Jump to content

basgoud

Core Members
 • Posts

  432
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

basgoud last won the day on June 5 2020

basgoud had the most liked content!

6 Followers

Contact Methods

 • Skype
  vasileios.goudis

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Μάνη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

6,255 profile views

basgoud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Collaborator Rare
 • One Month Later
 • One Year In
 • Week One Done

Recent Badges

102

Reputation

 1. Συνάδελφε κάνε ένα viva wallet και πάρε εισητήριο για καμιά παράσταση
 2. Για την εφαρμογή των ρυθμίσεων εφαρμόζονται οι ΤΖ του 2011, οι οποίες στην περιοχή μου είναι μικρότερες από αυτές του πίνακα.
 3. Version 1.0.0

  1,037 downloads

  Οι τιμές ζώνης των όλων πόλεων και οικισμών σε αλφαβητική σειρά ανά περιφέρεια, περιφερειακή ενότητα, δήμο. Μπορεί να γίνει αναζήτηση μέσα στο Pdf.
 4. basgoud

  KENAK Freeware

  Ενδιαφόραι για να συνδράμω, ειδικά για το τμημα των τοπογραφικών. Έχω κάνει κάποια δουλειά στο Excel με VBA, μελετώντας πως έχετε κάνει την εργασιά για το ΚΕΝΑΚ να κάνω κάτι για τοπογραφικά. Στο τώρα παρακολουθώ βιντεομαθήματα sql, php, html και Javascript. Στο Github έχω το ίδιο όνομα χρήστη με το φόρουμ (basgoud).
 5. Συγνώμη θα πρέπει να έχει επιλέξει την περιοχή που σε ενδιαφέρει πρώτα. Μετά θα δεις στην πρώτη γραμμή τα τριγωνάκια στην κάτω δεξιά γωνία του κελιού. Πατά το τριγωνάκι και βγάζει την λίστα των τιμών που έχει η στήλη. Απενεργοποιείς αυτές που θέλεις να κρυφτούν. Το ίδιο πράγμα είναι, απλά σου είπα απευθείας την συντόμευση. Καληνύχτα.
 6. Το έχω κάνεί αν θέλω να πειράξω κάποιες ποσότητες της αναλυτικής προμέτρησης ή για στρογγύλευση. Τώρα για το κρύψιμο των γραμμών, να το κάνει με το ctrl+alt+l και κάνει πίνακα για να κρύβεις τις γραμμές με βάση τις τιμές. Το έκανα στο αρχείο που μου έστειλες να δεις πως δουλεύει. APE_PROMETRHSEIS_V1.xls
 7. Δεν σε παρεξήγησα συνάδελφε, απλά οι υπολογιστές θέλουν υπομονή και κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει όλα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Εγώ ακόμα μαθαίνω και θα μαθαίνω. Οι υπολογιστές στην λογική τους είναι απλοί, έως και απλοϊκοί. Καλή δουλειά. Πολύ ενδιαφέρον το μότο σου.
 8. Στον αρχείο που έχω ανεβάσει όταν έχουμε πλεονασματικές ποσότητες που χαλάνε τους ελέγχους 20%, βάζεις καρφωτά τιμές στα κίτρινα κελιά δίπλα από τον ΑΠΕ όπου απαιτέιται. Τότε ο λαμβάνει υπόψη την τιμή που βάζεις χειροκίνητα και όχι αυτή από την αναλυτική προμέτρηση. Το budge0 αντιστοιχεί στον προϋπολογιμό μελέτης, msrment0 αντιστοιχεί στην προμέτρηση για την σύνταξη του ΑΠΕ. Οι τιμές μεταφέρονται αυτόματα με vlookup στον ΑΠΕ. Κάνει εισαγωγή γραμμών όταν έχει νέες τιμές. Έχω τρία χρόνια να κάνω αυτή την δουλειά, λογαριασμούς και ΑΠΕ. Υ.Γ. Αν το αρχειό αυτό είναι χαοτικό, έχω να σου δείξω αυτό που κάνω τα τοπογραφικά και τα σχεδιάζει το excel in CAD, ;oπου συνδυάζονται 15-20 φύλλα εργασίας μαζί.
 9. Η διαδικασία γίνεται απλά επιλέγοντας την περιοχή που μας ενδιαφέρει, επιλέγω Δεδομένα -> Φίλτρο. Η πιο απλά ctl+atl+L. Από τα φίλτρα στην πάνω σειρά επιλέγουμε να μην εμφανίζενται, οι μηδενικές τιμές. Βιβλίο1.xlsx
 10. Γίνεται με VBA αυτοματοποιημένα η με πίνακοποίηση δεδομενων ως βάση δεδομένων ώστε να αποκρύπτεις τις μηδενικές τιμές. Ανέβασε ένα αρχείο παράδειγμα τι θέλεις να κάνεις.
 11. Συνάδελφε Χρόνια Πολλά και Χρηστός Ανέστη. Ευχαριστώ για την εξαιρετική πληροφορία. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να ενημερώσω το αρχείο μου με τα στοιχεία από την λίστα του ΕΛ/ΛΑΚ ή να κάνω νέο με βάση αυτά.
 12. Version 1.0.0

  178 downloads

  Το έντυπο για την αίτηση υποβολή συμπληρωτικά στοιχεία στο κτηματολόγιο. Κατέβασα το έντυπο και έκανα φόρμες ώστε να συμπληρώνονται ευκολότερα.
 13. Version 1.0.0

  268 downloads

  Στο αρχείο αυτό θα βρείτε και να εντοπίσετε εύκολα την διοικητική οργάνωση της χώρας μας, όλες οι περιφέρειες, περιφερειακές ενόνητες, δήμοι και δημοτικές ενότητες. Δεν υπάρχουν όλες οι τοπικές και δημοτικές ενότητες, τις οποίες εύκολα μπορεί να συμπληρώσει για την περιοχή που δραστηριοποιείται. Ενεργοποιόντας τις μακροεντολές βρήσκουμε όλα κάνοντας επιλογές μέσα από μενού.
 14. Εμένα το ενεργοποίησαν χωρίς να μου ζητήσουν τίποτε. Είχα κάνει περιστασιακά χρήση του FreePOS και χρησιμοποιώ την χρεωστική κάρτα από τον προσωπικό λογαριασμό για εισητήρια σε συναυλίες.
 15. Καλησπέρα, μετά από ένα τηλεφώνημα στο viva wallet, ενεργοποίησαν την πληρωμή μέσω κάρτας. Έχει γύρω στο 2.5% παρακράτηση αλλά για μια δυο φορές το χρόνο που θα χρειαστεί δεν πειράζει. Το δοκίμασα με δική μου κάρτα και δουλεύει μια χαρά.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.