Μετάβαση στο περιεχόμενο

akis73

Core Members
 • Περιεχόμενα

  4.387
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  9

Φήμη στην κοινότητα

603 Εξαιρετική

Σχετικά akis73

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.410 profile views
 1. Το ΟΤ Γ91 περικλείεται από της Μ. Αλεξάνδρου (κεντρική), Πανοράματος, Χάψα και Μακεδονίας. Εσύ που έχεις πρόσοψη, δεν βλέπω καμία ανώνυμη... Οι τιμές είναι τις 20/1/16 και για πρόσοψη στις άλλες 3 (πλην της κεντρικής Μ. Αλεξάνδρου) εγώ βγάζω τιμή ζώνης 1.200 Ε για τις 20/1/16... Άρα παίρνεις 1.200 όπως λες και εσύ, αν δεν έχει πρόσοψη στην Μ. Αλεξάνδρου δεν ασχολείσαι με τα 1.300....
 2. Την βρήκα την Μακεδονίας, είναι κάθετη στην Μ. Αλεξάνδρου που είναι ο κεντρικός. Η 3η παράλληλος από τον κεντρικό λέγεται Αμάραντου... Αν μπορείς δώσε ΟΤ, κατά 99% είναι 1.050 ή 1.200 Ε η τιμή ζώνης...
 3. Γειά σου, η τιμή ζώνης δεν είναι 500 Ε ούτως ή άλλως; Οπότε προς τι ο προβληματισμός...;
 4. Καλημέρα, θα το ξαναδώ για τα 1.800. Υπάρχει ένα ΦΕΚ που ακυρώνει τα 2.050 και χαμηλωνει την τζ σε 1.800 αλλά έχει ισχύ από 8-6-16.
 5. Ναι ο συμβ/φος λογικά θα μπορεί να επαληθεύσει γιατί θα έχει πρόγραμμα για τις αντικειμενικές. Μόνο να τους πεις ότι θες την τιμή ζώνης για τις 20/1/16 γιατί βλεπω ότι η σημερινή τιμή ζώνης είναι 1.800 Ε.
 6. Οδός Αλφειού, Βριλήσσια 1.250 / 1.450 εξάρταται σε ποιός ύψος είσαι...δώσε παραπάνω πληροφορίες. 2.050 Ε στο ΟΤ 90 Ν. Βουτζάς, οδός Νυμφών. ΥΓ: Οι τιμές είναι της 20/01/16.
 7. Καλησπέρα, τα μόνα ένσημα που προκύπτουν από Πιν.3 αφορού τυχόν χωματουργικά + σκυρόδεμα για την θεμελίωση. Το κομμάτι που αφορά το συρματόπλεγμα δεν έχει ένσημα λόγω στεγασμένου επαγγέλματος.
 8. Καλη χρονιά και σε σένα, δεν επιτρέπεται από το σύστημα. Η λύση ειναι να γυρίσεις την δήλωση σε υπαγωγή πληρώνοντας 10Ε.
 9. Μπορεί να είναι από κάποια στένωση στο δίκτυο ύδρευσης, άσχετα με τα πιεστικά. Αν ο από πάνω έχει καινούργιες μπαταρίες πες του να αφαιρέσει το μεταλλικό φίλτρο που βρίσκεται στην έξοδο της βρύσης γιατί μπορεί αυτό να εμποδίζει το νερό και να ακούγεται ο ήχος. Επίσης να γίνει ένας έλεγχος και για άλλα εξαρτήματα που τυχόν να μην έχουν στερεωθεί σωστά (σπιράλ, διακοπτάκια, κλπ). Επειδή λες ότι η οικοδομή είναι καινούργια πολύ πιθανόν να φταίνε τα ως άνω.
 10. Καλησπέρα, καλή χρονιά. Λογικό που σου δώσαν την άδεια χωρίς την επίβλεψη, αφού απαραίτητο ήταν να έχουν πληρωθεί οι αμοιβές των μελετών. Λογικά ο φάκελος θα κλείσει με το σύστημα που ίσχυε πριν τον 3/12 δηλ. με υπ. δηλώσεις ιδιοκτήτη + μηχανικών + πληρωμές επίβλεψης. Ρώτα και στην αρμόδια Υδομ, θυμάμαι ότι μπορούσες να πληρώσεις τις επιβλέψεις χωρίς να αποπερατωθούν πλήρως οι εργασίες αλλά πρέπει να ήταν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, πχ να έχουν τελειώσει επιχρίσματα, βαφές κλπ.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.