Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στροφή καριέρας από τηλεπικοινωνίες σε ενεργειακά


Recommended Posts

Γεια σας συνάδελφοι,

 

Είμαι πτυχιούχος ηλ. μηχανικός και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στις τηλεπικοινωνίες. Είμαι 31 (δεν είμαι και κανα πιτσιρίκι) και σκέφτομαι τώρα που είναι καιρός να κάνω στροφή καριέρας και να σχοληθώ με την ενέργεια γιατί είναι αμαρτία να είμαι μηχανικός και να παίρνω μισθούς πείνας στον ιδιωτικό τομέα και να μπαίνω στην ίδια μοίρα με *** και πληροφορικάριους.

 

Ξέρω ότι είναι πολύ αόριστο αυτό που ζητάω αλλά θα ήθελα να αρχίσω να μελετάω και να καταπιάστω και στην πράξη με κάποια πράγματα. Είναι εφικτό πιστεύετε.. ή πλέον είναι αργά.

 

Θα πρέπει να βρω κάποιο τεχνικό γραφείο να φάω λίγο σκ** στην αρχή μέχρι να μπω στο νόημα.

 

Ρωτάω εσάς που ήδη ασκείται το επάγγελμα.

 

Αλήθεια .. μπορώ με το καλημέρα να βάζω υπογραφή σε κάποια μελέτη ή ανάλογα με τα χρόνια αλλάζει το πτυχίο βαθμό; Αυτό δεν το έχω καταλάβει πολύ καλά .. χρειάζομαι την βοήθεια σας.

 

Ευχαριστώ!

 

Παρακαλώ να συμπληρώσετε το επάγγελμα στο προφίλ σας. Επίσης σας θυμίζω πως το forum απευθύνεται ισότιμα και χωρίς διακρίσεις σε όλους τους μηχανικούς. Παρακαλώ να διαβάσετε τους Κανόνες Συμμετοχής. anka

ενοειται μπορεις να ασχοληθείς. και εγω που ειμαι ενεργειακός Η/Μ, με φυσικό αεριο ασχολούμε που καμια σχεση δεν ειχε με το αντικείμενο σπουδων.

 

"'Αλήθεια .. μπορώ με το καλημέρα να βάζω υπογραφή σε κάποια μελέτη ή ανάλογα με τα χρόνια αλλάζει το πτυχίο βαθμό; Αυτό δεν το έχω καταλάβει πολύ καλά .. χρειάζομαι την βοήθεια σας."" μιλας για δημοσια εργα εδω. αφου εισαι 31 μπορεις να βγαλεις μελετητικό η εργοληπτικό

δες εδω http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=2119

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.