Μετάβαση στο περιεχόμενο

Big Engineer

Members
 • Περιεχόμενα

  29
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά Big Engineer

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

244 profile views
 • jojo

 • gliv

 • pankrok

 • JimakosR

 • kcher

 • astrah

 1. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Δεν διαφωνώ φίλε μου. Το βασικό είναι να βρω τον καθηγητή όμως και μετά από συζήτηση να το διαμορφώσουμε. Δεν μπορώ να το γράψω μόνος μου.
 2. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Το ΠΔΑ είναι νεοσύστατο πανεπιστήμιο το 2018 δημιουργήθηκε. Έχει αρχίσει να δέχεται ναι και τώρα βγαίνουν οι προκηρύξεις. Ορίστε και link http://www.sealab.gr/pages/viewpage.action?pageId=16089219. Γενικά φίλε μου από το στυλ σου διακρίνω ένα κόμπλεξ και μια ειρωνεία. Στο ΠΑΔΑ στοχεύω όχι στο ΕΜΠ.
 3. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Στο ΕΜΠ φίλε μου αποφοίτους τει δεν τους κάνουν δεκτούς. Επίσης μεταπτυχιακό εκτός πόλης δεν μπορώ να κάνω, γιατί αν πάω σε άλλη πόλη υπάρχουν και έξοδα διαμονής και συντήρησης του σπιτιού και δυστυχώς δεν βλέπω να δίνεται η δυνατότητα εξ' αποστάσεως. Στο ΠΔΑ κυμαίνονται κοντά στα 6Κ στους μηχανολόγους, το έχω ψάξει εκτός αν είσαι από τους πρώτους και πάρεις υποτροφία.
 4. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Το μεταπτυχιακό της Διαχείρισης Τεχνικών Έργων το ανέφερα σαν συναφές του βασικού μου πτυχίου στον πιο πάνω συνάδελφο. Πάντα γνώριζα για τον θεσμό του διδακτορικού. Κανένα δεν θέλω να μιμηθώ. Και άλλαξε υφάκι φιλαράκο.
 5. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Ένα consecutive Master ναι. Έχει η σχολή μας αλλά είναι αρκετά ακριβά κοντά στα 6Κ. Προσπαθώ να βρω και εξ αποστάσεως αλλά δύσκολα, δεν βρίσκω. Στο ΕΑΠ εντόπισα ένα που αναφέρεται στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Βέβαια δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.
 6. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Ένα ωραίο ερευνητικό θέμα που θα μου άρεσε θα είχε σχέση με την μηχανική και τα υλικά.
 7. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Δεν το έχω καθόλου λάθος στο μυαλό μου. Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με ένα ωραίο ερευνητικό θέμα, και παράλληλα να εργαστώ σαν μηχανικός, και το διδακτορικό ας τραβήξει και περισσότερα χρόνια δεν με απασχολεί αυτό. Και ας μην είναι συνδέεται με ερευνητικό πρόγραμμα.
 8. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Φυσικά η επαγγελματική εμπειρία είναι η σημαντικότερη, το θέμα ότι δουλειά δεν βρίσκω παρ όλο που στέλνω βιογραφικά. Σκέφτηκα να συνδυάσω την δουλειά με ένα ωραίο διδακτορικό που θα με ενδιέφερε, καθώς μαρέσει η έρευνα.
 9. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Για να είμαι ερευνητής μηχανολόγος προφανώς πρέπει να έχω το διδακτορικό μου. Επίσης από ότι μαθαίνω και τα διδακτορικά στην μηχανική δεν είναι απαραίτητο να είναι εργαστηριακά, μπορεί να είναι και θεωρητικά. Η αλήθεια είναι ότι στην Διοίκηση δεν θα το επιθυμούσα τόσο για διδακτορικό, το θεωρώ υπερβολικό.
 10. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Καταλαβαίνω τι λες φίλε Γιώργο. Μήπως θα ήταν καλύτερο να προχωρήσω σε διδακτορικό στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων κάνοντας DBA; Αφού λες ότι δεν είναι τόσο καλή ιδέα ένα διδακτορικό σε τεχνικό θέμα. Ακόμα δεν έχω εργαστεί στο πεδίο του μηχανολόγου.
 11. Big Engineer

  Διδακτορικό

  Ο καθηγητής από το μεταπτυχιακό μου ΜΒΑ δεν θέλει να αναλάβει διδακτορικά, και ο καθηγητή της πτυχιακής μου δεν ήταν μηχανολόγος αλλά χημικός μηχανικός, και επιθυμώ ένα πιο μηχανολογικό θέμα. Έτσι έχω στείλει αρκετά email σε άλλους καθηγητές του τμήματος αλλά δεν βρίσκω ανταπόκριση.
 12. Γεια σας. Είμαι απόφοιτος μηχανολόγος μηχανικός τ.ε. και πρόσφατα πήρα και το μεταπτυχιακό μου ΜΒΑ. Θέλω να προχωρήσω σε διδακτορικό είμαι νέος 26 ετών και πιστεύω ότι έχω τις δυνατότητες. Σκεφτόμουν για ένα θέμα συνδυαστικό όπως για παράδειγμα διαχείριση τεχνικών έργων σε συνδυασμό με τα υλικά. Αντιμετωπίζω ιδιαίτερη δυσκολία να βρω καθηγητή να συνεργαστώ. Σκεφτόμουν να το εκπονήσω στο Π.Α.Δ.Α. τώρα που μετατράπηκε σε πανεπιστήμιο και υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Για εξωτερικό δεν το σκέφτομαι καθώς είναι τα έξοδα διαμονής, καθώς και τα περισσότερα έχουν δίδακτρα. Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ, ανάλογα και με το προφίλ που έχω διαμορφώσει μέχρι τώρα. Θα ήταν προτιμότερο να κάνω ένα δεύτερο μεταπτυχιακό πάνω στην ειδικότητα το οποίο όμως έχει δίδακτρα και δεν είναι δωρεάν όπως το διδακτορικό; Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις συμβουλές σας. Να είστε καλά.
 13. Αρχικά στην Ελληνική αγορά. Αν γνωρίζετε και για την ξένη αγορά καλοδεχούμενο.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.