Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stefevagg

Members
  • Περιεχόμενα

    44
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

541 profile views

Stefevagg's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

14

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Σε μια δήλωση που βρίσκεται σε κατάσταση Υπαγωγής με πλήρη εξόφληση του προστίμου, χρειάζεται να αλλάξω κατηγορία από 4 σε 2, συνεπώς το πρόστιμο θα μειωθεί. Θα δημιουργήσει αυτό κάποια επιπλοκή στο πληροφοριακό ή απλώς θα δει ότι είναι εξοφλημένο και το μικρότερο πρόστιμο και δε θα υπάρξει πρόβλημα; Ευχαριστώ.
  2. Εκ παραδρομής δήλωσα ότι το ακίνητο είναι εκτός παραδοσιακού οικισμού ενώ είναι εντός και δεν έχω δυνατότητα διόρθωσης στην υπαγωγή. Μπορώ μήπως να επικοινωνήσω με το ΤΕΕ ώστε να μου επαναφέρουν εκείνοι τη δήλωση σε αρχική υποβολή;
  3. Καλησπέρα, πώς μπορώ να επαναφέρω δήλωση 4495 από Υπαγωγή σε Αρχική Υποβολή; Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα, η υπεύθυνη δήλωση εξουσιοδότησης θα πρέπει να απευθύνεται στο ΥΠΕΝ ή στην οικεία ΥΔΟΜ;
  5. Αυτό είναι το κουμπί. Το κλικάρεις, προχωράς και αλλάζει η ημερομηνία λήξης.
  6. Πάντως, λαμβάνοντας υπόψιν την ανακοίνωσή τους "Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα αιτήματος αυτόματης 3μηνης παράτασης όπως προβλέπεται στην επικείμενη αναθεώρηση του Οδηγού του Προγράμματος" εγώ ζήτησα παράταση για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.
  7. Υπάρχει και η δυνατότητα να μπουν και τα 30 τμ με μικρότερη τιμή ανά τμ.
  8. Μέχρι τώρα, τουλάχιστον, κάλυπτε και τη μελέτη θέρμανσης, 100€ για το Αυτονομώ (αντίστοιχα 150€ για το Εξοικονομώ 2021, με ανώτατο όριο αδειών - μελετών 400€).
  9. Ναι, αφού υπάρχουν επιπλέον τοίχοι, μπορείς να τους κάνεις με το περίσσευμα που έχεις.
  10. Τα τ.μ. είναι στάνταρ, δεν αλλάζουν, εκτός αν θερμομονώσεις κάποιον τοίχο που για κάποιο λόγο δεν είχες προϋπολογίσει... Αφού έχεις εξαντλήσει τις ανώτατες επιλέξιμες τιμές ανά τ.μ. (55€ και 63€) και δεδομένου ότι τα τ.μ. των τοίχων είναι συγκεκριμένα, δεν μπορείς να δώσεις τα 1000€ στη θερμομόνωση.
  11. Όσον αφορά στη θερμομόνωση, μπορείς να αυξήσεις το ποσό στα 12000, μόνο στην περίπτωση που είναι επιλέξιμο βάσει του μέγιστης δαπάνης ανά τ.μ.. Σχετικά με τα κλιματιστικά, για το πρόγραμμα είναι επιλέξιμα μέχρι 3 τμχ. (οδηγός σελ. 44, περιορισμός 8).
  12. Ναι, ωστόσο απαιτείται η επίσημη απόδειξη του προγράμματος. Αρκεί μια απλή χειρόγραφη απόδειξη ότι πήρε το συγκεκριμένο ποσό από τον ωφελουμενο.
  13. Η κατάθεση της επιχορήγησης γίνεται στο λογαριασμό που φαίνεται στο πληροφοριακό, στο πεδίο ΙΒΑΝ ωφελούμενου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.