Jump to content

zazeng

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Καλή

5 Followers

About zazeng

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Tibet
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,164 profile views
 1. υπάρχουν, αλλά ούτε αυτές θα λήξουν τότε
 2. Συνάδελφοι θέλω τα φώτα σας. Σε γήπεδο εκτός σχεδίου, ας πούμε 8 στρ, συστήνεται κάθετη 4 + 4 στρ, γιατί λόγω ΖΟΕ Αττικής δεν γίνεται κατάτμηση, σηκώνονται εκατέρωθεν οικοδομές με άδειες και πλήθος αυθαιρεσιών εκατέρωθεν. Περνάν τα χρόνια, οι κυβερνήσεις αλλάζουνε και έρχεται η ώρα του να μπει η περιοχή στο σχέδιο. Το ένα τμήμα της κάθετης μπαίνει, το άλλο μένει εκτός, καθώς έχει και τμήμα δασικό. Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί η πράξη εφαρμογής. Εγώ καλούμαι να δώσω τοπογραφικό, γιατί λήγει η προθεσμία περαίωσης του 4495 του εντός τμήματος. Στη δήλωση 651 τι γράφω; Το όλο σαν εκτός σχεδίου είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, ως προϋφιστάμενο της ΖΟΕ. Από την άλλη, αφού δεν έχουμε πράξη, θεωρώ ότι το όλο είναι άρτιο και μη οικοδομήσιμο και ότι θα καταστεί το μεν εντός τμήμα άρτιο και οικοδομήσιμο το δε εκτός μη άρτιο και οικοδομήσιμο (;) με την κύρωση της πράξης. Το θέμα της κάθετης το θεωρώ άσχετο, ως προς την οικοδομησιμότητα, απλά ο μελετητής, σοφά, πήγε μέχρι εκεί. Παρακαλώ για τις γνώμες σας.
 3. Αν θες την άποψη μου, καλά τους κάνουμε, αλλά ας μην κάνουμε πολιτική συζήτηση δώθε.
 4. Δεν θα είχε αγωνία αλλιώς. Σοβαρά τώρα, δεν μπαίνουν για να τρέχει ο κόσμος, δεν είμαστε και Άγγλοι οπότε μας φέρονται αναλόγως.
 5. Άμα μου δίναν ένα ευρώ κάθε φορά που εξηγούσα στο τηλέφωνο αυτό με τις παρατάσεις... (2 ευρώ τώρα με την τροποποίηση για το δεύτερο εξάμηνο!)
 6. Ενα μήνα από την ημερομηνία έκδοσης, λογικά για την προθεσμία μετράει η ημερομηνία παραλαβής της δήλωσης
 7. εγώ δεν μπορώ άλλο, ότι κάνω Ιούνιο, μετά Ιούλιο, Αύγουστο μπάνια και κανένα στατικό, έχω ανάγκη να τεμπελιάσω παντού το ίδιο κάνουν, βασική τεχνική διαχείρισης μαζών, όλα πάντως είναι στα φεκς, δεν κάνουν ότι τους καπνίσει
 8. Οπότε εμπρόθεσμα να είμαστε σίγουροι, αν και λογικά θα δοθούν τα εξάμηνα (με αναδρομική ισχύ απότι θυμάμαι)
 9. Συμφωνώ ότι είναι "ή" και όχι "και", αλλά στην πράξη είναι ή ένα από α - ι (ειδικές περιπτώσεις) ή ια (κατακόρυφα μ.φ.) ή ιβ (που δεν έχω συναντήσει ποτέ) Επίσης στο δικό μου σενάριο φανταστικής δίκης, η πολυνομία θα λειτουργήσει υπέρ μας (όπως λειτουργεί τώρα για τους παλιότερους), δεν νομίζω να μπορεί να μας καταλογιστεί λάθος, εκτός από τα προφανή και το δόλο.
 10. Αν έχετε φτάσει εξάμηνο, θα περιμένετε την κυα, αν έχω καταλάβει καλά. Καλού κακού κλείσε εμπρόθεσμα ραντεβού για όσους έχεις ήδη αναλάβει.
 11. Εγώ νομίζω ότι απλά την είχαν στο συρτάρι και τώρα που φεύγουν την έβγαλαν και αυτή όπως όπως για να μη τους μείνει. Αποχαιρετιστήριο δώρο. Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε...
 12. Ναι άσε μας καράφλιασε σήμερα, αν και χρησιμοποίησε τον όρο "κοινόχρηστος", όχι δημοτικός. Παύλο, δεν θέλω να πάω σε καμμία παρέκκλιση για πλάγια όρια (που όπως εξήγησε πολύ καλά ο imhotep στην προηγούμενη σελίδα δεν γίνεται). Εγώ έχω το εξής: (ΚΥΑ 9154 - ΦΕΚ 583/Β/2014) 4. Η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών συστημάτων και τυχόν οικίσκος που χρησιμοποιείται για τη στέγαση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των συστημάτων αυτών πρέπει να απέχει από τα όρια των γηπέδων: α) απόσταση ίση με 2,5 μ., όταν το μέγιστο ύψος του εξοπλισμού από τη στάθμη του φυσικού ή τεχνητά διαμορφωμένου εδάφους των γηπέδων είναι μέχρι και 2,5μ. β) απόσταση ίση με 5 μ., όταν το μέγιστο ύψος του εξοπλισμού υπερβαίνει τα 2,5μ. (το προηγούμενο που είχα γράψει ήταν από την προηγούμενη ΚΥΑ 40158 - ΦΕΚ 40158/Β/2010) Σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε.
 13. Καλά άσε τι είναι αυτός, δεν θα πάρει την ευθύνη άλλωστε. 15μ από το όριο, ή την εκάστοτε εφαρμοζόμενη απόσταση (10, 5, 2.5 (ή πρέπει να ξαναδιαβάσω όλο το θρεντ γιατί κάτι δεν κατάλαβα))
 14. Διαβασμένος είναι αυτός που μου το είπε. Για μένα δυσμενέστερο είναι, εεμκ για φωτοβολταϊκό βγάζω, όπου η απόσταση από το όριο είναι max(2*h, 2.5m) + ασφάλεια υπεραστικών όπου εφαρμόζεται.
 15. Σε ευχαριστώ κ σένα. Το μάτιασα στη δικιά μας πολεοδομία το θεωρούν κοινόχρηστο και θέλουν 15μ από τον άξονα, δεν μου απάντησαν βέβαια πως συσχετίζεται η ασφάλεια υπεραστικών. Δεν έπαιζα κανά τζόκερ;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.