Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vag0s

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Vag0s

  1. 4 λεπτά πριν, chridimi1 said:

    Καλημέρα, για ενεργειακές επιθεωρήσεις και μελέτες χρησιμοποιώ το epa cad της Ti soft. Το πήρα χωρίς να έχω καμία εμπειρικά από ενεργειακά και με βοήθησε πολύ, είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα και κάνει παραπομπές στη νομοθεσία για να σε βοηθήσει. Επίσης το διαθέτουν και δωρεάν για ένα μήνα. Δυστυχώς στην αρχή τα πράγματα είναι δύσκολα, σπάνια θα βρεθεί κάποιος με διάθεση να βοηθήσει. Μην απογοητευτείς, αν σου αρέσει η δουλεία μας και αντέχεις το "ξύλο" θα τα καταφέρεις και μόνος σου. Οτιδήποτε χρειαστείς και μπορώ να βοηθήσω θα χαρώ πολύ.        

    Καλημέρα και ευχαριστώ!

  2. 16 ώρες πριν, chridimi1 said:

    Καλησπέρα, με την αγορά κάθε υπολογιστικού πακέτου έχεις κάποια υποστήριξη και έντυπα manual. Καλό είναι όμως να έχεις στο μυαλό σου πως τα προγράμματα αυτά είναι κυρίως υπολογιστικά, πχ σε μια μελέτη πυροπροστασίας το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να υπολογίσει την πίεση στην δυσμενέστερη φωλιά, αν όμως απαιτείται ΜΥΠΔ ή σε τι αποστάσεις θα τοποθετήσεις τις φωλιές έχει να κάνει με τη νομοθεσία.   

    Ευχαριστώ πολύ, αν και αυτό που πραγματικά ψάχνω είναι ένα σεμινάριο τύπου εκπόνησης ΠΕΑ για να μην χρειάζεται να φας χρόνο σε κάποιο τεχνικό γραφείο ή να παρακαλάς να σου δείξουν..

    Συμφωνώ 100% για την νομοθεσία είναι λογικό.

    Έκτος και αν τα παραπάνω πιστεύεις πως μπορούν και το καλύπτουν αυτό.

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.