Μετάβαση στο περιεχόμενο

Breakthru

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Breakthru's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χαιρεται, σημερα μου ηρθε το 'σημειωματακι' απο το κεπυο, ειδικη εισφορα αλληλεγγυης... λόγω εισοδηματος αν και ειμαι κατω απο 30, ειμαι 29 και 3 μηνες. Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας? Δεν ισχυει οτι αν εισαι κατω απο 30 το γλυτωνεις το συγκεκριμενο χαρατσι?
  2. Ποιες ειναι αυτες οι μη εκπιπτομενες??? Ειναι οι βενζινες? Η' η βενζινες ειναι στην κατηγορια χωρις δικαιωμα εκπτωσης?? Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα δαπανων μη εκπιπτομενων?
  3. Να ρωτησω κατι: Σε ενα παραδειγμα ε3 ειδα οτι δαπανες μη εκπιπτομενες προστιθενται στο κερδος- δεν αφαιρουνται, πως γινεται αυτο? Και αν γινεται αυτο αφου ειναιν μη εκπιπτομενες τοτε γιατι να τις δηλωσεις ως δαπανες και να μεινει το κερδος ως εισοδημα-δαπενες?
  4. Απ' οτι προσπαθω να μαθω, αν εχεις κοψει τιμολογιο, μπορεις να το περασεις σαν παγιο κ να κανεις αποσβεση παγιων καθε χρονο οποτε να προστιθεται στις ετησιες σου δαπανες.
  5. Εχω ενα ερωτημα. Αγορασα το καρο περσυ 14523 με φπα. Ειναι κατω απο 1600 cc. Ως μηχανικος που το χρησιμοποιει στην εργασια του το βαζω στα βιβλια, δεν γλιτωνω φπα, και κανω καθε χρονο αποσβεση (10-15%) απο το 70% της αξιας του???
  6. Εχω ενα ερωτημα. Αγορασα το καρο περσυ 14523 με φπα. Ειναι κατω απο 1600 cc. Ως μηχανικος που το χρησιμοποιει στην εργασια του το βαζω στα βιβλια, δεν γλιτωνω φπα, και κανω καθε χρονο αποσβεση (10-15%) απο το 70% της αξιας του???
  7. Γιατι δεν περναει το 70% της αξιας του αυτοκινητου και αποσβενεται καθε χρονο????
  8. Τα mrl αν συνοδευονται και με πιστοποιητικο εξετασης τυπου και δηλωση συμμορφωσης και εχουν τοποθετηθει οπως λενε αυτα τα 2, περνανε απο τον λεγομενο 'ΤΕΛΙΚΟ' ελεγχο απο τον φορεα ελεγχου και μετα παιρνεις πιστοποιητικο, οποτε δεν θα εχεις προβλημα.
  9. Γεια σας, Θελω τα φωτα σας παρακαλω, Τον περασμενο μαρτη, αγορασα ενα 1.330 επιβατικο, και εχω τιμολογιο στο ονομα μου. Αυτο πρεπει να ειναι στα βιβλια μου στο μηνα που αντιστοιχει,σωστα? Γραφεται και καπου αλλου 'πισω σελιδα'??? Γραφεται καπου η ετησια αποσβεση?Στα βιβλια? Στο ε3 αναφερεται καπου? Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.