Jump to content

akis73

Core Members
 • Posts

  6,433
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  192

Everything posted by akis73

 1. Καλησπέρα η Καλάνδρα δεν είχε ενταχθεί στο αντικειμενικό σύστημα το 2016, οπότε ναι, 500.
 2. Καλησπέρα, η αλλαγή των διαστάσεων των ανοιγμάτων + μετατόπιση μπορεί να μπει ως κατ.3. Αν έχεις και κάποια άλλη λοιπή παράβαση τα βάζεις όλα ως μία παράβαση. Η διαμερισμάτωση θα πάει σε δικό της φυλλο καταγραφής ως κατ.4.
 3. Καλησπέρα, Για να κατεδαφίσεις με έγκριση εργασιών θες χαρτί από την Υδομ ότι το κτίσμα είναι στατικά επικίνδυνο. Οπότε αν δεν εχεις στην κατοχή σου τέτοιο χαρτί, γνώμη μου είναι ότι δεν μπορείς να το ρίξεις με έγκριση εργασιών.
 4. Γειά σου Βασίλη, ενημέρωση θα έλεγα οτι χρειάζεται μετά από τακτοποίηση σε περίπτωση που δεν είχε μπει στην τακτοποίηση ενημερωμένη κάτοψη.
 5. Καλησπέρα, επειδή περιγράφεται ότι το ακίνητο ανεγέρθηκε με νόμιμη οικοδομική άδεια, προφανώς υπάρχει συνάδελφος ο οποίος την εξέδωσε. Οπότε θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με τον μηχανικό που εξέδωσε την άδεια για να σας κατατοπίσει με τα βήματα που απαιτούνται προς ηλεκτροδότηση, φυσικά και μπορείτε να πάρετε ρεύμα στην παρούσα φάση.
 6. Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά Δημήτρη, και μένα μου φαίνεται λογικό έτσι όπως το περιγράφεις.
 7. Καλησπέρα, επιθεωρώ μονοκατοικία που θερμαίνεται με λέβητα πελετ με τερματικά σώματα καλοριφέρ. Στο καθιστικό υπάρχει επίσης τζάκι το οποίο τροφοδοτείται με ξύλα και έχει 2-3 περσίδες οι οποίες εκτονώνουν θερμότητα στο χώρο του καθιστικού. Χρειάζεται το τζάκι να θεωρηθεί ότι θερμαίνει ένα τμήμα του σαλονιού και συνεπώς να μπει σε 2η γραμμή στο σύστημα θέρμανσης; Ομολογώ ότι δεν μου έχει τυχεί κάτι παρόμοιο σε επιθώρηση, σας ευχαριστώ.
 8. Σωστά τα λες, οι τιμές είναι οι έτοιμες απο τους Πίνακες και σε σχέση με τι διαπιστώσεις εσύ. Πχ. αν δεις παρουσία μονωτικού μπορείς να το βάλεις και με πλημμελή ή με Umax αναλόγως πόσο έχει βάλει. Χλωμό βέβαια για υπόγειο σε κατασκευή του '97 αλλά λέμε τώρα...
 9. Το βγάζει στο Ακραίφνιο Βοιωτίας αλλά εκτός σχεδίου, οπότε προφανώς δεν είναι οικόπεδο...500 ευρώ για εκτός.
 10. Σε πρόσφατη εμπειρία από παράρτημα ΕΦΚΑ εδώ στην Θεσ/νίκη, μου ζήτησαν πάνω κάτω τα ίδια με σένα, πλην των φωτογραφιών και επιπρόσθετα επιμετρήσεις. Τους τα πήγα χέρι με χέρι, είπαν θα τα δουν και αν χρειάζεται κάτι επιπρόσθετο να τους το στείλω με μειλ (πάλι καλά).
 11. Το μήνυμα παραπέμπει σε κατεστραμμένο profile. Σε 1η φάση δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.
 12. Θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στο τμήμα εσόδων του Δήμου, με το έντυπο της άδειας και το Ε9. Εκεί θα εκδωθεί βεβαίωση για τα τετ. μέτρα και την χρήση. Εδώ στον Δήμο Θεσ/κης συνήθως ακολουθεί αυτοψία από υπάλληλο του Δήμου προς επιβεβαίωση της αλλαγής χρήσης. Εν συνεχεία και κατόπιν έκδοσης σχετικής βεβαίωσης για τα τετ. μέτρα και την χρήση, θα πάτε στον ΔΕΔΔΗΕ όπως σας ανέφερε πιο πάνω ο συν/φος. Εκτιμώ ότι εφόσον έχει εκδοθεί η σχετική άδεια αλλαγής χρήσης, η όλη διαδικασία είναι σχετικά απλή.
 13. 550 εντός - εκτός και στα 2, ήταν εκτός αντικειμενικού το 2016.
 14. To λέει και η λέξη...παρακολούθημα του διαμ/τος. Γνώμη μου είναι ότι όλα σε ένα 1 συμβόλαιο. Επίσης έχω κάποιες ενστάσεις στο τι σου είπαν να διορθώσεις στην δήλωση, ελπίζω να είναι ψιλοπράματα, πιο πολύ για να μην βρεθείς εσύ μπλεγμένη. Πως προκύπτει ότι μία ΔΔ σε υπόγειο είναι εκτός περιγράμματος;
 15. Πωλείται μίξερ, μοντέλο προ της 9/6/75, πληροφορίες με ΠΜ...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.