Jump to content

anavatis

Core Members
 • Posts

  1,637
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anavatis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

47

Reputation

 1. Το είδα το lumion....Ίσως ψάχνω κάτι πιο απλό και γρήγορο... π.χ. επισυνάπτω μια εικόνα η οποία αποδίδει την πληροφορία που θέλω, δη΄λαδή την παρέμβαση στο δρόμο....αυτή πως έχει παραχθεί? μου φαίνεται επεξεργασμένη φωτογραφία? και μετά σε πρόγραμμα cad για την προσθήκη πεζοδρομίων, δέντρων κτλ?
 2. Καλημέρα συνάδελφοι. Ποιο είναι το ποιο κατάλληλο πρόγραμμα για τρισδιάστατες παρουσιάσεις σε πολεοδομικές μελέτες? π.χ. θέλω να κάνω παρεμβάσεις σε δρόμους, πεζοδρόμια αλλά προφανώς δεν μπορώ να σχεδιάσω όλα τα κτήρια, μπορεί πχ το background να μπαίνει με μια φωτογραφία...?
 3. Καλημέρα συναδελφοι. Πρόκειται για άδεια αλλαγής χρήσης ξενοδοχείου σε οίκο ευγηρίας. Η απαίτηση του ΝΟΚ και τη φύτευση στα 2/3 του ακάλυπτου χώρου του γηπέδου ισχύει για όλα τα γήπεδα είτε εντός σχεδίου, εντός οικισμού είτε εκτός σχεδίου? Για τις θέσεις στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο ισχύει το 1 ανά 15 κλίνες? (από το ΠΔ 111/2004). Η επιφάνεια των θέσεων στάθμευσης στον περιβ. χώρο προσμετράται στα 2/3 του ακάλυπτου?
 4. ευχαριστώ dimitris, αναμένω αν ξέρει κάποιος με παρόμοιο θέμα εάν είναι απαραίτητος ο έλεγχος δόμησης στο τέλος των εργασιών...
 5. Καλημέρα σας. Σε οικοδομική άδεια για τη μετατροπή ενός ξενοδοχείου σε χώρο γηροκομείου, εφόσον δεν μεταβάλλεται το διάγραμμα κάλυψης αλλά γίνονται μόνο μικρές τροποποιήσεις στην εσωτερική διαρρύθμιση και στις όψεις, και στα η/μ τί έλεγχος δόμησης απαιτείται στο τέλος? επίσης από ποια υπηρεσίες παίρνουν άδεια λειτουργίας αυτά τα κτήρια?
 6. καλημέρα! ευχαριστώ! πρόκειται για προσθήκη ενός μικρού ανοίγματος w.c. μπορούμε να βρούμε αυτή τη διάταξη, venezia? ή όποιος άλλος συνάδελφος μπορεί ? Υ.Γ. μετά την ενημέρωση υπάρχει υποχρέωση για νέο τελικό έλεγχο δόμησης?
 7. καλησπέρα συνάδελφοι. όταν σε έλεγχο (τελικό) έχετε αποκλίσεις του 2% που απαιτούν ενημέρωση διαστάσεων και τροποποίηση των ανοιγμάτων από τα εγκεκριμένα που θέλουν έγκριση από σα, σαν αποτέλεσμα ελέγχου τί θα βάζατε (μπορούμε να έχουμε δύο επιλογές δηλ. β) για τις διαστάσεις και δ) για τις όψεις?
 8. καλημέρα συνάδελφοι. για την έκδοση βεβαίωσης από e-adeis για οριστική σύνδεση σε δίκτυα κοινής ωφέλειεας, για άδεια που δεν είναι ηλεκτρονική αλλά έντυπη του 2009 με τακτοποιημένο αυθαίρετο, τί ελάχιστα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να ανέβουν στο σύστημα? εκτός από ΥΔ ανάθεσης, το στέλεχος, δήλωση υπαγωγής, βεβαίωση ΤΑΠ, θα πρέπει να ανεβάζουμε και τα σχέδια όλα σκαναρισμένα?
 9. καλησπέρα, από ερωτοαπάντηση του ΤΕΕ που είχα διαβάσει θυμάμαι ότι είχε διευκρινιστεί ότι δεν ισχύει ανά οριζόντια αυτό αλλά για όλο το κτήριο...ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος...
 10. ΟΚ , ευχαριστώ. και σε ότι αφορά τα μετρικά στοιχεία βρίσκω το ΦΕΚ Β 1136 του 2007.
 11. είναι σε παραδοσιακό τμήμα οικισμού, στην περίπτωση αυτή πάει ενημέρωση δηλαδή το β) εφόσον δεν αλλάζουν τα μεγέθη του διαγράμματος κάλυψης, ή επιλέγεται το δ) περίπτωση που δεν περιλαμβάνεται στα ανωτέρω και αναγράφουμε το πρόβλημα...?
 12. Καλησπέρα. ποιο είναι το ΦΕΚ, διάταγμα, κτλ. που ισχύει σήμερα και καθορίζει τις προδιαγραφές σχεδιασμού για τα κτήρια οίκων ευγηρίας? (ελάχιστα μεγέθη, κτλ)?
 13. καλημέρα. σε τελικό έλεγχο δόμησης κατοικίας, αν τα κουφώματα που τοποθετήθηκαν είναι αλουμινίου απόχρωσης ξύλου, αντί για πραγματικά ξύλινα όπως θα έπρεπε από την οικοδομική άδεια, τί θα δίνατε στο πόρισμα?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.