Μετάβαση στο περιεχόμενο

Evdokia Satelian

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.793 profile views
  1. Ευχαριστώ ΙΑΣΟΝΑΣ ήδη έχω δώσει την υπόθεση σε Δικηγόρο τώρα μένει να βρω έναν Μηχανικό.
  2. Το ακίνητο δεν είναι δικό μου. Απλά προσπαθώ να αποδείξω ότι το παρκινγκ που το βάφτισε ο ιδιοκτήτης δεν υπάρχει τουλάχιστον στο 1 τοπογραφικό, το 2 το ανακάλυψα όταν έκανε δέσμευση θέσης γκαράζ κ διαβασα στη συμβολαιογραφικη πράξη ότι δημιουργεί θέση γκαράζ με το τοπογραφικό του 2018.Αρα το έχει ο Μηχανικός. Και έχω 2 απορίες 1)Στο τοπογραφικό το 1 κ στην άδεια δεν υπάρχει χώρος γκαράζ, στο 2 λέει ότι υπάρχει. Το ακίνητο όμως είναι το ίδιο δεν έχει γίνει μετατροπή η αλλαγή χρήσης οπότε που δημιούργησε γκαραζ(το οποίο γνωρίζω με νομοθεσία οτι γκαράζ είναι συστεγασμενο)αν δεν κάνω λάθος. 2)Το τμήμα οδοποιίας είχε εκδοσει άδεια υποβιβασης κρασπεδου σε είσοδο πάρκινγκ την οποία την ανακάλεσε. Γιατί την ανακάλεσε( μετά από καταγγελία μου) κ δεν προσκομισαν το τοπογραφικό που λέει ότι έχει θέση γκαράζ.
  3. Ναι η Πολεοδομία μου λέει ότι το τοπογραφικό το έχει ο Μηχανικός κ οχι αυτοί εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αφού το 1 τοπογραφικό έγινε το 1996 κ υπάρχει στον φάκελο το 2 γιατί δεν υπάρχει?
  4. Δεν κατάλαβα την ερώτηση σας. Ρωτάω παραπάνω τι ψάχνω
  5. Καλησπέρα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία. Υπάρχει τοπογραφικό για άδεια οικοδομής το 96,εκδόθηκε όμως κ άλλο τοπογραφικό για τακτοποίηση χώρων το 2018.Αυτο όμως το τοπογραφικό μου είπε η Πολεοδομία ότι το έχει ο Μηχανικός που έκανε την τακτοποίηση κ όχι αυτοί. Πως γίνεται αυτό.
  6. Καληνύχτα σας κ ευχαριστώ για την ανοχή σας. Δεν είμαι Π. Μηχανικός κ δεν γνωρίζω τίποτα.
  7. Τα νόμιμα της εξαγοράς θέσεων στάσεων τι εννοείται?
  8. Δεν μ αρέσει να αφηνω ανοιχτά θέματα θα πάω για ύπνο όταν σας απαντήσω γιατί δεν κατάλαβα την ερώτηση.
  9. Τι εννοείτε ότι δεν απάντησα? Σας είπα ναι έχω σκοπό να κάνω οτιδήποτε νόμιμο. Να παρκάρω εκεί δεν μπορώ όσο υπάρχει η πινακίδα που λέει πάρκινγκ ήδη έχω μια κλήση.
  10. Ωραία μέχρι εδω τότε γιατί εξαγόρασε θεσ. Σταθμευσης αφού δεν υπάρχουν. Άρα η πινακίδα που έχει στην αυλοπορτα του είναι παράνομη.
  11. Και έχει δικαίωμα να δεσμεύει δημόσιο δρόμο λέγοντας ότι είναι είσοδος πάρκινγκ?
  12. Όχι δεν ήξερα οτι άνοιξα νέο θέμα. Οχι δεν θέλω απλά κουβέντα κ σύμφωνα εννοείτε με τον νόμο. Αυτό προσπαθώ να βρω για τον γείτονα που έχει κοτσάρεις μια πινακίδα απαγορεύεται η στάθμευση κ για κάποιον λόγο ήξερα ότι δεν είναι νόμιμος. Κ σήμερα έλαβα αυτή την απάντηση από την πολεοδομία και δεν ξέρω τι σημαίνει
  13. Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας. Μετά από έρευνα στην πολεοδομία για θέση στάθμευσης ανακάλυψα ότι έχει εξαγοράσει 2 θέσεις στάθμευσης αλλά δεν φαίνονται που είναι.. Η προϊστάμενη της πολεοδομιας μου είπε ότι προφανώς το οικόπεδο ήταν μικρό δεν έκανε της θεσ. Σταθμευσης απλά της εξαγόρασε. Και εγώ με το μικρο μου μυαλό ρωτάω αυτό είναι νόμιμο? Δεν θα έπρεπε να φαίνονται? Που ακριβώς είναι? Δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο φάκελο? Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?
  14. Πριν καμιά ώρα επικοινώνησε η πολεοδομία μαζί μου κ μου είπε ότι τελικά βρεθηκε ο φάκελος που έψαχνα κ η άδεια του δείχνει 2 θέσεις στάθμευσης. Του είπα θα πάω αύριο από εκεί να την πάρω κ απάντησε ότι δεν είναι τόσο εύκολο άδεια αλλουνού να μου δώσουν. Και απορώ πως την 1ηφορα που άρχισα να ψάχνω μου την έδωσαν κ τώρα όχι? Ισχύει όντως αυτό? Υποπτεύομαι ότι υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα γιατί πρώτα δεν έβρισκαν τον φάκελο μετά μου επιβεβαίωσαν ότι αποκλείεται να έχει θέση σταθμεύσεις.Και τώρα έχει δύο. Ακριβώς πίσω από την οικία του είναι το μοναδικό σπίτι που έχει 2 θέσεις γιατί το δικό του με το ζόρι είναι μια θέση. Πλέον είμαι σίγουρη ότι βοήθησε το ρουσφέτι. Εγώ θέλω να μάθω αν όντως μπορώ να πάρω την άδεια του ακινήτου του ή πρέπει να βάλω δικηγόρο? Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είμαι εκτός εαυτού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.