Jump to content

Didonis

Συντονιστής
 • Content Count

  5,064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Didonis last won the day on June 12

Didonis had the most liked content!

Community Reputation

2,280 Υπεράριστη

About Didonis

 • Rank
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

11,131 profile views
 1. οπότε για ξεκίνημα κάνε μια βόλτα στην σελίδα της Autodesk.... Εχουν δεκάδες ειδικές εφαρμογές ... φυσικά όλα με μεγάλο κόστος, δες εκεί μια βάση τι υπάρχει ως είδος προγραμμάτων.... και μετά αναζήτησε και ανάλογα προγράμματα και με άλλους κατασκευαστές. Φυσικά ενδεχόμενα άλλοι συνάδερφοι και εδώ θα μπορέσουν να σου πουν κάτι πιο συγκεκριμένο Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι να δεις το βασικό πρόγραμμα και τι ειδικές εφαρμογές υπάρχουν για αυτό σε ειδικούς τομείς που εσύ θες.
 2. κάνε πιο συγκεκριμένο προσδιορισμό κατασκευών διότι έτσι γενικά ξεκινά από καρέκλα, φτάνει στο Σινικό Τοίχος και καταλήγει στη ΝΑΣΑ με διαστημικό σταθμό και κτήρια στον Άρη.... (μέ όλα τα ενδιάμεσα εκτός κτηρίων)
 3. Διαγράφηκαν τα οφφ τόπικ Σε επανάληψη από τους ίδιους θα υπάρξουν και ποινές, ειδικά όταν συνοδεύουν το οφφ τοπικ με τα δεν θυμάμαι το ένα ή το άλλο. θα διαγραφεί κι αυτό μόλις γίνει η ενημέρωση σας για να είναι καθαρό το θέμα με άσχετα. παρακαλώ @Haido Panaretou να μας επιβεβαιώσεις ότι είσαι Μηχανικός όπως έχεις δηλώσει στο προφίλ σου.
 4. δεν θα σου το συνιστούσα να το κάνεις..... η αποτύπωση ή είναι αποτύπωση ή είναι μπρίκια..... Στο δια ταύτα την εφαρμογούλα GGRES87 την έχω κι εγώ στο κινητό μου... φυσικά για απλό εντοπισμό. Μερικές φορές που είχα όρεξη για τεστ το άφησα στο μπαλκόνι του σπιτιού περισσότερο απο μία ώρα για να δω πόσο ακρίβεια θα βγάλει.... Στην πιο καλή περίπτωση ήταν στα 3 μέτρα και μερικές εκατοντάδες επιλύσεις που έγραφε ότι είχε κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει με το διπλόσυχνο που να αναγράφεις ... Οταν οι έμπειροι Τοπογράφοι Μηχανικοί αρχίσουν να μας λένε ότι διπλοσυχνα κλπ σε κινητά αρχίζουν να έχουν κάποια ορθότητα ουσιαστική θα το δώ. Μέχρι τότε παιχνιδάκι και μαξ εντοπισμός.
 5. να υποθέσω ότι το θές για εντοπισμό ή θες κάτι περισσότερο? (κι αν ναι τι?)
 6. Δεν έγινε κατανοητό το πρόβλημα Διευκρίνισε Το κτίριο έγινε με άδεια οικοδομής Το μπαλκόνι κατασκευάστηκε σύμφωνα με την μελέτη της οικοδομικής άδειας Έχει παρουσιάσει κάποια εμφανή βλάβη το μπαλκόνι. Τι είναι και πιο καλά ανέβασε φωτο Γενική παρατήρησή. Εχε κατά νου ότι δύσκολα θα λυθεί ένα κατασκευαστικό σου πρόβλημα διαδικτυακά αν δεν μπορείς να το λύσεις με μηχανικό που κάλεσες να το δει. 2η παρατήρηση. Το ΤΕΕ για να σου ορίσει πραγματογνώμονα πρέπει να υπάρχουν ειδικές συνθήκες και σίγουρα δεν είναι δωρεάν αλλα θα χρεώσει ο πραγματογνώμονας σύμφωνα με τον κώδικα αμοιβών του ΤΕΕ. Το θέμα σου μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες.
