Μετάβαση στο περιεχόμενο

basgoud

Core Members
 • Περιεχόμενα

  410
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by basgoud

 1. Version 1,00

  376 downloads

  Ταχυδρομικοί κώδικες όλης της Ελλάδας με εγκατάταση του προγράμματος. Είναι λίγο ποιο εύχρηστο από παλαιότερη ανάρτηση μου.
 2. basgoud

  HashGenerator

  Version 6.0

  193 downloads

  Πρόγραμμα για την δημιουργία Hash για το dxf που υποβάλουμε στο κτηματολόγιο. Είναι πιο απλό στην λειτουργία του από αυτό που συστήνει το κτηματολόγιο .
 3. Version 1.00

  635 downloads

  Ο πίνακας τιμών εργασιών οικοδομικών έργων 2017 σε αρχείο xls.
 4. Version

  1.904 downloads

  Φύλλα υπολογισμού αντικειμενικών όλες για τις ακόλουθες περιπτώσεις: 1 Υπολογισμός αξίας ακινήτου (Κατοικία ή Διαμέρισμα) 2 Υπολογισμός αξίας ακινήτου (Επαγγελματική στέγη) 3 Υπολογισμός αξίας ακινήτου (Οικοπέδου) 4 Υπολογισμός αξίας ακινήτου (Αποθήκες) 5 Υπολογισμός αξίας ακινήτου (Θέση Σταύθμευσης Αυτοκινήτου) Κ1 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Κατοικία πλην Μονοκατοικίας) Κ2 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Μονοκατοικία) Κ3 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Κτίρια Γραφείων Καταστημάτων Επαγγελματική Στέγη) Κ4 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Σταθμοί Αυτοκινήτων Βιομηχανικά-Βιοτεχνικά Κτίρια) Κ5 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Γεωργικά Κτηνοτροφικά Κτίρια - Αποθήκες) Κ6 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Ξενοδοχεία & Γενικά Τουριστικές Εγκαταστάσεις Νοσιλευτήρια & Ευαγή Ιδρύματα) Κ7 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Εκπαιδευτήρια) Κ8 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Αθλητικές Εγκαταστάσεις) Κ9 Υπολογισμός αξίας κτίσματος (Κτίρια που δεν μπορούν να υπαχθούν στις κατηγορίες Κ1 ως Κ8 )
 5. Version 1,0

  1.888 downloads

  Συλλογή από καναπέδες και πολυθρόνες σε κάτοψη και όψη καθώς επίσης και σε συνδυασμού μεταξύ τους.
 6. basgoud

  Hash reg

  Είναι λίγο πιο μπελαλίδικα η αντιγραφή και επικόληση σε σχέση με το HashGenerator. To κάνει και το απλό dos prompt στα windows. Αν μπορεί να γραφτεί απευθείας σε ένα αρχείο κειμένου, το οποίο θα γίνει μετά το pdf για την υπογραφή θα ήταν το καλύτερο.
 7. Version 1.0.0

  341 downloads

  Στις 25/5 η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανέβασε τα πρότυπα αρχεία xlsx, τα οποία πρέπει να συμπληρώνουμε. Το πρώτο αρχείο πρέπει να συμπληρώνεται από όλους (ΑΡΧΕΊΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ-ΕΚΤΕΛΟΎΝΤΕΣ-TEMPLATE), δηλαδή όλες τις επιχειρήσεις ενώ το δεύτερο μόνο από όσες επιχειρήσεις απαιτείται να έχουν υπεύθυνο ασφαλείας δεδομένων (ΑΡΧΕΊΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ-ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ-TEMPLATE), δηλαδή μεγάλες επιχειρήσεις. Το software με το οποίο γίνεται η επεξεργασία των δεδομένων πρέπει να είναι νόμιμο όχι σπασμένο.
 8. basgoud

  HashGenerator

  Αφορά όσους ανεβάζουμε τοπογραφικά. Υπολογίζει το hash code στα dxf αρχεία που ανεβάζουμε ώστε να δημιουργήσουμε το pdf που υπογράφουμε. Δες την φωτογραφία, απλά ανοίγεις το αρχείο dxf, πατά το πλήκτρο υπολογισμού και με δεξί κλικ πάνω SHA512 αντιγράφουμε τον κωδικό που χρειαζόμαστε για το pdf. Νομίζω ότι για το κάνεις χειροκίνητα είναι ότι απλούστερο.
 9. basgoud

