Jump to content

deathlok

Core Members
 • Content Count

  1,729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

deathlok last won the day on May 1 2019

deathlok had the most liked content!

Community Reputation

185 Καλή

7 Followers

About deathlok

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Ηλιούπολη, Αττικής
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Αν τον ενδιαφέρει το καλό της πολυκατοικίας πρώτη κίνηση είναι να εξηγήσει ότι ο τρόπος παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με το προφίλ κατανάλωσης είναι αντιοικονομικος και καλό είναι να καταργηθεί ή να μπούνε κάποια όρια χρονικά για την χρήση του. Αν τον ενδιαφέρει η νομιμότητα θέλουμε δεύτερη δεξαμενή γιατί για ζνχ δεν επιτρέπεται να καίει το φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Θέλει θερμιδομετρηση. Αν κάποιος έχει αλλάξει σώματα η έχουν κλείσει ημιυπαίθριο θέλει αλλαγές σωμάτων ή τροποποίηση της μελέτης. Γενικά αν στόχος είναι το νόμιμο καλό κουράγιο και όρεξη να τσακωθεί και με τις πλάκες
 2. 1)Πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να βρεις το δίκιο σου; 2) Σε ενδιαφέρει το νόμιμο ή το συνολικό καλό της πολυκατοικίας πιο πολύ; Έχει πολύ μεγάλη σημασία η απάντηση στις παραπάνω δύο ερωτήσεις γιατί από την περιγραφή που δίνεις δεν έχεις καταβάλει τι θέμα ανοίγεις.
 3. Ναι δεν κόβουν κάθε τρίμηνο δεν αγοράζουν όμως και τπτ ούτε ένα πακέτο χαρτί με τιμολόγιο και έχουν μηδενικο φπα;
 4. Διάβασα αρκετές φορές πως θα πετάξει πολλούς ε. Ε. Εκτός επειδή ζητάει μη μηδενικές δηλώσεις φπα. Ποιοι είναι αυτοί οι ε. Ε. Ε που έχουν ένα ολόκληρο τρίμηνο μηδέν φπα;
 5. Ναι τρώνε με χρυσά κουτάλια οι μάστορες αυτή την εποχή. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
 6. Δεν πέφτουν τα σπίτια από μία τρύπα Φ8εκατοστά. Τώρα αν έπρεπε να στο σοβατίσει από κάτω και να στο στεγανοποίηση από πάνω ναι έπρεπε αλλά δεν ξέρει κανείς ποια ήταν η συμφωνία. Στις φωτογραφίες σου όμως γενικά οι σοβάδες έχουν τα χάλια τους και δεν έχει να κάνει με το λέβητα.
 7. Στο δύο βάζεις την μόνιμη φάση και στο 3 την επιστροφή. Αυτό είναι η θεωρία το πρόβλημα σου τώρα είναι να αναγνωρίσεις με ασφάλεια την φάση (σχετικά εύκολο) και την επιστροφή (εδώ είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα)
 8. Επίσημος οδηγός.....τι να τον κάνεις μωρέ κάτσε μα μας ζαλίσουν πρώτα όλοι με το ΕΚΟ και να λέμε πράγματα βάσει του προηγούμενου προγράμματος να τρέχουμε καλοκαιριάτικα να πηγαίνουν πίσω εργασίες γιατί το εξοικονομώ βγαίνει σε 10 μέρες και μετά βλέπουμε για τον οδηγό. Και με το ΕΚΟ ΙΙ έτσι έγινε ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και το πρόγραμμα βγήκε μήνες μετά στον αέρα. Το μόνο ενθαρρυντικό ότι θα βγει σύντομα είναι ότι είναι όλα ψιλοέτοιμα από το προηγούμενο ΕΚΟ. Δεν θα ξεχάσω που ανακοίνωναν ένραξει ΕΚΟ ΙΙ και δεν είχε ακόμα αναθεωρηθεί ο ΚΕΝΑΚ. Μετά ανακοίνωναν έναρξη
 9. Δεν έχει γειώση ο ρευματοδοτης για αυτό σου δείχνει αυτή την τάση. Τουλάχιστον το sonel που έχω έτσι κάνει.
 10. Ή τα γράφεις λίγο μπερδεμένα ή κάτι δεν έχεις καταλάβει κάτι καλά..... Όταν λες πάγιο Φ. Α. 40 ευρώ το διαμέρισμα τι εννοείς; μήπως πάγιο θέρμανσης;
 11. Πολύ αξιόπιστο το 510 αλλά πλέον ήπαρχει πρόβλημα με κάποια ανταλλακτικά αφού η hp το θεωρεί πολύ παλιο και δεν το υποστηρίζει.
 12. Αν χρειάζεσαι 250 λίτρα ζεστό νερό στους 60 δεν μπορείς να πάρεις 250άρι boiler γιατί πολύ απλά λόγω διαστρωμάτωσης αλλά και λόγω ότι όσο τα αδειάζεις το boiler τόσο αυτό γεμίζει με κρύο τα λίτρα που θα πάρεις στους 60 είναι πολύ λιγότερα από την ονομαστική του χωρητικότητα.
 13. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έκανα τον τελευταίο φούρνο το τοπογραφικό που ήθελαν ήταν ένα σκαρίφημα της πλάκας (σαν αυτό για παράδειγμα που έχει το στέλεχος της άδειας οικοδομής στην δεύτερη σελίδα)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.