Jump to content

yian

Συντονιστής
 • Content Count

  3,364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

yian last won the day on February 1 2018

yian had the most liked content!

Community Reputation

1,037 Άριστη

About yian

 • Rank
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Έχει κάνει αποδοχή ο εγγυητής? Τα δικαιολογητικά του ανεβαίνουν από το προσωπικό του λογαριασμό μετά την αποδοχή του.
 2. Περιμένεις (όπως και εκατοντάδες άλλοι συνάδερφοι σε παρόμοια κατάσταση) να ξανανοίξει το σύστημα, να βρεθούν νέοι πόροι, να στηθείς στον υπολογιστή και να περιμένεις μήπως και καταφέρεις να πατήσεις το οριστική υποβολή. Στη παρούσα κατάσταση η αίτηση είναι σε προσωρινή αποθήκευση και φυσικά μη εγκεκριμένη.
 3. Όταν κάνεις τέτοια προχειροδουλειά είναι σαν να λες στους συνιδιοκτήτες ξεσκίστε με στις καταγγελίες. Απαράδεκτο το αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Ξεκινάς από τη γενική συνέλευση με το καλό και καταλήγεις σε δικηγόρο για τα περαιτέρω. Όσο καλοπροαίρετος και να είσαι, εάν βλέπεις τέτοια ασχήμια έξω από τη πόρτα σου γίνεσαι κακός....
 4. Μπορεί ο σύμβουλος έργου να είναι μηχανικός Α' βαθμού συγγένειας με τον ωφελούμενο ?
 5. Σωστά, το ιδιοκτησιακό τεκμαίρεται από αποδοχή κληρονομιάς εξ αδιαθέτου συνεπώς νομίζω και εγώ ότι αρκεί η καταχώρηση των στοιχείων του πατέρα. Σε ευχαριστώ Δημήτρη και σε καλημερίζω.
 6. Άρα ηλεκτρονικά καταχωρώ και τα στοιχεία του μπαμπά (μιας και η μαμά δεν υπάρχει στη ζωή..) ως πληρεξούσιο / νόμιμο αντιπρόσωπο / εκπρόσωπο
 7. Έχω περίπτωση ανήλικου ιδιοκτήτη που επιθυμεί να κάνει δήλωση στο κτηματολόγιο. Έχει ταυτότητα, έχει αφμ, έχει υποβάλλει Ε9, έχει προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Του κάνω ηλεκτρονικά τη δήλωση όπως και σε κάποιον ενήλικο ή χρειάζεται ειδική μεταχείριση (πχ εκπροσώπηση/εξουσιοδότηση από ενήλικο ή γονέα) ?
 8. To ότι το συνεργείο έχει 40 χρόνιας εμπειρίας και ότι δεν ακουστεί κάτι στη πιάτσα για αυτούς είναι από αδιάφορο έως αστείο επιχείρημα στη συζήτησή μας. Εάν ο μπετατζής έσφαλε, οφείλει να αποζημιώσει (και ας έχει ρίξει σωστά μπετά ακόμη και στον πλανήτη Άρη). Εάν ο επιβλέποντας παρέλαβε τα μπετά με τις διαφορές στις διαστάσεις ή δεν ειδοποιήθηκε να παραλάβει, όφειλε να παραιτηθεί χωρίς πολλά λόγια.
 9. Άρα σήμερα έχεις αναθεωρημένη έντυπη έγκριση δόμησης ή ο μηχανικός Δ έβγαλε εκ νέου έγκριση δόμησης (κάτι δε νομίζω να επιτρέπεται από την στιγμή που υπάρχει σε ισχύ η παλιά)
 10. Σε οικόπεδο που βρίσκεται σε περιοχή με κυρωμένη πολεοδομική μελέτη αλλά μη κυρωμένη (ακόμη) πράξη εφαρμογής, δύναται να εκδοθεί ΕΕΜΚ ? Τυπικά (και διορθώστε με εάν κάνω λάθος) το οικόπεδο είναι άρτιο αλλά θα καταστεί οικοδομήσιμο μετά την κύρωση της Π.Ε. ή την έκδοση βεβαίωσης οικοδομησιμότητας, τι γίνεται λοιπόν με την έκδοση των ΕΕΜΚ σε αυτές τις τη περιπτώσεις ?
 11. Μόλις διαπίστωσα ότι το πρόβλημα του ανεβάσματος αρχείων διορθώθηκε και μάλιστα έγινε ένα facelift στο σύστημα.
 12. Δοκίμασε με υπεύθυνη δήλωσή σου που να αναφέρεις όσα έχουν συμβεί. Γενικά οι υπεύθυνες δηλώσεις έχουν σώσει πολλές εκκρεμότητες αιτήσεων μιας και γίνονται απόλυτα δεκτές από τους διαχειριστές του προγράμματος.
 13. Χαίρομαι που βρέθηκε λύση, το θέμα μπορεί να κλειδώσει..
 14. Συνάδερφε με μια γρήγορη αναζήτηση στο προφίλ σου βλέπω ότι 3 στα 5 ερωτήματά σου σχετίζονται με το να σου δώσει κάποιος κάποια έτοιμη μελέτη. Το φόρουμ δεν έχει δημιουργηθεί για να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας μελέτες. Είμαι σίγουρος πως εάν ξεκινήσεις μόνος σου τη ζητούμενη μελέτη σίγουρα θα βρεθούν πολλοί έμπειροι συνάδερφοι να σε "ξεκολλήσουν" σε ενδεχόμενα αδιέξοδα.
 15. Το ίδιο σε εμένα, δεν ανεβάζει νέα αρχεία παρόλο που κάποια που είχα ανεβάσει πριν 2-3 ημέρες τα έχει κρατήσει.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.