Jump to content

getsakna

Core Members
 • Content Count

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

getsakna last won the day on September 15

getsakna had the most liked content!

Community Reputation

61 Καλή

2 Followers

About getsakna

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Firenze
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

Recent Profile Visitors

2,541 profile views
 1. Σε προηγούμενο post διάβασα οτι στην φάση αυτή πρέπει να ανέβει οικ. αδεια και τακτοποίηση εαν υπάρχει..Απο την εμπειρία μου στον α' κύκλο, έβαζα πρώτα την άδεια και εφόσον προχωρούσε στο επόμενο βήμα, άνοιγε η καρτέλα πρόσθετο δικαιολογητικό οικ. άδειας ή κατι τέτοιο και συμπληρώναμε τακτοποιήσεις κλπ. Ούτως ή άλλως, δεν γίνεται σε αυτήν την φάση να περάσεις πολλά αρχεία μαζί παρά μόνο ένα..εκτός εάν τα κάνεις όλα συνένωση που κατά την γνώμη μου δεν απαιτείται στην φάση αυτή..
 2. Συνάδελφοι στην καρτέλα χρήσεις γης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας το drop down menu μου δίνει τις βασικές χρήσεις.. Θέλω να επιλέξω αγροτική αποθήκη..πρέπει να δηλώσω βοηθητικός χώρος, αποθήκευση ή λοιπές χρήσεις..? Το έχει κάνει κάποιος?
 3. και γω το εύχομαι..όμως αυτοί οι συνάδελφοι ήταν οι ίδιοι που έμπαιναν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα όταν εμείς καιγόμασταν και έγινε αυτό που είδαμε.. δεν λέω ότι φταίνε αυτοί, όμως πρέπει και μείς μόνοι μας να δείχνουμε συναδελφική αλληλεγγύη και όχι μόνο να περιμένουμε πάντα μόνο από τον άλλον να καταλαβαίνει.. ΥΓ: Παρατηρήσατε ότι μας απενεργοποίησαν τα κουμπιά επεξεργασίας των υποβληθεισών αιτήσεων μας ως Σ.Ε για να μην ''ενοχλούμε'' το δίκτυο???
 4. Αν ήταν μόνο στο εκο η απάτη καλά θα ήταν.. αλλά αφού μας κοροϊδεύουν σε όλα φτάσαμε στο σημείο να χαιρόμαστε με τα ψίχουλά τους..βλέπε αμοιβές για πεα, αυθαίρετα, άδειες κλπ. Αν είναι να ξυπνήσουμε και να διεκδικήσουμε, θα είναι συνολικά για όλα που μας απασχολούν..όμως απ' ότι φαίνεται όλοι κοιτάμε να την βγάλουμε με μια δύο αιτήσεις παραπάνω, ένα δύο πεα περ/ρα, δυο τρία αυθαίρετα ακόμη κοκ.. Αυτός ο κλάδος είμαστε και δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο από την αντιμετώπιση που έχουμε μέχρι σήμερα..όλοι κοιτάμε την πάρτη μας και μόνο.. Ας μην συμμετείχε κανείς μηχανικός στα του εκο (πεα, αιτησεις κλπ) ως ένδειξη διαμαρτυρίας και να δεις για πότε θα έπαιρναν το μνμ.. Αλλά όλοι το κάνουμε γτ θέλουμε να επιβιώσουν τα γραφεία μας αλλά δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο...οδηγούμαστε σταδιακά στο κλείσιμο..ήδη την αξιοπρέπειά μάς την έχουν πάρει, με πρόσφατο παράδειγμα την ξεφτίλα για μία θέση στον ήλιο ή αλλιώς μια οριστική υπαγωγή στο εκο..
 5. Αφού αυτό θέλεις να ακούσεις και συ και μεις...ε ναι! Θα εγκριθούν!!!
 6. Στο 5 νομίζω οτι δεν παίρνεις πρωτόκολλο αν δεν υποβάλλεις πλήρη φάκελο.. Κατά τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου αλλά είναι ουτοπικά για το Ελλαδιστάν..
 7. Αυτο που πρόκειται να συμβεί στις επόμενες περιφέρειες είναι ο ορισμός του first in..όποιος είναι ταχύτερος και πιο έτοιμος, θα προλάβει να στείλει περ/ρες αιτήσεις..θεμιτό εφόσον αυτοί είναι οι όροι του προγράμματος.. αυτό που ζήσαμε εμείς όμως εμείς δεν ήταν αγώνας ταχύτητας αλλά αγώνας υπομονής, αντοχής, αγώνας του παρατάω ότι κάνω για ένα 24ωρο και κυρίως αγώνας για το ποιός εχει καλύτερη σύνδεση, ταχύτητες, server κλπ..οχι ποιος είναι πιο έτοιμος αλλά ποιος είναι κοντά σε κόμβο, καφαο και άλλα τέτοια ωραία..
 8. Η διαχειρίστρια εταιρεία θα έχει άραγε κάποια κύρωση ή όλα μέλι γάλα??
 9. http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=389&sni[524]=6579&language=el-GR Πειραματόζωα και αδικία ως προς τις πρωτες περιφέρειες!!! Αυτό σηκώνει ένδικα μέσα..είναι ντροπή! Αθέμιτος ανταγωνισμός! Ξεφτίλες..ουστ! Με μία συγνώμη το λήξανε το θέμα...
 10. απ' οτι φαίνεται γαργάρα το κάνανε το θέμα της έξτρα ενίσχυσης...μεχρι αύριο θα έχει ξεχαστεί και όλα καλά..γι' αυτούς βέβαια..
 11. 03β ειδική περίπτωση είναι η πρόσφατη απόκτηση ακινήτου ή γενικά ειδική περίπτωση?
 12. και μενα το ιδιο...3β πρόσφατης απόκτησης ακινήτου ενώ έχω τσεκάρει όχι στο αντίστοιχο κουτάκι....συστημικό θεωρώ το λάθος..η δική σου περίπτωση?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.