Jump to content

zazeng

Core Members
 • Posts

  1,466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

zazeng last won the day on January 30

zazeng had the most liked content!

9 Followers

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Tibet
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zazeng's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

709

Reputation

 1. Εσύ θεωρητικά δεν έχεις να κάνεις τπτ απολύτως, εκτός ίσως από ενημέρωση της κάτοψης της άδειας με το σωστό εμβαδό για να έχεις πράξη για το -10. Αυθαιρεσία δεν υπάρχει, ένα προφανές αριθμητικό λάθος μόνο. Στον υποθηκοφύλακα θα παιχτεί, καλύτερα να τη συμφωνήσετε μαζί του από πριν την όποια λύση (πιστεύω τη ΔΧ θα τη δεχτεί)
 2. Το συμβολαιογραφικό πρόβλημα είναι ότι τα νοτόρια θεωρούν τις συστάσεις κάτι σαν τις πλάκες του Μωυσή, οι οποίες δεν μπορεί να έχουν σφάλμα. Άρα από κάπου τα έχεις πάρει ή κάποιος στα πήρε, τέλος πάντων φερτους όλους να υπογράψουν. Περσινη περίπτωση όροφος 10*10 με ένα διαμέρισμα κ κλιμακοστάσιο. Στη σύσταση το διαμέρισμα 100τμ. Τελικά δεν έγινε η μεταβίβαση. Ευτυχώς πληρώθηκα. Κ να βρεις συμβολαιογράφο που θα το καταλάβει, δεν θα το καταλάβει ο υποθηκοφύλακας.
 3. Ένα θέμα που δεν θίξαμε είναι ότι πιθανόν να σου βγάλει απαίτηση έξτρα θέσεων στάθμευσης, οπότε πρέπει να πας με άδεια για να αλλάξεις το δδομ. Του πότε είναι το κτίριο; Για την γενική αντιμετώπιση μετά ωρίμου σκέψεως συμφωνώ με το τελευταίο ποστ του Δημήτρη. @tettris εγώ ΔΕΗ τη λέω ακόμα
 4. Μη είσαι τέτοιος, θα γίνουμε φάρος νομιμότητας, στολίδι των ευρωπαϊκών αγορών, χάρη στο ακάματο πολιτικό κ επιστημονικό δυναμικό της χώρας. Βάλε κ την πρωτιά στις ΑΠΕ...
 5. Καλά η ΔΕΗ νομίζω δίνει κ χωρίς σύσταση, αν είναι ανεξάρτητοι χώροι, αλλά καλύτερα να απευθυνθείς στους ίδιους.
 6. Ναι αλλά, επειδή πλέον δεν έχει ενδιαφέρον αν δεν έχει αλλά, αν έχεις ρυθμίσει μετά τις 30/9/2019 για επέλθουν οι συνέπειες του νόμου κ να μπορείς να τις απολαύσεις, ένας τρόπος είναι και η έκδοση εεμκ θα πρέπει να κάνεις ητκ, μετά εεμκ κ μετά ενημέρωση ητκ. Δεν διυλιζούμε απλά τον κώνωπα, ανιχνεύουμε κ τα νετρίνα που περνάν από τον εγκέφαλο (?) του νομοθέτη
 7. Ε όχι κ μονοπάτι η λεωφόρος!! Καλημέρα κ από μένα. Κ συγχαρητήρια για το μαχητικό σου πνεύμα.
 8. Εμένα πάλι το ακριβώς αντίθετο! Αν έχεις ιδέα που μπορούμε να βρούμε τις ΠΟΛ, να το δούμε.