 7. Οκ. Μένουμε σ αυτό και συμφωνούμε ότι δεν χρειάζεται να δώσουμε βήμα διαλόγου αιτιολογίας ή εξωραϊσμού τερατωδιών.
 8. το δικό σου πόδι που είναι κρητικό .....
 9. tetrιs,,,, κάπου κοντινές ήταν οι σκέψεις μας..... αλλά αντί να κλειδώνουμε πολλά θέματα για φασίζουσες σκέψεις και λογικές .... απλά θα πέσει και σουτάκι.... ας κρύβονται όπως κρύβονται και άλλοι στην τελική (και φυσικά αν δεχτούμε επίθεση θα υπάρξουν και ποινές) ....
 10. Μόνο οσοι συμβαδίζουν ή τους αρέσει ο Φασισμός χρειάζονται τέτοιου είδους επεξηγήσεις. Συνήθως οι υποστηρικτές φασιστικών κομμάτων που και τα ίδια συχνά πυκνά κρύβουν την ιδεολογία τους (πχ Χ.Α.) ή και ένα ποσοστό (15-20%) υποστηρικτών δεξιών κομμάτων. Δηλαδή περίπου ένα 10 άντε Μαξ 20% … Το υπόλοιπο 80% δεν χρειάζονται καμία επεξήγηση γιατί είναι κάτι το μιαρό τουλάχιστον. Σε μισό λεπτό έχουν στο μυαλό τους, τα εκατομμύρια νεκρών στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, τους Φούρνους και χιλιάδες άλλες καταστάσεις. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα να συγκριθεί και δεν θα δοθεί κανένα βήμα και καλά σεμνής κουβεντούλας στο απέξω απέξω να εξωραϊστεί είτε ο Φασισμός είτε ο Ρατσισμός κλπ. κλπ… Και με κάθε σεβασμό λοιπόν στον κάθε συνάδερφο Μηχανικό ενημερώνω ότι δεν θα υπάρξει από τον συντονισμό κανένας μα κανένας σεβασμός σε κουβέντες ή κουβεντούλες ή εξυπνάδες υπέρ ή εξωραϊσμού του φασισμού ρατσισμού κλπ. κλπ. που προβλέπουν και οι κανόνες αυτού του φόρουμ πέραν το Ποινικό δίκαιο της χώρας μας. Οπότε δημοκρατικά δημοκρατικά όλα αλλά απόψεις ή θέσεις αυτού του είδους συνοπτικά θα τρώνε σουτ χωρίς άλλη επεξήγηση και όποιου του αρέσει φυσικά. Αν θέλει να ξεσπάσει με τους αγκυλωτούς σταυρούς έχει φόρουμ ανάλογα. Όχι εδώ.
 11. το θέμα έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν αρκετά με ίδιο αντικείμενο οπότε κλειδώνει.
 12. συμφωνώ μαζί σου συνάδερφε.... και ναι το βάζεις στην σωστή του βάση και όχι σαν αλαλαγμούς σε πανηγύρια ή σε τηλεοπτικά παράθυρα εκπροσώπων κομμάτων
 13. μαζι γράφαμε το δικό σου και το εδιτ μου.... φυσικά ατό δεν αλλάζει ότι είμαστε απο αλλο πλανήτη και γαλαξια ..... φιλικά... να αναζητάς να διαβάσεις ποιος θα εισπράξει την αμοιβή. ΤΕΕ ή ο Στασινός στην τσέπη του και επίσημα. Εκτός κι είναι υπηρεσία άνευ αμοιβής που θα είναι αλλου πάτερ ευαγγέλιο ζήτημα. Ακου που σου λεω..... Είναι παλιά κόλπα αυτά.... μα παλιά παλιά .... δοκιμασμένη μέθοδος Εσυ να αναζητάς το χρήμα. Υπάρχει? ναι.... Που πάει.... ΑΥΤΟ είναι η απάντηση όλα τα άλλα είναι τούφες
 14. αφου δεν έχεις πρόβλημα.... ολα οκεικ για εσένα.... για β.... τι σχέση έχουν τα φύκια με τα μπρίκια? Υ.Γ. είμαστε απο άλλο πλανήτη. Τέλος.... edit Υ.Γ. και ποιος σου είπε οτι εγώ δεν είχα πρόβλημα με λογικές Καρανίκα λογικές Ξάδερφου τσίπρα κάπου σε κάποια θέση, λογικές Σταθάκη ειδικές διατάξεις για να πουλήσουν πρόγραμματα εταιρείες για στατικές επάρκειες και δεκάδες αλλα?
 15. τι λειτουργία κάνει δεν μας είπες
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.