Μετάβαση στο περιεχόμενο

nick_61

Core Members
 • Περιεχόμενα

  476
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  6

Φήμη στην κοινότητα

287 Εξαιρετική

Σχετικά nick_61

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.394 profile views
 1. Γράψε τον πελάτη σου αφού αυτός είναι ο επικαρπωτής. Άλλωστε δεν έχει και καμιά σημασία, το ΠΕΑ αφορά το ακίνητο
 2. Αποκλείεται το σενάριο 1 του 1ου ΠΕΑ να έχει εξοικονόμηση 480,5 ΚWh /m2 μόνο με αλλαγή κουφωμάτων. Έλεγξε στο xml του 1ου ΠΕΑ αν στο σενάριο 1 είχες και άλλη παρέμβαση.
 3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI .......... ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ...... στ. Το έργο που υλοποιήθηκε αφορά (έκδοση οικοδομικής άδειας με αριθμό: ….………….….) / δεν αφορά σε ριζική ανακαίνιση του κτηρίου/ κτηριακής μονάδας (διαγράψτε). Ο Ωφελούμενος ή εκπρόσωπος ιδιοκτητών Ο Ενεργειακός Επιθεωρητής [Υπογραφή] [Υπογραφή] [Ονοματεπώνυμο] [Σφραγίδα]
 4. Τελικά την αφαίρεσαν την Σημείωση 2, οπότε δεν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής ; https://exoikonomisi.ypen.gr/parastatika-dapanon
 5. Αναφέρεσαι στην ερώτηση 4, η οποία όμως αφορά αιτήσεις που δεν οριστικοποιήθηκαν και δεν έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα Η περίπτωση η δική σου όμως αφορά ήδη αίτηση σε υλοποίηση και θα κάνεις όσα αναφέρει η απάντηση στην ερώτηση 15 παρακάτω (σελ.19), όπου δεν χρειάζεται ανάκληση του 1ου ΠΕΑ.
 6. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτά που λέει ο antloukidis, μια άλλη εμπειρική προσέγγιση για τους παλαιούς θερμοσυσσωρευτές είναι : Θερμοσυσσωρευτής μήκους 0,60μ = 2000 W, μήκους 0,80μ = 3000 W, μήκους 0,90μ = 4000 W περίπου.
 7. Θα σου πρότεινα να μην ανεβάσεις ξανά το παράρτημα ΙΙΙ, γιατί αυτό είναι : "Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων βάσει του 1ου ΠΕΑ ", όπως γράφει στην πρώτη του σελίδα. Αν το αλλάξεις δεν θα είναι με βάση το 1ο ΠΕΑ, στο σενάριο 1 του οποίου περιγράφονται οι αρχικές παρεμβάσεις.
 8. Μπορεί να προχωρήσει στις εργασίες, παίρνοντας το ρίσκο να μην υπαχθεί. Με βάση την παρ.2.4 του οδηγού του προγράμματος, τα παραστατικά γίνονται δεκτά αν έχουν ημερομηνία μεταγενέστερη της ημερομηνίας του ΠΕΑ (ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας) και πάντως όχι πριν την ημερομηνία υποβολής της αρχικής αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα.
 9. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα στον στόχο του 40% γιατί ο πετροβάμβακας και η εξηλασμένη έχουν μικρές διαφορές στο λ. Στην τελική ας βάλει πετροβάμβακα 6 εκ. αντί για 5 εκ. Απένταξη από το πρόγραμμα λόγω μείωσης του συνολικού κόστους δεν γίνεται. Αρκεί να πιάσεις τον στόχο. Αλλά γιατί θα μειωθεί το κόστος αφού θα κάνει όλες τις επεμβάσεις;
 10. 1. Όταν θα καταχωρήσεις τα παραστατικά. 2. Γιατί να το κάνεις αυτό; Αν είναι να αλλάξεις αλουμινά τότε διαγράφεις τον ένα και βάζεις τον άλλο. Μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή πριν την προθεσμία ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων και πριν ανεβάσεις τα παραστατικά. 3. Με βάση την εμπειρία μου από το εξοικονομώ Ι, νομίζω ότι μπορείς να τις επιμερίσεις όπως θέλεις.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.