 9. Μια λύση μπορεί να είναι η ΔΕΗ, έναρξη ρευματοδότησης θες κ πως είναι δηλωμένο. Αν κ δεν ξέρω αν δίνουν διαχρονικά στοιχεία (δλδ από ποτέ είναι δηλωμένο ως κχ). Άλλο έγγραφο μπορεί να είναι ένα μισθωτήριο - δύσκολο στην περίπτωσή σου. Αν έχεις μέσα καμμία πανάρχαια κουζίνα στοιχειοθετείται η κύρια χρήση, αλλά επειδή δεν το αναφέρει επακριβώς έτσι το 87, θες ένα τεστ άνθρακα που λέει κ ο Δημήτρης για να είναι δημόσιο έγγραφο. Το κλου όπως είπαν κ οι προλαλήσαντες είναι η ανεξαρτησία των δύο ορόφων. Αν κ ενωμένοι να είναι (δεν θα είναι μάλλον γιατί θα τα έβαζε όλα τα τμ στον α' ο λογιστής) θα μπορούσε να το βάλει έτσι στο ε9.
 10. Στην ουσία του είναι καθαρά συμβολαιογραφικό το ζήτημα και θα έπρεπε να λύνεται χωρις πολλά πολλά, αλλά στοίχημα ότι θα μπερδευτούνε κ θα ψάχνουν να δουν ποιος πήρε τα 10τμ..... Στα δικά μας δεν νομίζω ότι είναι σωστό να το τσουβαλιασεις με τις ππ του διαμερίσματος αν είναι ξεχωριστές ΟΙ. Θέλει δικό του φύλλο καταγραφής κ τικάρισμα (ή μια λοιπή για να μη σου βγάζει λάθος αρχεία το σύστημα). Θα κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά είναι η θυσία για να εξευμενιστεί ο υποθηκοφύλαξ. Από την άλλη αφού ρυθμίζεις την ΟΙ σου δίνεται η δυνατότητα να τα περιγράψεις όλα στην τεχνική έκθεση χωρίς να ρυθμίσεις κάτι (θα μου πεις τι θα ανεβάσεις στην ταυτότητα...*). Δεν ξέρω ενδεχομένως να πιάσει. Άμα ρυθμίσεις στην ταυτότητα πάει ωραία +20μ² με την άδεια -10μ² με την τακτοποίηση. Πιθανόν κ να έχει νόημα είτε το ρυθμίσεις είτε όχι να το κάνεις έτσι. Λογικά οποίος μηχανικός κ να το δει θα καταλάβει τι έκανες κ γιατί κ θα το δεχτεί. Οι υπόλοιποι δεν θα το καταλάβουν κνθα το δεχτούνε γιατί είναι γραμμένο καλά.
 11. Μόνο εδώ πρέπει να βάζουμε μηχανικούς να ασχολούνται με τέτοιες.... Τίκαρε Διαφορ. διαμερισμάτωση/Χωροθέτηση θέσεων Στάθμευσης κανονικά γράψε μια υπέροχη (μη) τεχνική έκθεση σε συνεννόηση με τον συμβολαιογράφο με την ελπίδα ότι θα εξευμενίσει τον υποθηκοφύλακα. Κ ανάψτε κ ένα κερί. Θα έγραφα κάτι του στυλ, "ταυτίζεται ως προς τη θέση και το σχήμα αλλά διαφέρει ως προς το εμβαδό"
 12. Χμμ, ως προς την αλλαγή χρήσης σε καίει λίγο το συμβόλαιο του 1991. Υπάρχει περίπτωση αν είναι 2 λειτουργικά ανεξάρτητα να είναι σωστότερο να γραφτούν σε 2 ξεχωριστές γραμμές στο ε9 (δες το με το λογιστή αυτό). Τώρα τι λέει το ε9? (μήπως είναι οκ κ δεν χρειάζεται να κάνεις τροποποιήσεις).
 13. Ωραία, οπότε το 20% το θες μόνο για τον σωστό υπολογισμό του προστίμου. Όπως σου λέει ο @jbosdas η αφετηρία είναι το 7.50 (ανεξάρτητα αν έχεις εκεί πλάκα) κ τέλος το τέλος της κάθε πλάκας κ της στέγης (δύο ύψη δλδ).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.