Μετάβαση στο περιεχόμενο

venezia

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.654
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    10

venezia last won the day on Μάρτιος 16

venezia had the most liked content!

8 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

8.555 profile views

venezia's Achievements

Explorer

Explorer (5/15)

  • Helpful Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

700

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ιάσονα , ο ΤΕΜΠΗ έγραψε ότι ο χώρος των κοινοχρήστων έχει προσμετρήσει στον Σ.Δ. Άρα μόνο ΔΔ και όχι Υ.Δ. νομίζω.
  2. ΄΄Καραμπινάτη΄΄ περίπτωση ΔΔ συνάδελφε 😁.. οπότε έχεις να κάνεις 9 Ο.Ι. x αριθμό ορόφων = .τόσες ... ΔΔ
  3. Την ΔΔ την ελέγχεις με τα εγκεκριμένα σχέδια της ΆΔΕΙΑΣ και όχι με αυτά της σύστασης . Άρα υπάρχει ΔΔ.
  4. Το Τοπικό γνωμοδοτεί για κατηγορία 5 .. (τουλάχιστον στην περιφέρειά μου Στερεάς Ελλάδος ) . Η σειρά για σένα είναι ΕΦΑ & ΝΕΩΤΕΡΩΝ, μετά αρμόδιο ΚΕΣΑ . Αν είσαι περιοχή Αιγαίου μόνο σε αυτό. (Το ΚΕΣΑ που ανέφερα πριν αφορούσε την δική μου περιφέρεια ) Σε ποια ανακοίνωση αναφέρεσαι για υποβολή στο ΚΕΣΑ μέσω του e-adeies ? Δεν το γνωρίζω . Σε έλεγχο που έκανα τώρα στο e-adeies δεν βρήκα κάτι ανάλογο παρά μόνο Έγκριση Σ.Α.
  5. @ EiriniA Μετά την θετική γνωμοδότηση ΕΦΑ ( υποθέτω ότι γνωμοδότησε και το Τοπικό Συμβούλιο ) κάνεις αίτηση στο ΚΕΣΑ. Ηλεκτρονικά στο [email protected] στέλνοντας ψηφιακά τα δικαιολογητικά με την έγκριση ΕΦΑ. Το ΚΕΣΑ δεν ζητάει τα θεωρημένα σχέδια από ΕΦΑ αλλά τα δικά σου που θα ανεβάσεις και στο ΤΕΕ . Μετά την έγκριση από ΚΕΣΑ στέλνεις και τα δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή για σφράγισμα . Τέλος αίτημα στο ΤΕΕ με τη γνωμοδότηση ΚΕΣΑ για περαίωση .δήλωσης. Δες και ΑΔΑ : Ψ1ΚΛ4653Π8-ΛΡΜ edit ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕΣΑ Αμαλιάδος 17 Αμπελόκηποι Αθήνα 11523 τηλ. Γραμματείας ΚΕΣΑ 2106475101
  6. Δεν υπάρχει απόλυτα σχετική διάταξη στον 4495 . Δες , συνεννόηση με ΥΔΟΜ . αν σε καλύπτει το αρθ. 42 παρ. 4 με αναθεώρηση λόγω πρόδηλου.
  7. Προφανώς βάζεις όλους τους χώρους του Σ.Δ. και αυτούς που έχουν τακτοποιηθεί . Στην καρτέλα επιφανειών θα ξεχωρίσεις τα νόμιμα και τα τακτοποιημένα.
  8. Σε λειτουργία από 26/02/2024 η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για τους εργαζόμενους συνταξιούχους https://www.efka.gov.gr/dilosi-erg-synt.php edit Μειωμένες 10%+10% ενδέχεται να είναι οι αποδοχές Μαρτίου των μισθωτών που εργάζονται παράλληλα με τη συνταξιοδότησή τους.... https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/423814_anoigei-i-platforma-dilosis-gia-ergazomenoys-syntaxioyhoys?__cf_chl_rt_tk=.0tnbBOnJDEbI0XbGBjvBvv9puH9Pw0_le5neHn.kgk-1708948890-0.0-4967
  9. Όχι . Φήμες προς το παρόν ... θα δούμε Tasos P . Ευχαριστώ
  10. Σαν ελεύθερος επαγγελματίας και πληρώνει κανονικά ασφαλιστικές εισφορές με το ''καπέλο'' που προανέφερα ως ανταποδοτικό ΕΦΚΑ ( το οποίο δεν θα προσαυξάνει τη σύνταξη ) και κάτι ψιθυρίζεται και για επιπλέον φόρο επί των εσόδων υπέρ ταμείου .. ίδωμεν edit Η σύνταξη φορολογείται κι αυτή ξεχωριστά ....με 7% περίπου αν τα υπολόγισα σωστά
  11. Σιγά να μην τους το πληρώσω ... 🖕 Το πλήρωνα μέχρι να μας το φάει το μνημόνιο και όσο ήταν σε ανεξάρτητο ειδοποιητήριο . Στη συνέχεια ενσωματώθηκε στο ενιαίο ειδοποιητήριο .
  12. Και για όσους επέλεξαν να εργάζονται ως συνταξιούχοι και πρόσθετο ΄΄καπέλο΄΄ 87,92€ .... Με τις υγείες μας !
  13. Συνάδελφοι καλημέρα Στην γνωστοποίηση Κ.Υ.Ε. , στην επιλογή κατηγορία ανάλογα με τον αριθμό εξυπηρετούμενων ατόμων , συνυπολογίζονται και τα εξυπηρετούμενα άτομα εκτός καταστήματος στον εξωτερικό χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.