Jump to content

getsakna

Core Members
 • Posts

  838
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

getsakna last won the day on September 15 2019

getsakna had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Firenze
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

Recent Profile Visitors

16,073 profile views

getsakna's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • Helpful Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

92

Reputation

 1. Που να μην ήθελες να με υποτιμήσεις κιόλας..τον εαυτό σου βέβαια κατάφερες και υποτίμησες αφού προσπάθησες να δικαιολογήσεις την πιο πάνω έκφραση λέγοντας ότι σε παρεξηγησα! Τεσπα, το κλείνω εδώ και ας ρίξετε όσες αρνητικές θέλετε εσείς οι γνώστες στην βάση του πτυχίου..δεν ξανασχολούμαι.. Ψυχή βαθιά..
 2. @Didonis έκανες σε μένα παρατήρηση για να προστατέψεις σαν καλός μπαμπάς τον έτερο συνομιλητή μου & δεν εκανες σε αυτόν που απαντάει με ύφος «τι να σου λέω τώρα, άς πιάσω το πληκτρολόγιο γιατί σκοτώνω την ώρα μου..έλα μου που θες και απάντηση χωροτάκτης πράμα!»????? Μάλλον πρέπει να γράφουμε ότι αρέσει στον καθέναν σας.. Παρατήρηση 2. από τους κανόνες. <Η όποια διαφωνία σχετικά με ενέργειες της Ομάδας Συντονισμού επιλύεται μόνο με προσωπικά μηνύματα και δεν είναι θέμα δημόσιου διαλόγου. ... Για περαιτέρω εξηγήσεις, διαφωνίες, παράπονα, απορίες κ.τ.λ. μπορείτε αρχικά να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο συντονιστή της αντίστοιχης θεματικής κατηγορίας μέσω προσωπικού μηνύματος. Το μήνυμά σας μπορεί να μην απαντηθεί ακαριαία. Τα μέλη της Ομάδας Συντονισμού δεν βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στον υπολογιστή. Αν δεν ικανοποιηθείτε από την απάντηση που λάβατε μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν Υπερ-συντονιστή (super mod), και αν και πάλι δεν ικανοποιηθείτε από την απάντηση που λάβατε, τότε και μόνο επικοινωνείτε με το Διαχειριστή (admin), πάντοτε μέσω προσωπικού μηνύματος.> Λαμβάνεις ποινή Didonis
 3. Δεν σου ζήτησε κανείς να απαντήσεις..πόσω μάλλον άμεσα.. Δεν το διάβασα καν το υπόλοιπο μήνυμα σου..
 4. το ''τραγικό'' πάει στην απαξίωση..διαλείμματα, υπογραφές κλπ..άχρηστες πληροφορίες που δεν συνάδουν με το forum..
 5. Σωστά τα λέει.. Ειχε παραβάσεις άρα πας στην 2η κατηγορία..Στην 1η πάνε όσα δεν έχουν μπεί σε νόμους αυθαιρέτων..
 6. Καλύτερα να μην απαντούσες καν..τραγικό μήνυμα.. Παρατήρηση. Δεν είναι επιτρεπτό η προσβολή των άλλων αν δεν μας αρέσει η απάντηση τους και ανεπίτρεπτο να ορίζεις ποιος θα σου απαντάει. Να μη ξαναγίνει Didonis
 7. Στις διατάξεις αυτοματου ελέγχου, πρέπει να επιλέξω πόσα τεμάχια θα χρειαστούν? πχ για θερμοστατικές κεφαλές βάζω ακριβώς τα τεμάχια ή ότι και να βάλω δεν έχει νόημα αφού το ποσό είναι το ίδιο..?
 8. Η δικέλυφη τοιχοποιία για χωνευτό κούφωμα, πως είναι χτισμενη στα σημεία όπου δεν υπάρχει η εσοχή για το κούφωμα? Δηλαδή, έχουμε τουβλο-αερας-τουβλο όπου υπάρχει η υποδοχή για κούφωμα ενώ στην συνέχεια του τοίχου χωρίς κούφωμα τι συμβαίνει? Ενώνονται τα δυο τούβλα και σοβατίζεται παραπάνω γα να έρθει στο ίδιο πάχος με το άλλο τμήμα που περιέχει και διακενο αέρα?
 9. Γιατί το πάχος δεν είναι ενδεικτικό? Δεν συμφωνώ...επίσης όσο αφορά την αμφισβήτηση, είναι στην κρίση του καθενός..μηχανικοί είμαστε, όχι προγράμματα software να μας προγραμματίζουν και να εξάγουμε αποτελέσματα.Ας λέει ότι θέλει η μελέτη θερμομόνωσης της άδειας..αν δεν εφαρμόστηκε δεν υπολογίζεται..με το ίδιο σκεπτικό, εάν υπάρχει άδεια τότε το σπίτι είναι δίχως παραβάσεις! Άποψη μου...
 10. @nick_61 επειδή βάζω ισχύς 10kw ενω στο θεωρητικό βάζω ισχύς 0kw, δεν είναι το ίδιο θεωρώ..Εκτός και αν δεν απαιτείται να εισαχθεί η ισχύς αλλά ο β.α..εσείς πως το αντιμετωπίζετε?
 11. Αν ήταν όμως θερμοσυσσωρευτές θα δηλωνόταν κανονικά..σωστά?
 12. Τοπικά καλοριφέρ λαδιού με 2,5kw το καθένα, σε σύνολο 4 μου δίνουν 10kw. Χαντακώνουν το κτίριο. Εϊναι σωστό να τα δηλώσω ή επειδή είναι κινητά δεν χρειάζεται και βάζω θεωρητικό σύστημα?
 13. Λέβητα με ενσωματωμένο ταμιευτήρα πως θα τον περάσω στο xml? Σαν να έχω boiler ΖΝΧ? Εννοώ πως θα φανεί ο ταμιευτήρας σε σχέση με απλό λεβητα? Απ' ότι βλέπω έχει πολύ μεγάλη απόδοση στο ζνχ..98%..αυτή θα είναι η διαφοροποίησή του?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.