Μετάβαση στο περιεχόμενο

vas.dim

Members
  • Περιεχόμενα

    171
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ταρταρα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vas.dim's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. σίγουρα αναφέρεσαι στο φεκ β 1556/2010, για οικίσκο έως 15 τ.μ και κάλυψη έως 60% μήπως γνωρίζεις εαν ξαναχρειασθεί εγκριση απο το δασαρχειο ξανα?
  2. Διευκρινίσεις: σε υφιστάμενο αδειοδοτημένο χώρο που εχω αδεια λειτουργίας Φβ παρκου ισχύος 1 MW , βγαλαμε E.E.M.K. το 2012 για τις οικοδομικες εργασίες και τώρα ο ιδιώτης θελει να επεκτείνει τον σταθμο στον ηδη χωρο , κατα 2 MW 1.σύμφωνα με τον Ν.4602 /2019 κεφάλαιο Β αρθρο 65 οι εργασίες του ν4495/17 από α΄΄εως η ,ιθ,λ,λδ,λε δεν ισχυει το όριο του Π=25.000€, σωστά? θα χρειασθούνε να πεσουνε περιπου 200 μ3 τσιμεντα πασσαλόμπηξη μαζι με την βάση για τον οικίσκο ελέγχου 2. ο οικισκος ειναι 5Χ8μ και επισης για την στεγαση των inverter θα γινει ενα μικρο μεταλλικο στεγαστρο 4,60 Χ7,60 στην ΕΕΜΚ που βγάλω μπορω να συμπεριλαμβάνω τον οικισκο και το στεγαστρο , σωστα? επίσης θα χρειασθεί να μαζέψω παλι την χαρτούρα απο δασαρχειο κτλ. ή μπορω να χρησιμοποιησω τις ήδη γνωμοδοτήσεις? ευχαριστώ !
  3. Διευκρινίσεις: σε υφιστάμενο αδειοδοτημένο χώρο που εχω αδεια λειτουργίας Φβ παρκου ισχύος 1 MW , βγαλαμε E.E.M.K. το 2012 για τις οικοδομικες εργασίες και τώρα ο ιδιώτης θελει να επεκτείνει τον σταθμο στον ηδη χωρο , κατα 2 MW 1.σύμφωνα με τον Ν.4602 /2019 κεφάλαιο Β αρθρο 65 οι εργασίες του ν4495/17 από α΄΄εως η ,ιθ,λ,λδ,λε δεν ισχυει το όριο του Π=25.000€, σωστά? θα χρειασθούνε να πεσουνε περιπου 200 μ3 τσιμεντα πασσαλόμπηξη μαζι με την βάση για τον οικίσκο ελέγχου 2. ο οικισκος ειναι 5Χ8μ και επισης για την στεγαση των inverter θα γινει ενα μικρο μεταλλικο στεγαστρο 4,60 Χ7,60 στην ΕΕΜΚ που βγάλω μπορω να συμπεριλαμβάνω τον οικισκο και το στεγαστρο , σωστα? επίσης θα χρειασθεί να μαζέψω παλι την χαρτούρα απο δασαρχειο κτλ. ή μπορω να χρησιμοποιησω τις ήδη γνωμοδοτήσεις? ευχαριστώ !
  4. καλησπέρα συνάδελφε , έχω την ίδια περίπτωση , θελω να κατασκευάσω στέγαστρο σε εκτός σχεδίου περιοχή για πάρκινγκ αυτοκινήτων (τύπου LIDL) με διαστάσεις 5μΧ10μ ανέτρεξα στην νομοθεσια και καταλαβα οτι δεν μετράει σε καλυωη και δόμηση , εσυ τελικά πως το αντιμετώπισες? εβγαλες άκρη?
  5. Σε ευχαριστούμε που το ενημερωνεις και τι μοιράζεσαι μαζί μας. 😀
  6. Καλησπερα , Οικοδόμοι απασχολούνται σε εταιρεία έχοντας κάνει πρόσληψη σε συγκεκριμένο ΑΜΟΕ (ιδιωτικό έργο όπου ένσημα κτλ. τα κολλάει η εταιρεία). Η εταιρεία έχει υποκατάστημα σε άλλη περιφ.ενότητα και πρόκειται να υλοποιήσει οικοδομικές εργασίες και έχω βγάλει άλλον ΑΜΟΕ για το συγκεκριμένο έργο. Για να δουλέψουνε θα πρέπει να τους κάνω πρόσληψη μέσω εργάνη για τον ΑΜΟΕ ή μπορώ να τους κάνω πρόσληψη στο ΑΜΕ της εταιρείας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.