Jump to content

Didonis

Συντονιστής
 • Content Count

  5,234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Didonis last won the day on August 16

Didonis had the most liked content!

Community Reputation

2,324 Υπεράριστη

About Didonis

 • Rank
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

11,611 profile views
 1. Κύριε Ιωάννη είναι δεδομένο για όλους μας ότι όταν ανάβει κεντρική θέρμανση ή ανάβει για όλους ή για κανέναν. Δεν χρειάζεται να λέτε το ίδιο ξανά και ξανά. Εσείς όμως πρέπει να έρθει σε γνώση σας ότι υπάρχουν πολλεεεεεεεες εγκαταστάσεις που καταμετρούν την κατανάλωση ανα διηρημένη ιδιοκτησία. Οπότε ακόμα κι αν έχει ανάψει για όλους εκεί το έχουν κλειστό και δεν καταγράφει. Το ότι δεν το γνωρίζεις ΕΣΥ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Το αν δεν το έχει η δική σας πολ/κία δεν σημαίνει ότι όλες δεν το έχουν. Ενημερώσου. Για κατανάλωση με βάση τον πίνακα χιλιοστών ή πίνακα δαπανών δες όπως σου ΤΌΝΙΣΑΝ ολοι τον κανονισμό του τίτλου σας Αν και με αυτό δεν βγάζεις άκρη πας σε μηχανικό να στα εξηγήσει ή σε δικηγόρο να σας εξηγήσει αν σας κλέβει κάποιος ή όχι και να κάνετε αγωγή αν ναι. Το θέμα ολοκληρώθηκε και κλειδώνει.
 2. Στο φόρουμ δεν κοστολογούνται έργα Θα σας ενημερώσει ο μηχανικός ή το τεχνικό γραφείο που υποχρεωτικά πρέπει να πας για να σου βγάλει την άδεια δόμησης προσθήκης και ύψος Υ.Γ. Ενδεικτικά όμως μπορούμε να κοστολογηθεί το πρόστιμο που θα φας αν το κάνεις χωρίς άδεια. Με την καλημέρα υπολόγισε 15000€ + καταδεφιστεο + ποινικό
 3. Αποφεύγουμε να προτείνουμε εταιρίες διότι είναι διαφήμιση. Μιλάς με τον τεχνικό σου σύμβουλο μηχανικό ή με Αλουμηνας εμπιστοσύνης σου
 4. έχεις καλή εμπειρία σε 3D σχεδιασμό στο AutoCad? έχεις εμπειρία καλή γενικά στο Autocad κι ας μη είναι 3D? Y.Γ είμαι μοναχοπαίδι απ όσο ξέρω μέχρι τώρα Υ.Γ. και μη κάνεις παράθεση όλου του προηγούμενου κειμένου. (κανόνες φόρουμ κλπ κλπ)
 5. Με το χέρι. Χαρτί μολύβι και κάνεις ότι σου αρέσει αρκεί να έχεις καλή ευχέρεια στο ελεύθερο σχέδιο Με υπολογιστή. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι. Επιλέγεις κάποιους από τους εντιτορ κειμένου και μερικοί έχουν σχετικές διαμορφώσεις. Επιλέγεις κάποιο από τα προγράμματα σαν το φώτοσοπ και έχουν ειδικές επιλογές για αυτά. Το GIMP είναι δωρεάν να το κατεβάσεις. Με κινητό. Σε εκατομμύρια απ που υπάρχουν και για αντρόιτ και για ιος σίγουρα θα υπάρχουν και μερικά που να κάνεις κάτι σαν αυτό. Αν με αυτά δεν βρίσκεις λύσει ή δεν το κατέχεις καθόλου το ζήτημα, πας σε γραφίστα, πληρώνεις και σου κάνει ότι θες. ΕΔΙΤ Υ.Γ. Το θέμα σου αρχικά το είχες βάλει αρχιτεκτονικό σχέδια κλπ. Αν εννοείς ότι θέλεις να το κάνεις φωτορεαλιστικα 3D (με γεωμετρία, υφή υλικών, φωτισμοί από διάφορες μεριές και τις ανάλογες σκιές και ανακλάσεις κλπ.) και θες ανάλογο πρόγραμμα τότε να ξέρεις ότι θα κάνεις πολυυυυυυυυυυυυ καιρο να μάθεις κάποιο από αυτά τα προγράμματα. Το θέμα σου μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες.
 6. επικαλείς κι εσύ την διαμόρφωση στάθμης +- που σου επιτρέπει ο νόμος.... και κάνε διαμόρφωση του ακαλύπτου σου στην πρασιά χωρίς να το ονομάσεις ράμπα.... Συνοπτικά δεν κάνεις κατασκευή αλλά διαμόρφωση στάθμης .... απλό
 7. δοκίμασε στο τμήμα καθόδου που είναι μεταξύ ΟΤ και ΡΓ να μη γράψεις την λέξη ράμπα.... απλά κάνε την σωστή και απαιτούμενη διαμόρφωση της στάθμης και θα έχεις αυτό που θες (ελπίζω).... το ίδιο είναι στο αποτέλεσμα και με την διαμόρφωση του εδάφους θα έχεις την αναγκαία πρόσβαση. Υ.Γ. Φυσικά συμφωνώ με τις επισημάνσεις και του ΚΑΝΑ και του FAETHON. Και επίσης κρίνω αναγκαίο να μη επαρκεί η προφορική απάντηση αλλά η γραπτή άρνηση με επίκληση απο τον υπηρεσία Νόμο, Άρθρο ή ότι έχουν.
 8. βάζεις το σύνολο των επιφανειών. και του 1 και 2 και 3. Μόνο αν είχες προ 55 θα μπορούσε το προ 55 να μη μετρηθεί στο σύνολο.
 9. αρκεί το θέμα ομιλίας να μη είναι ποδόσφαιρο ή πολιτική ....
 10. Άμα θες ναι Εφόσον το μάθεις πρώτα Δεν είναι δέκα λεπτά η μάθηση αυτή ούτε λίγες ώρες
 11. Inventor της Autodesk Νομίζω πως υπάρχει και ειδική προσφορά για φοιτητές
 12. Και αφού μπορείς εφ όσον το λέει ο Δημήτρης και αφού έχει ενοικιαστεί όπως γράφεις μπορείς να συνεννοηθείς με τον Μηχανικό σου να πάει να κάνει αυτοψία χωρίς να είσαι εκεί ο ίδιος, αρκεί φυσικά να συνεννοηθείς με τους ενοικιαστές και να τους ενημερώσεις να τον δεχτούν και να σου εκδώσει το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης τις επόμενες ημέρες.. Παραστατικά έγραφα πληρωμές κλπ υπάρχουν και τα εμαιλ και τα ταχυδρομεία.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.