Μετάβαση στο περιεχόμενο

spirosk

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από spirosk

  1. Δεν βλέπω κανένα λόγω τα δικαιολογητικά που στέλνουμε να μην τα επεξεργάζονται αμέσως. Δεν υπάρχει κάποιο πλαφόν στον αριθμό των προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών ώστε να χρειαστεί να σταλούν πρώτα τα δικαιολογητικά από όλους και μετά να εξεταστούν. Μεχρι χτες απ'ότι μου είπαν είχαν γύρω στις 100 αιτήσεις με τα δικαιολογητικά τους. Αύριο που θα ξαναπάρω όπως μου είπαν θα το ρωτήσω και αυτό.

     

    Συνάδελφε, μήπως είχες κάποια ενημέρωση?

  2. Γειά σας, έχει παραλάβει κάποιος συνάδελφος, που πέρασε τις πρόσφατες εξετάσεις (Ιουνιος'10) , τα σχετικά έγγραφα από το ΤΕΕ?

     

    ─────────────────────────────────────────────────────

    Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου).

    Chilon

  3. Γειά σας, είμαι αρκετά χρόνια (περίπου 15 χρόνια) ασφαλισμένος στο ΙΚΑ και τώρα θα δώσω τις εξετάσεις του ΤΕΕ. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι πρέπει να κάνω εφόσον περάσω τις εξετάσεις? το ΙΚΑ το είχα ως μισθωτός και τώρα θα ασκήσω ελεύθερο επάγγελμα. Επίσης, ποιές είναι οι μηνιαίες εισφορές? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.