Jump to content

Sw0rdf1sh

Core Members
 • Content Count

  1,352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Sw0rdf1sh last won the day on December 15 2019

Sw0rdf1sh had the most liked content!

Community Reputation

666 Εξαιρετική

About Sw0rdf1sh

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  http://www.chem-lab.gr

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Παντού και πάντα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

5,352 profile views
 1. Version 1.0.0

  46 downloads

  Η υπ' αριθμ. 1881/29-5-2020 (ΦΕΚ 2084Β/30-5-2020) απόφαση για το υγ. πρωτόκολλο ξενοδοχείων κωδικοποιημένη και συμπληρωμένη σε word με τις οδηγίες ΕΟΔΥ και ΣΕΠΕ για τους εργαζόμενους.
 2. Sw0rdf1sh

  KENAK Freeware

  Η live έκδοση μεταφέρθηκε εδώ: http://www.chem-lab.gr/apps/lakenak/
 3. Sw0rdf1sh

  KENAK Freeware

  Θα σε προσθέσω στο github. Θα υπάρξουν αναλυτικές οδηγίες που βρίσκεται και πως αλλάζει το κάθε τι ώστε ο καθένας να αλλάζει συγκεκριμένα τμήματα.
 4. Sw0rdf1sh

  KENAK Freeware

  Ενημερώνω ότι διακόπτεται το development στο λογισμικό καθώς είναι αδύνατο να συντηρώ 3,4 λογισμικά μόνος. Το λογισμικό θα παραμείνει στο github όπως υλοποιήθηκε μέχρι σήμερα για ιστορικούς λόγους. Θα ακολουθήσει ενοποίηση των εξής: La-kenak La-asfaleia La-aepo σε 1 ενιαίο λογισμικό το οποίο γράφτηκε από την αρχή με στόχο να είναι καθαρός ο κώδικας, κάθε τύπος μελέτης (πχ πεα, μεα, γεεκ, μπε, σμπε κ.λπ.) να λειτουργεί ως module ώστε κάποιος που θέλει να συνδράμει με μελέτη πυρασφάλειας να μπορεί να συνδράμει. Ενημερώστε όποιοι μπορείτε να συνδράμετε ώστε να σας προσθέσω στο development στο github τώρα που ξεκινάει.
 5. Διακόπτεται η πρόσβαση στο τέλος του μήνα. Όταν θα είναι έτοιμο θα ενημερώσω αλλά δείτε και εδώ καθώς γίνεται προσπάθεια εννοποίησης 3 λογισμικών σε 1 από την αρχή.
 6. Προτέθηκαν οι τελευταίες αλλαγές στους περιβαλλοντικούς πίνακες και μεταφέρθηκε εδώ: http://www.chem-lab.gr/apps/la-aepo/
 7. 1. Μίλα με το ΚΕΚ ώστε να διασφαλίσεις ότι ενεργοποίησε την επιταγή εμπρόθεσμα μήπως και τραβήξει λίστες με δικαιούχους από εκει. 2. Ούτως ή άλλως εφόσον το δικαιούσαι θα το πάρεις θεωρώ. Πιό αργά εάν δεν έγινε η αίτηση εμπροθεσμα. Πιο καλή η άποψη λογιστη. Η δική μου άποψη έχοντας διαβάσει: ισχύει ο κύριος ΚΑΔ σε 2 δραστηριότητες. Όποιο πακέτο για τον κύριο καδ. Συμφωνώ Ικαρε. Οσοι δεν έκαναν ελπιζω ότι δε θα έχουν πρόβλημα αλλα θα καθυστερήσουν παραπάνω για να κάνουν αίτηση κ.λπ.
 8. "Μέσω της διαδικασίας Β": έλεγξε ότι το ΚΕΚ ενεργοποίησε την επιταγή στην προθεσμία. Αυτό για να μην καθυστερήσεις μήπως έχουν στείλει λίστα. Διαφορετικά αναμένεις να δούμε πως θα δώσει λύση. Η απόφαση με τους πληττόμενους ΚΑΔ (στην οποία είμαστε μέσα) εξού και δικαιούμαστε μείωση ενοικίων και παράταση εισφορών μέχρι τον 9ο αναφερει οτι εξαιρούνται από την ενίσχυση οι επιστήμονες οι οποίοι δικαιούνται τα 600. ΥΓ: ο τρόπος διαφοροποιείται αυτή τη στιγμή (καλώς εννοείται) και αναμένουμε να δούμε. Αν όμως ενεργοποίησες επειδη έχει δώσει ημερομηνίες και λίστες στις τράπεζες απ ότι φαίνεται, το λέω για να δεις τα 400 τουλάχιστον πιο γρήγορα. Μίλα με το ΚΕΚ αφού επέλεξες διαδικασία Β. Θεωρώ θα τραβήξει αρχικά τις αιτήσεις από το yeka.
