Jump to content

Didonis

Συντονιστής
 • Content Count

  5,758
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Didonis last won the day on May 30

Didonis had the most liked content!

Community Reputation

2,543 Υπεράριστη

About Didonis

 • Rank
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

12,920 profile views
 1. βγάζει αυτοματοποιημένο το σύστημα του 4495 ανάλογα με τι θα επιλέξεις .....
 2. Πριν λίγο μετά απο τα πολλά κατάφερα και μπήκα... έκανα 3 οριστικές και σχόλασα.... (τη φτύσιμο όμως το θέλουν όλοι μα όλοι οι εμπλεκόμενοι σ αυτά τα σούργελα καταστάσεις)
 3. ή είσαι μουρλός .... ή (_(_)φαρδος.... ή στον νομό σου κάνει άλλη δρομολόγηση ο ΄σερβερ απο την Αθήνα .... μόλις ξαναδοκίμασα βρε και πάλι ερορεεεεεεεεεε
 4. φίλε μου δες τι ώρα το γράφω.....2 άφτερ..... εδώ και 2 ώρες κάθε 5 λεπτά δοκιμή με 4 διαφορετικούς μπρόουζερ και λαμβάνω σταθερά ενα υπέροχο ερορρρρρρ... και έχω 50 Mp down και 5 up σταθερά και ακούνητα ...... είναι απαράδεκτοι και για μεγάλες ροχάλες....... (άπαντες οι εμπλεκόμενοι)
 5. Νομίζω πως το ΤΟΠ-1 διαχρονικό άσμα σχετικά είναι αυτό που έκαναν οι ίδιοι οι Συνάδερφοι μας απο το 2014 .....
 6. Στα όριο του Οικοπέδου σου βάζεις ότι τέντα και με όποιο χρώμα θες, αρκεί να είναι τέντα (πανί με κίνηση) και όχι κάτι περίπου τέντα (και όχι να είναι στέγαστρο, πέργολα κλπ ίσως και καποτίνες).
 7. Πες για ότι θες..... έτσι κι αλλιώς εγώ κατεβάζω καντήλια εδω και ώρες με το ΤΕΕ και την πλατφόρμα υπαγωγής..... μετάφραση πλς τι ειναι αυτό το γουαταμπουτισμ και οι μαμακίες ή και οι μίζες ή ανικανότητες του ενός (ό οποιοσδήποτε ένας φυσικά) δεν είναι δικαίωμα να το κάνει και ο όποιος άλλος και να τους λιβανίζουμε κι απο πάνω..... Δηλαδή θέλω να πω ότι αν λέω και όλοι οι άλλοι έκλεψαν ας κλέψω και εγω..... Δεν σημαίνει ότι δεν είμαι κλέφτης..... (αυτό λέει η δική μου ηθική φυσικά, δεν γνωρίζω τι σου είπε η δικιά σου) καλό βράδυ ..... έχω μερικά καντήλια να ανάψω ακόμα και μετά νάνι .......
 8. που έχουν δηλωθεί? στους τίτλους? Εσύ ελέγχεις την τις πολεοδομικές παραβάσεις άρα ελέγχεις με βάση τα σχέδια και τις διαστάσεις των πολεοδομικών σχεδίων και τις όποιες υπερβάσεις σε σχέση με αυτά... το σου φαίνεται άδικο δεν το κατάλαβα ..... Για όλα τα υπόλοιπα με μια διαγώνια ανάγνωση μερικές επισημάνσεις και τσέκαρε τα και μόνη σου στον νόμο. Αφου τα ακίνητο είναι απο το 48, ενδεχόμενα ως προ 55 δεν είναι απαιτητή ή υπαγωγή στον 4495 παρά μόνο αν θες με πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσουν έγκυρα σχέδια Σε αυτή την περίπτωση πιθανά είναι το πιο βολικό σενάριο να τα υπαγάγεις ως προ 75. Σύνολο προστίμου 250 +15 συην η αμοιβή σου. Ως προ 75 όμως βάζεις κάθε διηρημένη ιδιοκτησία σε ξεχωριστή υπαγωγή. (άρα όσες διηρημένες τόσα 250+15 συν αμοιβή σου) Δες Ν4495 κατηγορία 1 Μικρής κλίμακας για εργασίες που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν βγάζεις.... αλλά εκει χάθηκε η μπάλα για εμένα οπότε τσεκ και συ.
