Μετάβαση στο περιεχόμενο

andreask1

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Καλημερα σας. Το 2010 ξεκινησα εργασιες για κατασκευη λιθοδομης περιφραξης μηκους 100 μετρων. Ο εργολαβος μου συνεστησε να βγαλω μια αδεια εργασιων μικρης κλιμακας για κατασκευη λιθοδομης μηκους 100 μετρων και υψους 1 μετρου. Εδω να πω οτι ενω ηξερα εκ των προταιρων οτι σχεδον ολη η κατασκευη θα ξεπερνουσε το 1 μετρο(αρα δεν με καλυπτε(?) η αδεια μικρης κλιμακας) , ειτε απο λαθος ειτε απο απειρια εβγαλα κανονικα την αδεια μικρης κλιμακας.Χτιστικε η λιθοδομη κανονικα οπως λεει η αδεια και αφηνοντας 1 με 1,5 μετρο επιπλεον στον εφαπτομενο κοινοτικο δρομο, αλλα μην τηροντας το προβλεπομενο απο την αδεια υψος του 1 μετρου.Το υψος ειναι απο 1,20 εως 1,80.Εχω μετανιωσει που δεν εβγαλα την αδεια που επρεπε και θελω να ρωτησω τι χρειαζεται για να νομιμοποιησω την λιθοδομη. Ευχαριστω
  2. Θα είχε απόδοση και λειτουργικότητα η παρακάτω ιδέα ? : Σκεπτόμουν ότι το πρόβλημα του κλασσικού-συμβατικού τζακιού είναι το ότι χάνει την περισσότερη θερμότητα μέσω των καυσαερίων που βγαίνουν από την καμινάδα. Εάν με κάποιο τρόπο δεν αφήναμε τα <<θερμά>> καυσαέρια να βγουν κατευθείαν από την καμινάδα αλλά μέσω ενός σωλήνα και με την βοήθεια μοτέρ-ανεμιστήρων μέσα στον σωλήνα, τα οδηγούσαμε μέσα και περιμετρικά του σπιτιού και στο μονό τελευταίο στάδιο έβγαιναν έξω, τότε θεωρητικά όλη η θερμότητα του τζακιού θα διοχετευόταν μέσα στο σπίτι. Κατά ποσό είναι σωστή η ιδέα και φυσικά εάν γίνετε στην πράξη. ( βλ. συνημμένο αρχειο )
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.