Μετάβαση στο περιεχόμενο

goodjohn125

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

goodjohn125's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σου zakbil! Ευχαριστω πολυ φιλε μ για την απαντηση.Αν μπορεις κρατα με ενημερω σχετικα με τα αποτελεσματα που θα σου στειλουν και γενικα το πως θα δουλεψει αυτο με τα μαθηματα που θα βγαλουν. Μακαρι ομως να μη βγαλουν σε κανενα και να μπορεσουμε να μπαρκαρουμε σαν ανθρωποι. Εγω τα κατεθεσα αρχες Νοεμβρη οποτε λογικα θα μου απαντησουν με τον καινουριο χρονο γιατι ειναι και πολυασχολοι βλεπεις..
  2. Γειά σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος Μηχανολόγος/Ηλεκτρολόγος/Ναυπηγός απο Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο ή ΤΕΙ που έχει καταθέσει τα χαρτιά του στην επιτροπή αντιστοιχίας στη ΔΕΚΝ (Υπουργείο Ναυτιλίας) προκειμένου να μπορέσει να πάρει το ΚΕΠ και να μπαρκάρει σαν δόκιμος μηχανικός? Αν ναι σας έχουν βγάλει να δώσετε μαθήματα σε ΑΕΝ Εμπορικού Ναυτικού και ποια είναι αυτά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σταύρος Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
  3. Γειά σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος Μηχανολόγος/Ηλεκτρολόγος απο Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο ή ΤΕΙ που έχει καταθέσει τα χαρτιά του στην επιτροπή αντιστοιχίας στη ΔΕΚΝ (Υπουργείο Ναυτιλίας) προκειμένου να μπορέσει να πάρει το ΚΕΠ και να μπαρκάρει σαν δόκιμος μηχανικός? Αν ναι σας έχουν βγάλει να δώσετε μαθήματα σε ΑΕΝ και ποια είναι αυτά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σταύρος Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
  4. Γεια σας παιδιά, μήπως μπορώ να έχω κι εγώ ένα αντίγραφο της μελέτης?το mail μου είναι [email protected] Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.