Jump to content

yian

Συντονιστής
 • Content Count

  3,326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

yian last won the day on February 1 2018

yian had the most liked content!

Community Reputation

1,030 Άριστη

About yian

 • Rank
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Δεν διορθώνεται, πρέπει να ακυρωθεί η αίτηση και να γίνει καινούργια..
 2. Kαι μιας και το θυμήθηκα, γιατί δεν έχουν φτιάξει ένα μενού upload στις παρεμβάσεις ώστε να ανεβάζουμε ένα τυποποιημένο αρχείο παρεμβάσεων αντί να τις περνάμε γραμμή γραμμή στο σύστημα? Τι ζητάω τώρα θα μου πεις....
 3. Αν ισχύει αυτό, τότε η μία ώρα ανοικτού συστήματος είναι ο κανόνας βάσει του διατιθέμενου προυπολογισμού (δηλαδή 4-5 αιτήσεις που είναι το ανθρωπίνως δυνατόν σε αυτό το διάστημα). Περιμένουμε πληροφόρηση από τους συναδέρφους...
 4. Για να δούμε και μετά από λίγη ώρα.....Και σε εμάς την πρώτη 1,5 ώρα πήγαινε σφαίρα..Εύχομαι πάντως οι συνάδερφοι να μπορέσουν να κάνουν ομαλά τη δουλειά τους..
 5. - Να φαίνονται σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα τα διαθέσιμα κεφάλαια που απομένουν. Τεχνικά είναι πανεύκολο να γίνει μιας και ο προυπολογισμός είναι δεδομένος και το ποσό που δεσμεύεται από κάθε αίτηση είναι επίσης γνωστό.Τουλάχιστον να υπάρχει μια εικόνα του πότε θα κλείσει η περιφέρεια που υποβάλλουμε τις αιτήσεις για να ορίσουμε κάπως τις προτεραιότητές μας. - Να δίνεται η δυνατότητα για συνέχιση των αιτήσεων ακόμη και μετά την κάλυψη του προυπολογισμού με αριθμό επιλαχόντων. Το σύστημα θα μπορούσε να μείνει για 10 ημέρες π.χ. ακόμη ανοικτό σε κάθε περιφέρεια ασχέτως προυπολογισμού. Έτσι θα είμαστε και τυπικά καλυμμένοι απέναντι στους ιδιοκτήτες ότι κάναμε σωστά τη δουλειά μας και ότι ο φάκελός τους ήταν πλήρης και υποβλήθηκε λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου, άσχετα εάν έφτασαν ή όχι τα χρήματα της επιδότησης. Η δεξαμενή των επιλαχόντων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί διότι όπως και στο ΕΚΟ ΙΙ-a υπήρξαν και ορισμένοι που τελικά δεν προχώρησαν σε εργασίες και το κονδύλι τους έμεινε ανεκμετάλλευτο.
 6. Εάν ξανανοίξει το σύστημα όποιος πατήσει οριστική υποβολή θα πάρει το χρήμα. Είτε είναι αίτηση σε εκκρεμότητα είτε είναι νέα φρέσκια αίτηση. Κανείς δεν θα επιδοτηθεί στον αυτόματο πιλότο.
 7. Την επόμενη φορά ας αξιωθούν να σκεφτούν το εξής απλό : Βγάλτε την πλατφόρμα για ένα μήνα στον αέρα για όλους ώστε να κάνουμε τα δοκιμαστικά μας και έπειτα να ανοίξει ανά περιφέρεια για τις υποβολές. Αλλά φοβάμαι ότι μιλάμε σε τοίχο..
 8. Δεν έχεις άδικο αλλά εμείς μείναμε με ένα μεγάλο ΕΑΝ λειτουργούσε κανονικά, τι θα καταφέρναμε? Οι υπόλοιπες περιφέρειες που ελαφρύνθηκαν με την αναδιοργάνωση λογικά θα έχουν ένα αξιόπιστο σύστημα κατά την καταχώρηση των στοιχείων.
 9. Κατευθείαν σε δικηγόρο με ανάλογη εμπειρία σε τέτοια θέματα και σε μηχανικό για την ανάλογη τεκμηρίωση της νομικής διαδικασίας μέσω τεχνικής έκθεσης. Ο "νομικός" δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος συνεπώς προσοχή ως προς ποιους θα διαλέξεις να συνεργαστείς διότι θα παρουσιαστούν δυνατά επιχειρήματα και από την άλλη πλευρά (και όχι αμιγώς τεχνικά..) Έχω τύχει ως μηχανικός-τεχνικός σύμβουλος της άλλης πλευράς (εκείνου δηλαδή που ανοικοδομούσε) και η υπόθεση κερδήθηκε επειδή ο αντίστοιχος "εσείς" δεν προσήλθε προετοιμασμένος με νομολογία και τεκμηρίωση για το αυτονόητο δίκιο που φαινομενικά είχε. Ας πούμε αυτό το "κατασκευή του 70 χωρίς άδεια" που αναφέρετε στο πρώτο μήνυμα, καλύτερα να μην το κάνετε σημαία στην επιχειρηματολογία σας.
 10. Και για να μην βγαίνει η ουρά του ΤΕΕ απέξω, να θυμίσω ότι ικανοποιήθηκε το αίτημά του για μεγαλύτερη κατανομή περιφερειών το οποίο όμως κοινοποιήθηκε μετά το φιάσκο της έναρξης. Τα γρήγορα αντανακλαστικά του ΤΕΕ τα βλέπω μόνο όταν με καλούν να πληρώσω εισφορές και συνδρομές. Οι ανίκανοι.
 11. Ότι και να είναι θεώρησέ το τοπικό δίκτυο, βρεις δύο-τρία ορόσημα τουλάχιστον (εάν υπάρχουν) και εξάρτησε όλη την αποτύπωση σε ΕΓΣΑ πλέον από αυτά.
 12. Νιώθω ιδιαίτερα ηλίθιος που έκαναν το μεγάλο πείραμα στη πλάτη της Περιφέρειας μου και οι επόμενες περιφέρειες θα έχουν πολύ πιο χαλαρή διαχείριση. Ντροπή τους!
 13. H eurobank γενικά είναι κλωτσιές σε ότι αφορά τις πληρωμές και παλιότερα τις προκαταβολές....
 14. @Maria Electrical Engineer έτοιμος είμαι (μάλλον) αλλά τι παίζει με το δάνειο? Πότε μας ζητάει δικαιολογητικά κτλ? Έχω ξεχάσει πλήρως τι κάναμε σε αυτή τη φάση στον πρώτο κύκλο...
 15. Επιστρέφοντας στη κανονικότητα μετά τα χθεσινά, έχω αίτηση που βρίσκεται στο στάδιο 04.α. όπως φαίνεται στο συνημμένο. Ποιες είναι οι επόμενες ενέργειες διότι δεν βλέπω να υπάρχει κάποια επιλογή για εμένα να προχωρήσω παρακάτω..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.