Jump to content

ilias

Υπερσυντονιστής
 • Content Count

  4,152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

ilias last won the day on March 26 2018

ilias had the most liked content!

Community Reputation

502 Εξαιρετική

About ilias

 • Rank
  Υπερσυντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Αυτό tetris το κάνεις γιατί φοβάσαι τι; Μπορεί βιβλιογραφικα να στηριχθεί ο φόβος σου περί κοντού τοιχίου ή απλά με το αισθητήριο δεν σου κάθεται καλά; Αν εχεις βρει κάτι θα είχε ενδιαφέρον να το δούμε.
 2. Ναι τώρα κατάλαβα τι λες, ευχαριστώ.
 3. Φίλε pirsogiannis μπορείς να κάνεις ένα σκαρίφημα σε παρακαλώ να καταλάβω τι εννοείς; Με ενδιαφέρει!
 4. Μα άμα έχεις ένα πολυόροφο κτίριο με κλιμακοστάσιο πχ πέντε επιπέδων, είναι δυνατον το τοιχίο αυτό να μην έιναι φέρον ως κλασσική περίπτωση πυρήνα; Αναγκαστικά δεν θα δέσεις εκει? Επίσης όπως είπα διατηρώ ισχυρές ενστάσεις για τη δημιουργία κοντού τοιχίου......Βιβλιογραφικά αν το έχει συναντήσει κανείς να το δούμε, εχει ενδιαφέρον.
 5. Αυτή είναι η απορία μου! Πως και που θα στηριχθεί ένας αμφιέριστος κλάδος? Ποιος είναι ο κατασκευαστικός τρόπος......Αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα!!! Δηλαδή στο σκαρίφημά μου πως θα στηριχθεί αν δεν "δέσει" στο τοιχίο??? Επίσης φοβάστε πραγματικά "κοντό" τοιχίο????? Όταν ένα τοιχίο έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά συγκριτικα ΄με ένα στύλο? Όπου ο στύλος μπορεί να θεωρηθεί αμφίπακτος ενώ η συμπεριφορά του τοιχίου προσεγγίζει συμπεριφορά προβόλου?? Επίσης προσωπικά δεν έχω δει καμία αναφορά για κοντό τοιχίο......ακόμα και θέσει κοντό! Παρά μόνο για κοντό στύλο και μέχρι εκεί.
 6. Συμφωνώ απόλυτα. Το ερώτημα είναι να μας πουν οι συνάδελφοι που δεν την "πιάνουν" στο τοιχίο, πως τη στηρίζουν και που; Μάλιστα ο συνάδελφος Tetris μίλησε για κοντό στύλο......αλλά κοντό που? Στο τοιχίο? Και πως την πιάνει? Έχει ενδιαφέρον να δούμε την άποψή του. Τώρα είτε αναμονές κατά τη σκυροδέτηση είτε μετά με φυτευτά σίδρα θα τη βρεις την άκρη.
 7. Πολύ σωστά μιλάς για τις πλάκες... Το πρώτο σκέλος που ξεκινάει από κάτω (από δάπεδο) και ανεβαίνει φτάνοντας το τοιχίο, εκεί στο τοιχίο δεν θα το στηρίξεις; Όταν έχεις αμφιέρειστη πως θα υλοποιήσεις εκατέρωθεν στηρίξεις;; Το βιβλίο του Koseoglou φυσικά και το έχω.... Υ.Γ. Όπως και συ πολύ καλά ξέρεις το Fespa σε τετοιες ειδικές προσομοιώσεις είναι......
 8. Εσείς που και πως την πιάνεται τη σκάλα; Ας πούμε του χειρόγραφου σκαριφήματος παραπάνω που ανέβασα.....
 9. Ναι. Είτε αφήνοντας αναμονές κατά τη σκυροδέτηση. Ανεβάζω κάποια ενδεικτικά....
 10. Δηλαδή τη σκάλα εσύ δεν την "΄δενεις" πάνω στο τοιχίο;; Και επίσης μίλησες ότι ΔΕΝ πρέπει να εφάπτεται στα υποστυλώματα,όχι στα τοιχία. Επίσης δεν καταλαβαίνω αν μου επιτρέπεις,... θεωρείς θέση κοντό το τοιχίο στην ασθενή διεύθυνση?
 11. Το κτίριο διώροφο με υπόγειο είναι..... Που βλέπεις να σχηματίζεται κοντό, δεν καταλαβαίνω. Η επαφή της σκάλας με το στύλο είναι μόνο στην κάτω δεξιά γωνία στο στύλο 45/45 και εκεί είναι στο ύψος της οροφής υπογείου, στο ύψος της πλάκας δηλαδή.
 12. Ποια από τις δύο λύσεις στήριξης της σκάλας θα προτιμούσατε παιδιά; Σας προβληματίζει η δεύτερη;
 13. Παιδιά τα 4Φ14 βγήκαν διότι είχα βάλει εκ παραδρομής απαίτηση υποχρεωτική για χρήση 4-τμητων συνδετήρων παντού............
 14. όπως τους έβγαλε το πρόγραμμα είναι παιδιά οι οπλισμοί.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.