  HashGenerator

  Ξέχασα να γράψω ότι προσθέτει μια επιλογή στο μενού που δημιουργείται με το δεξί κλικ πάνω στο αρχείο για τον υπολογισμό του hash code.
 10. Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που άφησε στο πέρασμα του ο τυφώνας Μάικλ στις ΗΠΑ. Η πολιτεία της Φλόριντα δοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ενώ εξαφανίστηκε μία ολόκληρη πόλη. Ο λόγος για τη Mexico Beach στη Φλόριντα όπου τα περισσότερα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η μαρίνα δεν υπάρχει πια, τα αγκυροβόλια καταστράφηκαν, ενώ τα συντρίμμια επεκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων. Ενδεικτικό για τις καταστροφές στη Mexico City είναι το βίντεο με αεροφωτογραφίες από την Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση των ΗΠΑ (NOAA): Μόνο ένα σπίτι παραλιακά υπέστη υλικές ζημιές ενώ τα υπόλοιπα καταστράφηκαν. Πρόκειται για το τριώροφο «Παλάτι της Άμμου». Ο τυφώνας Μάικλ κατέστρεψε το ισόγειο και τη σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο, έσπασε μερικά παράθυρα ενώ προκάλεσε και μικρές υλικές ζημιές σε ένα από τα μπάνια. «Μπορούμε να το φτιάξουμε σε ένα μήνα. Αλλά οι γείτονες, δεν ξέρω. Υποφέρουν αυτοί οι άνθρωποι» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Ράσελ Κινγκ. Το «Παλάτι της Άμμου» ήταν το μοναδικό σπίτι παραλιακά που άντεξε στο πέρασμα του τυφώνα Ο 68χρονος Κινγκ είναι δικηγόρος και ζει στο Κλίβελαντ, ενώ το «Παλάτι της Άμμου» είτε το επισκέπτεται για διακοπές με την οικογένειά του είτε το νοικιάζει. Όπως όλοι οι κάτοικοι στη Mexico Beach, έτσι και ο Κινγκ, δεν προέβλεψαν πως ο «Μάικλ» θα περνούσε ακριβώς μέσα από την πόλη, διότι, οι τυφώνες συνήθως κατευθύνονται προς το Κανκούν του Μεξικό και όχι προς τα ηπειρωτικά των ΗΠΑ. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και τα περισσότερα σπίτια ήταν χτισμένα από τη δεκαετία του '70 με αποτέλεσμα να καταστραφούν. Ο 68χρονος δικηγόρος δηλώνει πως ο λόγος που το «Παλάτι της Άμμου» άντεξε στο πέρασμα του τυφώνα είναι πως σκέφτηκε να χτίσει ένα σπίτι που αντέχει σε ανέμους 250 χλμ την ώρα, καθώς οι τυφώνες είναι πλέον πολύ πιο ισχυροί. Η αξία του σπιτιού σύμφωνα με τους Times ανέρχεται στα 400.000 δολάρια. Έχει χτιστεί με ενισχυμένο μπετόν αρμέ ενώ είναι υπερυψωμένο προκειμένου η θάλασσα να περάσει από κάτω και όχι από μέσα σε περίπτωση σφοδρής πλημμύρας. «Χτίσαμε ένα σπίτι για να αντέξει σε μεγάλο τυφώνα. Απλά δεν ξέραμε ότι ο μεγάλος τυφώνας θα ερχόταν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» λέει ο Κινγκ επισημαίνοντας πως η κλιματική αλλαγή είναι η κύρια αιτία για την εκδήλωση τόσο ισχυρών τυφώνων. «Ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και οι τυφώνες γίνονται ολοένα και ισχυρότεροι. Δεν είχαμε ποτέ τέτοιου είδους τυφώνες στη Φλόριντα. Όσοι ζουν στις ακτές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι», καταλήγει ο Κινγκ. View full είδηση
 11. Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που άφησε στο πέρασμα του ο τυφώνας Μάικλ στις ΗΠΑ. Η πολιτεία της Φλόριντα δοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ενώ εξαφανίστηκε μία ολόκληρη πόλη. Ο λόγος για τη Mexico Beach στη Φλόριντα όπου τα περισσότερα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η μαρίνα δεν υπάρχει πια, τα αγκυροβόλια καταστράφηκαν, ενώ τα συντρίμμια επεκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων. Ενδεικτικό για τις καταστροφές στη Mexico City είναι το βίντεο με αεροφωτογραφίες από την Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση των ΗΠΑ (NOAA): Μόνο ένα σπίτι παραλιακά υπέστη υλικές ζημιές ενώ τα υπόλοιπα καταστράφηκαν. Πρόκειται για το τριώροφο «Παλάτι της Άμμου». Ο τυφώνας Μάικλ κατέστρεψε το ισόγειο και τη σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο, έσπασε μερικά παράθυρα ενώ προκάλεσε και μικρές υλικές ζημιές σε ένα από τα μπάνια. «Μπορούμε να το φτιάξουμε σε ένα μήνα. Αλλά οι γείτονες, δεν ξέρω. Υποφέρουν αυτοί οι άνθρωποι» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Ράσελ Κινγκ. Το «Παλάτι της Άμμου» ήταν το μοναδικό σπίτι παραλιακά που άντεξε στο πέρασμα του τυφώνα Ο 68χρονος Κινγκ είναι δικηγόρος και ζει στο Κλίβελαντ, ενώ το «Παλάτι της Άμμου» είτε το επισκέπτεται για διακοπές με την οικογένειά του είτε το νοικιάζει. Όπως όλοι οι κάτοικοι στη Mexico Beach, έτσι και ο Κινγκ, δεν προέβλεψαν πως ο «Μάικλ» θα περνούσε ακριβώς μέσα από την πόλη, διότι, οι τυφώνες συνήθως κατευθύνονται προς το Κανκούν του Μεξικό και όχι προς τα ηπειρωτικά των ΗΠΑ. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και τα περισσότερα σπίτια ήταν χτισμένα από τη δεκαετία του '70 με αποτέλεσμα να καταστραφούν. Ο 68χρονος δικηγόρος δηλώνει πως ο λόγος που το «Παλάτι της Άμμου» άντεξε στο πέρασμα του τυφώνα είναι πως σκέφτηκε να χτίσει ένα σπίτι που αντέχει σε ανέμους 250 χλμ την ώρα, καθώς οι τυφώνες είναι πλέον πολύ πιο ισχυροί. Η αξία του σπιτιού σύμφωνα με τους Times ανέρχεται στα 400.000 δολάρια. Έχει χτιστεί με ενισχυμένο μπετόν αρμέ ενώ είναι υπερυψωμένο προκειμένου η θάλασσα να περάσει από κάτω και όχι από μέσα σε περίπτωση σφοδρής πλημμύρας. «Χτίσαμε ένα σπίτι για να αντέξει σε μεγάλο τυφώνα. Απλά δεν ξέραμε ότι ο μεγάλος τυφώνας θα ερχόταν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» λέει ο Κινγκ επισημαίνοντας πως η κλιματική αλλαγή είναι η κύρια αιτία για την εκδήλωση τόσο ισχυρών τυφώνων. «Ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και οι τυφώνες γίνονται ολοένα και ισχυρότεροι. Δεν είχαμε ποτέ τέτοιου είδους τυφώνες στη Φλόριντα. Όσοι ζουν στις ακτές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι», καταλήγει ο Κινγκ.
 12. Version 1.0