 9. @glaps και @Spiderman ψυχραιμια. Δεν χρειάζεται να γίνει πολιτική η αντιπαράθεση. Ας τα λύσουν άλλοι αυτά. Εμείς εδώ ας λύσουμε τα δικά μας θέματα και να γίνεται νορμαλ κουβέντα. Το θέμα ειναι η κατάργηση του voucher και η απόδοση των 600€ στους συναδέλφους που πλήττονται (χωρίς όρους πλέον).
 10. Στην πλειονότητα που ενεργοποίησε το κεκ την επιταγη το Σάββατο 11/4 ή Κυριακή 12/4 και τα 400 αναμένονταν με βάση ανακοινώσεις 16/4 έως 17/4 έχουν κατατεθεί αυτη τη βδομάδα. Αν σου έχει ενεργοποιήσει την επιταγη πριν τις 12/4 λογικά θα τα δεις όπως τα είδαμε και οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω κανέναν να τα είδε με την επιταγη ενεργοποιημένη αργότερα (απο 13/4 και μετά). Εφόσον ειναι πλέον επίδομα και όχι εκπαίδευση θα πρέπει να σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε την αίτηση (όχι προφανώς στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης όπως προσπαθείτε τωρα). Δεν την κάνατε στην προθεσμία γιατί δεν προλαβαίνατε να δείτε τις 100 ώρες; Ρωτάω απο περιέργεια. ΥΓ: Προφανώς είναι τραγική η κατάσταση έτσι όπως έγινε αλλά όσοι δεν κάνατε την αίτηση (για όποιο λόγο, για να μη συμμετάσχετε, γιατί δεν είχατε 100 ώρες - απολύτως σεβαστό) τώρα είναι λογικό να μην μπορείτε μέσω της πλατφόρμας αυτης. Θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο και θα πρέπει να διασφαλιστεί οτι θα δοθεί αυτός ο τρόπος (πχ νέα φόρμα) ώστε να μην μείνετε εκτός. Άρα αναμένετε να δοθεί λύση.
 11. Σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Διορθωνω. Δες το αλλο θεμα με τα 1000+ σχολια. Εχω και feedback απο την περιοχη μου.
 12. 1. Τα ΚΕΚ θα πουν οτι αναγκαστικά βάση προκήρυξης έπρεπε να συμβληθούν με τα ΟΤΣΚ. Μεσάζοντες ειναι. Και αυτοί θα μπορούσαν να μη συμμετάσχουν (όπως ακούγεται εδώ να λέγεται για εμάς). 2. Οι συνάδελφοι δεν έχουν καμία ευθύνη καθώς εαν ήξεραν οτι οι ώρες είναι 20 αντι 100, οτι η ποιότητα ηταν τέτοια, ότι δε μετράει την ώρα (και μπορεί να γράψουν οτι είδαμε 99 ώρες) και ότι τα ΟΤΣΚ θα απαντουσαν στα τηλεφωνα "δείτε τα ίδια βιντεο ξανά και ξανά εως τις 100 ώρες" μπορεί να μη συμμετείχαν. Όσοι συμμετείχαν, συμμετείχαν όμως. Θεωρώ απίθανο να μπουν μετά άλλοι αν και το σωστό αυτο είναι (να ανοίξει κάποια πλατφόρμα για επιπλέον αιτήσεις) εφόσον από ασυγχρονη τηλεεκπαίδευση γίνεται πλέον επίδομα. Όσοι δε συμμετείχαν δε συμμετείχαν βεβαίως εν γνώση τους η μην μπορώντας να δουν 100 ώρες. 3. Τα ΟΤΣΚ εχουν απόλυτη ευθύνη. Ελπίζω όταν η ανακοίνωση λέει οτι θα ελεγχθούν τα ΚΕΚ να εννοεί τα ΟΤΣΚ. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική. Ούτε πόσα παίρνει το κάθε ΚΕΚ. Σε όσους ενεργοποίησαν μέχρι το ΣΚ 12/4 ακόμα και μετά τα βαλέρ των τραπεζών εχει καταβληθεί το 400αρι.
 13. Αυτο πως; διακοπτεται το υποστηλωμα; οταν λες με ενσωματωμενο το δομικο πως παρεμβαλεται; μιλαμε για 2 ανεξαρτητα υποστηλωματα εαν παρεμβαλεται. Η κεντροισομερης τοποθετηση μονωσης στη δικελυφη τοιχοποιια θεωρειται λιγοτερο επιθυμητη στον κενακ για να μη διακοπτεται η μονωση στα υποστυλωματα και δοκους. Να μην υπαρχει δηλαδη γραμμικη θερμογεφυρα.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.