Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marios Koutroulos

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Marios Koutroulos

  1. Σήμερα πήραμε και το τελικό χαρτάκι. Διαγραφή από το ΤΣΜΕΔΕ. Ακόμα όμως με κυνηγάνε :P Είναι τόσο κουφό όμως...κάνω διακανονισμό μια παλιά οφειλή και έχει μείνει μία δόση, αυτή του Ιανουαρίου του 15. Είχα διαγραφεί ήδη από την περιφέρεια με ημερομηνία 15/07/2014 και περίμενα του ΤΕΕ. Βγήκε κάπου μέσα Δεκέμβρη ή προς το τέλος. Δεν το σκέφτηκα ότι έπρεπε να πληρώσω τις τρέχουσες εισφορές, αφού ήταν όρος στο διακανονισμό! Να πληρώσω 1200 για να πάρω πίσω τα 1000 μετά..πφφ. Έμαθα ότι δεν πληρώθηκε τελικά η δόση του Γενάρη αφού "έπεσε" ο διακανονισμός. Ελπίζω τα λεφτά τα είναι ακόμα μέσα αφού δεν πρόλαβα να δω.

     

    Επίσης να πω ότι στα οφειλόμενα είναι λέει η εισφορά για τον ΟΑΕΔ του Β εξαμήνου του 13 ενώ στο χαρτί που έχω πληρώσει και έχω απόδειξη από τα ΕΛΤΑ είναι 1036 ευρώ που περιλαμβάνει τα 60 ευρώ. Άσε που για 15 μέρες πληρώνω πάλι 60 ευρώ!! 1 με 14 ιουλίου 2014..έλεος πια. Πραγματικά είναι υποχρεωμένος? :S

    Καλημερα σε ολους.Εχω κανει αιτηση διαγραφης απο ΤΕΕ απο 23 -12 -2014 και ακομα ουτε απαντηση.Τι πρεπει να κανω?Ξερει κανεις κανενα τηλ απο κεντρικα αθηνα να μιλησω?Με ολα τα άλλα χαρτιά ειμαι ετοιμος και δεν χρωστω εισφορες η συνδρομες τεε.Τι θα με συμβουλευε καποιος πιο εμπειρος με αναλογη εμπειρια?Ευχαριστω προκαταβολικά.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.