  686 downloads

  Βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες για την χρήση του λογισμικού για την έκδοση οικοδομικών αδειών από το ΤΕΕ Αθήνας.
 13. basgoud

  ΔΕΔΟΤΑ_02

  Version 1.1

  3.050 downloads

  Ένα ακόμα αρχείο για τον υπολογισμό Δ.Ε.Δο.Τ.Α. Η δουλειά έγινε πάνω στην εργασία του συναδέλφου can62. Όλες οι σημειώσεις και διευκρινήσεις έγινα σχόλια στα αντίστοιχα κελλιά γιατί είναι δύσκολο να ψάχνεις μεσα στο φύλλο εργασίας. Αυτοματοποίησα την μετάβαση μεταξύ των φύλλων εργασίας Η σημαντικότερη εξέλιξη είναι ότι δημιουργήτε αυτόματα βάση δεδομένων όλων των Δελτίων μέσα στο ίδιο αρχείο, από την οποία μπορούμε να ανασήρουμε όποιο Δελτίο θέλουμε να το τροποποιήσουμε και να το αποθηκεύσουμε. Δηλαδή θα έχουμε όλα τα Δελτία σε ένα αρχείο. Μπορούμε να πάρουμε ένα προηγούμενο Δελτίο να άλλάξουμε ότι θέλουμε και να το αποθηκεύσουμε ως νέα εγγραφή. Ο κώδικας των εντολών και όλα είναι ανοικτά δεν υπάρχουν κωδικοί προστασίας. Δεκτή κριτική και ιδέες για την εξέλιξη του.
 14. Version 1.0

