Μετάβαση στο περιεχόμενο

toobi

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

toobi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. υπαρχει ημιυπογειο και η πλακα του "ισογειου" ειναι σε υψος 1.20. το υπογειο ειναι περασμενο με waterblock και καποια πλαστικη χοντρη μεμβρανη καφε χρωματος. τα τουβλα στεγνα φαινονται τι εννοεις εχουν πιει υγρασια?
  2. οποιαδηποτε γνωμη ειναι πολυτιμη!
  3. διαβαζω ενδιαφεροντα πραγματα τοσο καιρο και ηρθε η ωρα να γραψω και εγω τις αποριες μου. ξεκινησα να φτιαχνω ενα σπιτι του πατερα μου που βρισκεται στα τουβλα εδω και καποια χρονια. Μονοκατοικια , γυρω γυρω εχει χωμα και θελω εξωτερικα να κανω δυο πραγματα. 1ον θερμομονωση και 2ον καποιου τυπου περιμετρικο μπετο σαν πεζοδρομιο. η απορια μου ειναι με ποια σειρα γινονται αυτα και με ποιο τροπο . πρωτα θερμομονωση μεχρι κατω και μετα απο εξω πεζοδρομιο ή πρωτα πεζοδρομιο που να ακουμπαει τοιχο και απο εκει και πανω θερμοπροσοψη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.