Μετάβαση στο περιεχόμενο

zazeng

Members
 • Περιεχόμενα

  87
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

30 Καλή

4 Ακόλουθοι

Σχετικά zazeng

 • Κατάταξη:
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Tibet
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

970 profile views
 1. vas.dim εγώ ξεκίνησα το γκάλοπ, γιατί δεν έχω καταλήξει Jason, είμαι σε επαρχία, το 90% που θα κάνω θα είναι στην έδρα μου, τα εκτός εννοείται εφαρμογή, εκτός και αν εν τη παλάμη πέσει το κόστος της εκδρομής!
 2. Προσωπικά δεν θέλω να έχω ένα κάρο κωδικούς taxisnet και για το θέμα της κάρτας μου έβαλε χέρι ο λογιστής. Ούτε στοιχεία από ένα κάρο κάρτες θέλω να μαζέψω. Για το χαρτί έχεις δίκιο, μαζεύεται πολύ πράγμα, ακόμα και αν για τις κοινές δηλώσεις (πχ ενδοοικογενειακές) βάλεις τα συμβόλαια σε μια και την αναφέρεις στις υπόλοιπες. Και τα έντυπα πάντως ψηφιακά τα κάνω με τα pdf που έχουν δώσει, τα έχω χωρίσει σε σελίδες για να βάζω τα δικαιώματα που έχει ο καθένας. Χρονικά πάνω κάτω το ίδιο βγαίνει, γλυτώνεις τα σκαναρίσματα και τα ανεβάσματα και πας μια μέρα -με ραντεβού - στο γραφείο.
 3. Κοίτα, από την πολεοδομία που με πιάνει αλλεργία προτιμάω το e-άδειες κ ας σκανάρω κ ένα στρέμα, τα γραφεία κτηματογράφησης μια χαρά είναι, νέοι υπάλληλοι και άφθονα παππουδάκια για κουτσομπολιό!
 4. Όχι, για να ξέρω αν θα τους ζητάω κωδικούς taxisnet, ή να πάω με Δ1/Δ2 στο γραφείο. Αν η εφαρμογή έβγαζε παράβολο και δεν ζήταγε κάρτα μάλλον θα το προτιμούσα, τώρα με βλέπω για γραφείο (έτσι κ αλλιώς το προτιμάω, για τον έλεγχο)
 5. δεν λέω για τους πολίτες, για μας λέω Δημήτρη και εγώ σε φαντάζομαι να τοπογραφείς με τη γνωστή άσπρη περούκα με τις πλεξούδες
 6. Ναι, δεν έχει νόημα, πέρα από το να το γνωρίζουμε και να το εξηγούμε, με απλά λόγια, στους πελάτες μας. Γι'αυτό ανέφερα και τις αυθαίρετες "αστικές" περιοχές. Εγώ το έχω κάνει κασέτα. Κατά τα άλλα, τι ψηφίζετε, τώρα που το δουλέψαμε λίγο, ηλεκτρονική εφαρμογή ή γραφείο;; Εγώ το 2ο, κυρίως γιατί δεν δίνει ευελιξία (η εφαρμογή) στον τρόπο πληρωμής, αλλά και γιατί δεν ελέγχεται η δήλωση άμεσα.
 7. Εγω το έχω δει σε περιοχές συστηματικής _αυθαίρετης_ δόμησης.
 8. Δεν συμφωνώ μόνο στον έλεγχο των παραδοτέων, η εμπειρία που είχα μέχρι τώρα σε 2 γραφεία _κτηματογράφησης_, πέρσι, ήταν πολύ καλή, νέα παιδιά, ευγενικά και γρήγορα! Για κτηματολόγιο σε λειτουργία, δεν μπορώ να πω το ίδιο, πολύ ασχετοσύνη αδερφάκι μου, άμα έχεις καμιά απορία την πάτησες. Και τα ΔΧΜ (Διαγράμματα Χωρικών Μεταβολών) είναι μια απάτη και μισή, δύο μήνες και βάλε πάει ένα που κατέθεσα, ηλεκτρονική διαδικασία my ass...
 9. καταλαβαίνω γιατί το κάνουν, απλά είναι πολύ λίγος ο χρόνος
 10. πιστεύω καλύτερα θα γινόταν η κτηματογράφηση αν η προβλεπόμενη προθεσμία ήταν 6+6, τώρα θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε
 11. ναι έχει πλάκα, θα τα κάνουμε το πιο αργό κ γραφειοκρατικό ηλεκτρονικό κράτος, όπως και το προηγούμενο δλδ αλλά με ίντερνετ!
 12. mail που στείλατε όμως; στο κεντρικό ή στο τοπικό (ομοιοπαθών)
 13. ναι, τα παιδιά τα στείλαμε λογιστή...
 14. ναι αυτό το έχω κάνει, 50% πλήρη κυριότητα κ 50% επικαρπία και το υπόλοιπο 50% ψιλή κυριότητα τα παιδιά, η μάνα δήλωσε (και πλήρωσε) 2 δικαιώματα εδώ που είναι όμοιο το δικαίωμα πιστεύω συμψηφίζεται
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.