Jump to content

tzitzikas

Core Members
 • Posts

  301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

tzitzikas last won the day on May 26 2019

tzitzikas had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

 • Website
  http://natural-gas.ml/

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tzitzikas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

68

Reputation

 1. ναι εκεί κατέληξα και εγώ μιας και κάποια διαφορά με το group θα είχε.
 2. στο group νομίζω βρήκα απάντηση Causes: PICKSTYLE (System Variable) is set to 0. Solution: On the command line in AutoCAD, type PICKSTYLE and set the value to 1. στο join δεν αλλάζει κάτι.
 3. καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω κάποια αντικείμενα σε ένα ενιαίο (group). Τα επιλέγω μετά δεξί κλικ group, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Σαν να μην έγινε τίποτα. Μάλιστα οταν πάω να ξανα δοκιμάσω μου λεει οτι είναι ήδη group. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δείτε την φώτο (δεξιά το αποτέλεσμα, δηλαδή τίποτα) επίσης στο join δεν ενώνει όλα τα αντικείμενα και ας έχουν όλα επαφή μεταξύ τους (π.χ γραμμές), αλλά κάποια απο αυτά. Δείτε την φώτο (δεξιά το αποτέλεσμα, ενώνει μόνο κάποιες γραμμές. τι μπορεί να κάνω λάθος? Ευχαριστώ!
 4. δυστυχώς μπορεί να χρειαστεί ενα διάστημα και αμισθί ακόμα να σου πουν να πας κάποιοι γιατι πολύ απλά δεν έχεις προϋπηρεσία καμία. Οπότε τα 550 ναι μεν είναι λίγα, αλλά απο κάπου ξεκινάς. Δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές. Μην συγκρίνεσαι με τον απόφοιτο Λυκείου.
 5. καλησπέρα. Θεσσαλονίκη έχω δηλώσει λέβητα Β53 (επειδή επιτρέπει και οριζόντια απαγωγή ο Κανονισμός για Β53 αν πιστοποιείται απο τον κατασκευαστή) και ήταν εξωτερικά τοποθετημένος. Σε 3 περιπτώσεις μάλιστα. Και πέρασαν. Έβαλα σημείωση οτι λαμβάνει ως συσκευή τύπου Β αέρα καύσης απο τον χώρο εγκατάστασης, δηλαδή απο το ύπαιθρο. Ο Β53 και C53 έχουν αποκλειστικά υλικά του κατασκευαστή στην απαγωγή-αέρα καύσης (π.χ Φ80 με διαχωριστή 80-80). Απλά ο C53 δεν μπορεί να βγει οριζόντια παρα μόνο πάνω απο την οροφή κατακόρυφα. Αν καπναγωγό έχεις του κατασκευαστή (π.χ Φ80) μπορείς να το δηλώσεις C83. Αν όμως και ο καπναγωγός είναι εκτός υλικών κατασκευαστή τότε πας Β23. Ίσως και C63 (δεν έχω καταθέσει ποτέ C63).
 6. δηλαδή μπορεί να υποβληθεί το αποτέλεσμα και μέσα στη βδομάδα? Π.χ αν κάποιος έχει να πάει σε πελάτη αύριο, θα πρέπει σήμερα να καταχωρήσει το αποτέλεσμα στο self test, ή θα πρέπει να το καταχωρεί την Κυριακή και θα ισχύει για όλη την βδομάδα? Αυτά είναι κάπου γραμμένα επίσημα τι και πότε καταχωρούμε το αποτέλεσμα? Η' με βάση αυτά που διαβάσαμε σε ιστοσελίδες βγάζουμε κάποια συμπεράσματα? ευχαριστω
 7. Πουθενά δεν διάβασα κάτι ξεκάθαρο. Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση αν υποχρεούμαστε να το δηλώσουμε κάπου επίσημα π.χ στο Εργάνη, διαφορετικά μπορεί να έχουμε κυρώσεις? Ευχαριστώ. υ/γ τεστ παίρνουμε 2 δωρεάν ανα βδομάδα, και εγώ πήρα. απλά υποχρέωση να το δηλώνουμε το αποτέλεσμα δεν είδα κάτι επίσημο, παρα μόνο διαφορετικές απόψεις σε ιστοσελίδες. Οι πιο πολλοί έλεγαν για σύσταση να το δηλώνουμε για τους Ε.Ε στο Εργάνη μέσω του self-test
