Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giorgos Nanakis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Giorgos Nanakis

  1. On 25/7/2018 at 2:14 ΜΜ, leandroskal said:

    Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Υπουργείο μου διευκρίνισαν πως τελικά η απαίτηση ελάχιστης ενεργειακής αναβάθμισης αφορά και τα δύο εδάφια (και οτι όντως φαίνεται λίγο λάθος στην ΚΥΑ και μπερδεύει) ...

    Λογικά με τον συνδυασμό των δύο εδαφίων και σύμφωνα με το Εξοικονομώ ΙΙ σε πάει 50 % συμψηφισμό προστίμου για κατοικίες έως 250 μ2 ΚΑΙ επίτευξη ενεργειακού στόχου +40% !!! και 2ον) 30% συμψηφισμό για κατοικίες 250 μ2 για επίτευξη ενεργειακού στόχου μιας τουλάχιστον ενεργειακής κατηγορίας ή ετήσια εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας μεγαλύτερη από το 30% της κατανάλωσης του κτιρίου αναφοράς. Άρα συμψηφισμός προστίμου 30% ή 50% έχει να κάνει εκτός από την επιφάνεια ΚΑΙ με την επίτευξη ενεργειακού στόχου (ουσιαστικά είναι οι διαφορές 1ου και 2ου προγράμματος Εξοικονομώ)

  2. Η μόνη λύση για να άρουν τα ληστρικά αυτά μέτρα, είναι η απεργία και το κλείσιμο του συστήματος του ΤΕΕ. Είναι απαράδεκτο να ζητάνε εν μέσω κρίσης 2500 και 3000 το εξάμηνο? Πως θα βγούνε αυτά τα χρήματα? Από ποιο αντικείμενο? 

    • Upvote 2
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.