 9. ok το κακό ΕΜΠ. Θα περίμενα να έλεγες και το ΤΕΕ..... αλλά γιατί η "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" της Ομόνοιας (κεντρική πλατεία Πρωτεύουσας της Ελλάδος αν το ξεχνάς) ..... σε ένα μήνα μετά την τοποθέτηση γκαζόν κλπ το γκαζόν είναι σήμερα έτσι?? Το ΕΜΠ? Πεινασμένες κάπμπιες που ήθελαν ζαμπόν?? όπως σου πρότεινα..... μη τα σκαλίζεις πολύ.... μυρίζουν μετά κι αφου δεν είναι φίλος σου δεν είναι αναγκαίο να κάνεις τον συνήγορο.... στην τελική έχει τεράστια οικονομική δυνατότητα να το φροντίσει ....
 10. οκ στείλε την πρόταση σου στον Δήμαρχο. Τώρα ποιος πήρε λεφτά και τι και πόσα μη το σκαλίσεις πολύ ..... και το ποιος ζήτησε σε ποιον και τι και γιατί .... πάλι άστο στην ησυχία του το ρημάδι ......
 11. Δεν είναι προς σύγκριση μεγέθη για συμπεράσματα στατικής επάρκειας... Έτη κατασκευής, τι παραδοχές είχε ή στατική μελέτη εκάστου, τι υλοποιήθηκε και καμιά δεκάρια ακόμα παράγοντες΄συν κατ ελάχιστο μία αυτοψία σε κάθε ακίνητο ..... Αναθέτεις να στα τσεκάρουν αν θές και για να κερδίσεις χρόνο και χρήμα φρόντισε να έχεις τις στατικές μελέτες του κάθε ακινήτου (ξυλότυποι όλων των στάθμεων από θεμελίωση εώς και δώμα, τεύχος υπολογισμών ή την πρώτη σελίδα με τις παραδοχές) .... και μετά θα έχεις πραγματική γνώση της κατάστασης..... Όλα τα υπόλοιπα είναι σαν να εκφέρεις άποψη εσύ με βάση την ειδικότητα σου στην πληροφορική αν κάποια πρόγραμμα ή εφαρμογή κάνει τα ζητούμε ή είναι πιο καλή απο άλλη όταν το μόνο που έχεις είναι μια φωτογραφία (κακής ανάλυσης μάλιστα) απο το λογότυπο που έχει και μόνο
 12. Σταύρο κάπου το χάνεις..... εως και για τα καλά... τα λεφτά πίσω κατά κανόνα λέμε από αυτόν που πλήρωσε απο κουμπαρά με λεφτά από εμάς (τον κόσμο δηλαδή). Οπότε υποιέτω εννοείς απο τον Δήμο που πλήρωσε με Δημόσιο χρήμα? ή εννοείς απο τον ίδιο τον Δήμαρχο ?? (το τελευταίο το παίζω με απόδοση 1000 πως όχι)
 13. Με βάση ορισμένων απόψεων η φράση που γράφουν στην εικόνα που πέτυχα στο διαδίκτυο θα πρέπει να συμπληρωθεί και με το "Εχω μελέτη απο το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ"
 14. πως προκύπτει +100τ.μ. ??? βράχηκαν τα σχέδια που είχες και είχαν διαστολή ??? (πάλι κι έτσι δεν προκύπτει +100τ.μ.) οπότε το πρόβλημα στο δικό μου το μυαλό είναι το πως προκύπτει? (να υποθέσω ότι να έγινε με σκοπιμότητα δεν είναι επιτρεπτό για την δεοντολογία του επαγγέλματος ..... λέμε τώρα)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.