Μετάβαση στο περιεχόμενο

LAGOMICHOS

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

LAGOMICHOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. engant, ανυπομονούμε για τις εντυπώσεις σου και τα μεγέθη κατανάλωσης, θορύβου, απόδοσης.Είμαι κα εγώ σε δίλλημα για τελική επιλογή ανάμεσα σε αντλία και κλασική θέρμανση με υγρό καυσιμο(με ενδοδαπέδια).Πες εάν μπορείς, περισότερα στοιχεία για ην εγκατάσταση σου και γιατί τελικά επέλεξες αυτή.Α! και το κόστος φυσικά. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Με την θερμοκρασία του ΖΝΧ δεν υπάρχει πρόβλημα με την λεγιωνελα? Το σωμα στο μπάνιο είναι επικουρικό σε συνδυασμό με την ενδοδαπέδια?
  3. Θα αποδίδουν αρκετή θερμότητα τα σώματα στα μπάνια με την θερμοκρασία των 55? Και με το θερμοδοχείο ΖΝΧ, τι γίνεται?
  4. διότι η σωλήνα θερμαίνεται μέχρι max 45 dec C ενώ στο μονοσωήνιο φτάνει και τους 80dec C. Γεια σας, Επειδή είμαι στο αρχικό στάδιο του κτισίματος σπιτιού, έχω καταλήξει στην ενδοδαπέδια, έχω μια μικρή ένσταση σχετικά με το θέμα της θερμοκρασίας του νερού προσαγωγής από τον λέβητα, του jimevi13 Πρέπει να είναι πάνω από τους 75 α)για τα σώματα του μπάνιου(πετσετοκρεμάστρες). β)για το θερμοδοχείο ΖΝΧ, προς αποφυγή δημιουργίας μικροοργανισμών. Άρα λέβητας με θερμοκρασία 75 και τρίοδη ανάμειξης προς τους κλάδους της ενδοδαπέδιας. Εάν υπάρχει κάτι άλλο που προτείνεται ευχαρίστως θα ήθελα να το μοιραστούμε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.