Μετάβαση στο περιεχόμενο

mooz

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

mooz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφε έχω ένα Πολεοδομικό Σχέδιο Π.1.1 κλίμακα 1:1000 της περιοχής από τη Β' Φάση της Πολοεοδομικής Μελέτης Οκτώβριος 1997. Χρειάζομαι να βρω τους όρους δόμησης στο Τομέα Όρων Δόμησης ΙΙ σύμφωνα με το παραπάνω σχέδιο.
  2. Ψάχνω τους όρους δόμησης εκτός σχεδίου για περιοχή πόλη Χαλκούτσι συνοικία Αγριλέζα. Ανήκει στη πολεοδομία Καπανδριτίου. Υπάρχει ΦΕΚ ή πινακίδα με τα στοιχεία? Υπάρχει τηλέφωνο της πολεοδομίας Καπανδριτίου εκτός τηλεφωνικού κέντρου που να απαντάει και να μην είναι κατεβασμένα;
  3. Το κατάλαβα. Οι εξώστες βάσει κανονισμών είναι σχεδιασμένοι για κινητά φορτία κυρίως. Θα μπορούσα να είχα σχεδιάσει έναν εξώστη από την αρχή να δεχτεί φορτία σταθερά μεγαλύτερα ώστε να δέχεται φορτία ενός κήπου?
  4. Έχω παρατηρήσει μπαλκόνια που τα έχουν φορτίσει με μεγάλες γλάστρες σε όλο το μήκος. Αυτά δεν κινδυνεύουν?
  5. Θέλω να βάλω ένα πλαστικό υπόστρωμα στο μπαλκόνι. Από πάνω θα ρίξω 10εκ χώμα και σκοπεύω να φυτέψω γκαζόν ή τριφύλλι. Το νερό θα είναι λίγο και θα γίνεται με ψέκασμα. Η ερώτηση είναι στατικής φύσης αν θα αντέξει το μπαλκόνι μου κατασκευής 1981. Ευχαριστώ, Μάκης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.