  208 downloads

  Οι προδιαγραφές για την σύνταξη του αρχείου DXF που πρέπει να υποβάλλουμε στο κτημαλόγιο.
 15. Ακριβώς έτσι είναι όπως το αναφέρει ο συνάδελφος, το αρχείο έχει μόνο τις στρώσεις με τα ονόματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Τα θέλουν έτσι για να ενημερώνουν την βάση δεδομένων, GIS εφαρμογή του κτηματολογίου. Διάβασε τι ελέγχει στις οντότητες ανά στρώση ώστε να τις έχει σωστά. Δηλαδή ποια πολύγραμμα είναι υποχρεωτικά κλειστά και ποια μπορεί να είναι ανοικτά. Επίσης που βάζουμε κείμενο.
 16. Κατέβασε το DXF του κτηματολογίου με τη διαστρωμάτωση (layers) και το κάνεις εισαγωγή στο αρχείο που δουλεύεις, έτσι το έκανα εγώ. Απλούστερο από το να τα γράψεις ένα ένα στρώμα.
 17. Καλησπέρα, προσπαθώ από χτες να μπω να υποβάλλω τοπογραφικά και είναι αδύνατον. Μόλις δώσω τους κωδικούς πέφτει το σύστημα, γνωρίζει κάποιος κάτι; Γνωρίζει κανείς γιατί όταν μπαίνω τώρα με τον Όπερα πέφτει:, Edge, Firefox work properly.
 18. Από το newsletter της Fibran μου ήρθε ενημέρωση για το νέο προϊόν της το FIBRANxps INCLINE θερμομόνωση και κλίση δαπέδου ταυτόχρονα. Στέλνεις την κάτοψη της πλάκας με τις ρύσεις και στέλνουν τις πλάκες του θερμομονωτικού με το σχέδιο τοποθέτησης τους. Φαίνεται ενδιαφέρουσα τεχνική, μπορεί κάποιος συνάδελφος που το έχει εφαρμόσει σε κατασκευή να μεταφέρει την εμπειρία του στο forum.
 19. Από δήμο για να πληρωθώ μου έδωσαν να υπογράψω την συνημμένη δήλωση συγκατάθεσης για την χρήση προσωπικών δεδομένων. Στην προτελευταία παράγραφο αναφέρει: "Εισφέρω και δηλώνω ρητά και ανεπιφύλακτα τη συγκατάθεση μου στην κατοχή εγγράφων που εμπεριέχουν προσωπικά μου δεδομένα από το ως άνω Ν.Π.Δ.Δ., παραιτούμενος/η σαφώς και ενσυνειδήτως της αξίωσης λήψης παντός μέτρου ηλεκτρονικής, φυσικής ή οποιασδήποτε άλλης μορφής προστασίας των ηλεκτρονικών και φυσικών αρχείων, εγγράφων που τηρεί και κατέχει το ως άνω Ν.Π.Δ.Δ. για λογαριασμό μου, τα οποία εμπεριέχουν τα προσωπικά μου δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων και υπερευαίσθητων κατά τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (GPDR)." Η παράγραφος αυτή είναι σύννομη και ακολουθεί το πνεύμα του κανονισμού ή είναι εντελώς αυθαίρετη. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.docx
 20. basgoud

  ΣΑΥ-ΦΑΥ

  Version 2.00

  6.490 downloads

  ΣΑΥ και ΦΑΥ σε αρχείο .xls και σε αρχείο .doc
 21. basgoud

  KENAK Freeware

  Τότε μελέτησε το σε βάθος για να το κατανοήσεις καλύτερα. Καλή Εργασία.
 22. basgoud

  KENAK Freeware

  Αν θέλεις μετά δημοσιεύεις τα αποτελέσματα της εργασίας σου, εφόσον είναι ερευνητική και έχει γενικό ενδιαφέρον.
 23. basgoud

  KENAK Freeware

  Πήγαινε στο ΤΕΕ να σου δώσουν έναν κωδικό να μπορείς να το δουλέψεις το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ για την εργασία σου.
 24. basgoud