 8. Καλησπέρα. Είμαστε υποχρεωμένοι οι αυτοαπασχολούμενοι να δηλώνουμε self-test? Δεν έχω δει κάτι επίσημο και απο αυτά που διάβασα δεν έβγαλα άκρη. Τι λέτε? Ευχαριστώ!
 9. καλημέρα. Το Ετεαέπ 27 2017 βγαίνει 4,49 € αντί 21,49 € (21,49 € είναι το 27 2018). Τι παίζει? Ευχαριστώ
 10. με άριστα Ημμυ και γιατί να πας καράβια? Τι θα κερδίσεις πέρα απο $$. Πήγαινε καλύτερα για κανα μεταπτυχιακό εξωτερικό και να δουλέψεις εκει θα πρότεινα, και ποιότητα ζωής θα έχεις και δυνατότητα για $$.
 11. καλησπέρα και σας ευχαριστώ. Η πυραντίσταση είναι 60 λεπτών που θα πρέπει να πετύχουμε. Απο εκεί και πέρα ένα άλλο θέμα πέρα απο την πυραντοχή της θυρίδας, είναι πως θα πετύχουμε αυτή την πυραντίσταση και στα σημεία που το κουτί αυτό θα εφάπτεται στην τοιχοποιία.
 12. καλημέρα και ευχαριστώ. Το πρόβλημα είναι οτι η καμινάδα που θα τοποθετηθεί θα είναι πολυπροπυλενίου για λέβητα συμπύκνωσης, μονού τοιχώματος. Η αρχική σκέψη ήταν να περάσει σε εκείνο το τμήμα μέσα απο μεταλλικό τμήμα καπναγωγού (σαν οδηγός) για πυραντοχή αλλά και για αποκλεισμό τυχόν διαρροή που μπορεί να προκύψει σε συνδέσεις να μην διαρρεύσει στον εξωτερικό χώρο. Η καμινάδα πολυπροπυλενίου απο την οροφή και μετά θα βρίσκεται εντός υφιστάμενης καμινάδας αμιάντου, οπότε ότι τυχόν διαρροή θα πέρναγε μέσα απο εκεί και μετά στο περιβάλλον. Το θέμα είναι οτι η εταιρεία αερίου ζητάει προσβασιμότητα για έλεγχο διαρροών σε κάθε σύνδεση της καμινάδας. Οπότε πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο, που να είναι και πυράντοχο και να εξασφαλίζει στεγανότητα. Διπλού τοιχώματος θα έχει μεγάλη διάμετρο και είναι αδύνατον να περάσει απο την υφιστάμενη καμινάδα αμιάντου-οδηγό. Επίσης και η διπλού τοιχώματος δεν εξασφαλίζει 100% στεγανότητα. Οτι έχει συνδέσεις θεωρητικά στο μάλλον μπορεί να έχει διαρροή. Και ας εκανες την καλύτερη κατασκευή. Για αυτό πρέπει και οι καμινάδες στην τακτική ετήσια συντήρηση να ελέγχονται. Είναι τμήμα της συσκευής άλλωστε.
 13. Καλησπέρα. Θέλω να περάσω τμήμα καμινάδας σε χώρο που δεν έχει αερισμό και βρίσκεται σε υπόγειο χώρο ξενοδοχείου που στον χώρο αυτό καταλήγει χωρίς ενδιάμεση πόρτα το κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου. Επειδή οι συνδέσεις του τμήματος αυτού της καμινάδας θα πρέπει (απαιτείται) να είναι επισκέψιμες για έλεγχο, μία σκέψη είναι να γίνει ένα μεταλλικό κυτίο που θα εφαρμοστεί στεγανά στην οροφή και στον τοίχο του υπογείου, και εκεί μέσα θα βρίσκεται το τμήμα της καμινάδας που αναγκαστικά φέρει γωνίες άρα και συνδέσεις. Θέλω πέρα απο την στεγανότητα για τυχόν διαρροές, να πετύχω και πυραντοχή 60 λεπτών. Αν το κυτίο είναι μεταλλικό και φέρει εξωτερικά επένδυση απο πυράντοχη γυψοσανίδα (γνωρίζω οτι μονή πυράντοχη γυψοσανίδα έχει πυραντίσταση 30 λεπτών), τι συνολική πυραντίσταση πετυχαίνω? Η' χρειάζεται διπλό φύλλο γυψοσανίδας? Το κυτίο θα έχει αναγκαστικά πόρτα με επένδυση εξωτερικά πυράντοχης γυψοσανίδας για να είναι επισκέψιμες οι συνδέσεις της καμινάδας. Εχετε κάποια άλλη ιδέα πως θα μπορούσα να το υλοποιήσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
 14. όχι, σου δίνει πιστοποιητικό μέσα στο token με διάρκεια 3 χρόνια . μετά λήγει και βγάζει νέο και ξαναπληρώνεις φυσικα. αυτό στην εικόνα γράφει στο acrobat dc το δικό μου
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.