τα όρια του οικοπέδου τι γίνεται? μετράει το +1,50 της διαμόρφωσης εδάφους? είναι διαμόρφωση εδάφους? Προφανώς στο όριο θα φαίνεται ένα τοιχίο (τυφλό) στην πάνω του μεριά θα φυτευτεί ως ορίζει ο ΝΟΚ. Η επέκταση γίνεται για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης, το ισόγειο θα είναι PILOTIS Θεωρώ δεδομένο οτι ως αφετηρία μέτρησης των υψών έχω το "διαμορφωμένο" έδαφος= πλάκα οροφής υπογείου/ φύτευση
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.