  3DField.zip

  Version 4.03

  1.098 downloads

  Πρόγραμμα υπολογισμού ισοϋψών. Η ελεύθερη έκδοση υπολογίζει τις ισοϋψείς για λιγότερα από 50 σημεία. Κάνεις εξαγωγή των ισοϋψών σε αρχείο dxf για την εισαγωγή σε όλα σχεδιαστικά προγράμματα. Στον πρώτο σύνδεσμο είναι το λογισμικό και στον δεύτερο οι οδηγίες χρήσης (manual) Unregistered version works with <50 points Construction of 2D/3D maps of contours (isolines) on the base of numerical data 2D - 4D CONTOUR MAPS 3DFieldPro is a contouring plotting and 4D-3D data program. It converts your data into contour maps, surface or volume plots. 3DFieldPro allows create the contours (isolines) on surface and isosurfaces in volume from regular data set or scattered points. All aspects of 2D or 3D maps can be customized to produce exactly the presentation you want. 5 3D interpolation methods: - RBF (Radial Basis Functions); - Inverse Distances; - Triangulation; - Kriging; - Linear System. Choose the FILE | OPEN command to load: - scattered (X,Y,Z) data points (up to a few million for registered version); - scattered (X,Y,Z, links) data points with links; - *.SHP files (ArcView ESRI Shapefiles); - GPS NMEA files (elevations or depths); - ASCII *.DEM USGS Digital Elevation Model files; - ASCII *.DXF Autocad files (points and lines entities); - ASCII *.GEN ArcInfo files (polygons); - *.GRD Surfer 6, Surfer7 and Surfer8 files; - *.ASC ArcInfo compatible ASCII grid format; - *.CPS ASCII CPS-3 grid; - *.DBF DBase files; - BMP, JPG, PNG, GIF, TIFF, GeoTIFF pictures; - *.3DF 3DField documents; - *.3DFBAT 3DField BAT command file; - *.PNG files with the 3DField data inside logo; - *.CSV files from SonarViewer (Lowrance Electronics); - 1" and 3" SRTM data in HGT format (with .HGT extension); - *.SLG Lowrance Sonar Log Data files using SLG2TXT utility from Lowrance Customer Service. Choose the FILE | OPEN 2D/3D DATA command to load 2D/3D matrix data Choose the FILE | IMPORT GPS DATA command to load data (waypoints, tracks, routes and links) from GPS files: Cetus for Palm/OS; CoPilot Flight Planner for Palm/OS; DeLorme GPL; DeLorme (drawing) file; DeLorme Street Atlas Route; EasyGPS binary format; Garmin Mapsource: Garmin PCX5; GeocachingDB for Palm/OS; GeoGrid-Viewer; GeoNiche .pdb; GpilotS; GPSPilot Tracker for Palm/OS; Holux (gm-100) Format; KuDaTa PsiTrex text; Lowrance USR; Magellan NAV Companion for Palm/OS; Magellan serial protocol; Magellan SD files (as for Meridian); Magellan SD files (as for eXplorist); Motorrad Routenplaner (Map & Guide); MS PocketStreets 2002 Pushpin; National Geographic Topo; NMEA 0183 sentences; Quovadis; OziExplorer; PathAway Database for Palm/OS; TomTom POI file; TopoMapPro Places File; Vito Navigator II tracks; U.S. Census Bureau Tiger Mapping Service; Result maps: - black and white contour map; - color fill contour map; - color cells map; - color points map; - Direchlet color tesselations map; - Delauney triangles map; - color and monotone relief map; - circle values map; - color polygons map; - pie map; - slope map; - various data visualization charts; - 3D view relief contour maps; - graph maps; - rotated images; - OpenGL 3D map with contours and textures. Export: - 3D mesh (surface) in Autocad DXF format; - contours with labels in Autocad DXF format; - contours as 3D polylines in Autocad DXF format; - contours as 3D polylines in ArcView ESRI Shapefiles SHP format; - data points in Autocad DXF format; - points, contours and drawing lines as waypoints, routes and tracks to GPS files; - *.GRD Surfer 6 files; - 2D mesh of triangles in text format; - 2D/3D mesh of triangles in Autocad DXF format. Export to Autocad 8 2D gridding methods: - RBF (Radial Basis Functions); - Inverse Distances; - Triangulation; - Kriging; - Minimum Curvature; - Natural Neighbors; - Linear System; - MBA (Multilevel B-Spline Approximation). Other options: - Automatic or user-defined contour intervals and ranges; - Control over contour label format, font, frequency and spacing; - Automatic or user-defined color for contour lines; - Color and texture fill between contours, either user- specified or as an automatic spectrum of your choice; - Base map attached to data points; - Data analysis, histogram for scattered and interpolated grid values; - Filter and other math operation for grid; - 2D data regression; - Alpha shape; - Convex hull for points; - Transparent background and contour map; - Rotated and transparent 2D image; - Splines for lines and contours; - View and zoom BMP, GIF, PNG, JPG, TIFF and GeoTIFF images; - Automatically and manually digitize image; - Import and export polylines; - Ascending or descending sort for values or coordinates of points; - OpenGL view with full screen rotation; - Textures; - Convert a contour bitmap to a 3D view; - Output maps as EMF, WMF, BMP, JPG, PNG, GeoTIFF file formats - Insert maps (vector EMF or bitmap) in any document Microsoft Office; - Multipage scale print; - Multilingual interface;
 25. Στις 31/5 έχει εκδήλωση το ΤΕΕ Πελοπονήσου στην Τρίπολη.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.