Jump to content

getsakna

Core Members
 • Posts

  700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

getsakna last won the day on September 15 2019

getsakna had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Firenze
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

Recent Profile Visitors

3,795 profile views

getsakna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Helpful Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

75

Reputation

 1. Το ρωτάω γιατί ο katrmp ανέφερε σε παλιότερο Post ότι δεν έχει πρόσβαση ως μηχανολόγος και επειδή είναι η ίδια εφαρμογή που ανεβάζουμε τ.δ για απόκτηση ΚΗΔ όπου μέχρι πρότινος δεν μας επέτρεπε εμάς να εισέλθουμε.. Εμένα με βγάζει με πλήρη δικαιώματα..
 2. Εϊναι κάποια ειδικότητα μηχανικου που δεν έχει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα ή μπαίνουμε όλοι ανεξαρτήτως??
 3. Τι εννοείς kana? Δεν σε κατάλαβα. Εγώ ρωτάω εάν η αμοιβή των ΦΕΚ είναιη ελάχιστη, η προτεινόμενη ή η υποχρεωτικά μέγιστη!
 4. Ώς ελεγκτές, μπορεί η αμοιβή μας να είναι παραπάνω απο αυτή που ορίζει το ΦΕΚ (εφόσον συμφωνεί ο ιδιοκτήτης), κόβοντας το αντίστοιχο παραστατικό βεβαια? Αντί δλδ για 248€ να είναι 300€..
 5. Καλησπέρα, μου έτυχε πρώτη φορά έλεγχος δόμησης σε προκατ κατά τον αρχικό έλεγχο. Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα? Αλλάζει ο τρόπος καλουπώματος και σιδερώματος ή πάμε όπως στα συμβατικά κτίρια? Εγώ θα πρέπει να δώ καλούπωμα και σίδερα στην φάση αυτή, σωστά? Και ελέγχω τα γνωστά : θέση, αποστάσεις, περίγραμμα. Ευχαριστώ
 6. Τοπογράφους και πολιτικούς δέχεται μόνο? Κατάλαβε κανείς κάτι άλλο? Επίσης, εμπειρία στους ορθοφωτοχάρτες ποιοί μπορεί να έχουν? Μόνο τα γραφεία κτηματογράφησης που έγιναν ανάδοχοι στο κτηματολόγιο υποθέτω...
 7. H Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Β5 της Γενικής Δ/νσης Υποστήριξης του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγου ενδιαφερομένων για παροχή Υπηρεσιών Μηχανικού στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 61, παρ.1, περ.β Ν.4756/2020 περιλαμβανομένων των Υπηρεσιών γεωμετρικής και γεωχωρικής τεκμηρίωσης των ακινήτων ώστε “να προβαίνουν σε ηλεκτρονική καταγραφή των εμπραγμάτων δικαιωμάτων” του Οργανισμού, για το έτος 2021, ΚΑΛΕΙ Τους υποψήφιους οικονομικούς φορείς/ανάδοχους, με εμπειρία κι εξειδίκευση στον τομέα της γεωμετρικής και γεωχωρικής τεκμηρίωσης ακίνητης περιουσίας (μελέτες Τοπογραφίας) και αντίστοιχο ιδιόκτητο εξοπλισμό συλλογής και απεικόνισης γεωχωρικών δεδομένων με σύγχρονα μέσα και μεθόδους (total station ακρίβειας τουλάχιστον 3’’, δορυφορικούς δέκτες GNSS, UAS (ΣμηΕΑ-DRONES) κ.λπ.) καθώς και τις σχετικές προς τούτο αδειοδοτήσεις (μέλους Τ.Ε.Ε., χειριστή UAS, ασφαλιστήριο συμβόλαιο UAS εν ισχύ κ.λπ. όπως αναλύονται κατωτέρω), που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον αντίστοιχο κατάλογο της, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Πρωτόκολλο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Β5 εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) (Πληροφορίες: Βασίλειος Μπούρχας, τηλ. επικοιν. 2109989908). Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την πρόσκληση και τα παραρτήματα που τη συνοδεύουν. View full είδηση
 8. H Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Β5 της Γενικής Δ/νσης Υποστήριξης του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγου ενδιαφερομένων για παροχή Υπηρεσιών Μηχανικού στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 61, παρ.1, περ.β Ν.4756/2020 περιλαμβανομένων των Υπηρεσιών γεωμετρικής και γεωχωρικής τεκμηρίωσης των ακινήτων ώστε “να προβαίνουν σε ηλεκτρονική καταγραφή των εμπραγμάτων δικαιωμάτων” του Οργανισμού, για το έτος 2021, ΚΑΛΕΙ Τους υποψήφιους οικονομικούς φορείς/ανάδοχους, με εμπειρία κι εξειδίκευση στον τομέα της γεωμετρικής και γεωχωρικής τεκμηρίωσης ακίνητης περιουσίας (μελέτες Τοπογραφίας) και αντίστοιχο ιδιόκτητο εξοπλισμό συλλογής και απεικόνισης γεωχωρικών δεδομένων με σύγχρονα μέσα και μεθόδους (total station ακρίβειας τουλάχιστον 3’’, δορυφορικούς δέκτες GNSS, UAS (ΣμηΕΑ-DRONES) κ.λπ.) καθώς και τις σχετικές προς τούτο αδειοδοτήσεις (μέλους Τ.Ε.Ε., χειριστή UAS, ασφαλιστήριο συμβόλαιο UAS εν ισχύ κ.λπ. όπως αναλύονται κατωτέρω), που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον αντίστοιχο κατάλογο της, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Πρωτόκολλο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Β5 εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) (Πληροφορίες: Βασίλειος Μπούρχας, τηλ. επικοιν. 2109989908). Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την πρόσκληση και τα παραρτήματα που τη συνοδεύουν.
 9. Σε ποιο σημείο των Γρεβενών θα κουμπωνει? Δεν μας λέει..Ξέρει κανείς? Πόσο δλδ δυτικά των Γρεβενών?
 10. Συμφωνώ..Ακριβώς αυτό είπα και γω στο προηγούμενο post..
 11. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το δάνειο...Θα αναπροσαρμοστεί βάσει του τελικού ποσού το δοσολόγιο.. Όσο αφορά τον αλουμινά, θα λάβει το υπόλοιπο των χρημάτων του αναπροσαρμοσμένο προς τα κάτω ώστε το συνολικό ποσό να είναι το ίδιο. Πρόβλημα θα υπήρχε εαν ήσουν με ιδία κεφάλαια και είχες βάλει ως ιδιώτης παραπάνω χρήματα..
 12. Μπορείς να παραθέσεις την απάντησή τους?
 13. Καλησπέρα, έγκριση εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης επικινδύνως ετοιμόρροπου κτιρίου απαιτεί Ε.Δ με την ολοκλήρωσή του? Έχω την έκθεση αυτοψίας της ΥΔΟΜ και αναφέρει απλά ότι η κατεδάφιση είναι σύμφωνη με την παρ.4, άρθρ51 του Ν.4759/20
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.