Jump to content

Big Engineer

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ουδέτερη

About Big Engineer

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

363 profile views
 1. Σε λίγο διάστημα θα μπορούμε; Με ενημερώσαν ότι έχει ψηφιστεί νέο ΠΔ.
 2. Στα ΜΕΚ κάνουμε μελέτες; Το μητρώο ΜΕΜ τι είναι; Μελέτες δημοσίου δεν μπορούμε να κάνουμε;
 3. Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω σε ποιες κατηγορίες δημοσίων και ιδιωτικών έργων μπορούμε να εγγραφούμε σαν μηχανολόγοι μηχανικοί τ.ε. Το πτυχίο μου το πήρα το 2016 δηλαδή έχω κλείσει 3 έτη από τότε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος την έβγαλα τον Ιούλιο του 2019. Πρέπει να απευθυνθώ στο ΥΠΕΧΩΔΕ και αν σε ποια μητρώα. Μπορώ το πτυχίο μου να το νοικιάσω και να κερδίσω χρήματα; Η βοήθειά σας πολύτιμη. Ευχαριστώ.
 4. Ευχαριστώ φίλε για την συμβουλές.
 5. Δεν διαφωνώ φίλε μου. Το βασικό είναι να βρω τον καθηγητή όμως και μετά από συζήτηση να το διαμορφώσουμε. Δεν μπορώ να το γράψω μόνος μου.
 6. Το ΠΔΑ είναι νεοσύστατο πανεπιστήμιο το 2018 δημιουργήθηκε. Έχει αρχίσει να δέχεται ναι και τώρα βγαίνουν οι προκηρύξεις. Ορίστε και link http://www.sealab.gr/pages/viewpage.action?pageId=16089219. Γενικά φίλε μου από το στυλ σου διακρίνω ένα κόμπλεξ και μια ειρωνεία. Στο ΠΑΔΑ στοχεύω όχι στο ΕΜΠ.
 7. Στο ΕΜΠ φίλε μου αποφοίτους τει δεν τους κάνουν δεκτούς. Επίσης μεταπτυχιακό εκτός πόλης δεν μπορώ να κάνω, γιατί αν πάω σε άλλη πόλη υπάρχουν και έξοδα διαμονής και συντήρησης του σπιτιού και δυστυχώς δεν βλέπω να δίνεται η δυνατότητα εξ' αποστάσεως. Στο ΠΔΑ κυμαίνονται κοντά στα 6Κ στους μηχανολόγους, το έχω ψάξει εκτός αν είσαι από τους πρώτους και πάρεις υποτροφία.
 8. Το μεταπτυχιακό της Διαχείρισης Τεχνικών Έργων το ανέφερα σαν συναφές του βασικού μου πτυχίου στον πιο πάνω συνάδελφο. Πάντα γνώριζα για τον θεσμό του διδακτορικού. Κανένα δεν θέλω να μιμηθώ. Και άλλαξε υφάκι φιλαράκο.
 9. Ένα consecutive Master ναι. Έχει η σχολή μας αλλά είναι αρκετά ακριβά κοντά στα 6Κ. Προσπαθώ να βρω και εξ αποστάσεως αλλά δύσκολα, δεν βρίσκω. Στο ΕΑΠ εντόπισα ένα που αναφέρεται στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Βέβαια δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.
 10. Ένα ωραίο ερευνητικό θέμα που θα μου άρεσε θα είχε σχέση με την μηχανική και τα υλικά.
 11. Δεν το έχω καθόλου λάθος στο μυαλό μου. Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με ένα ωραίο ερευνητικό θέμα, και παράλληλα να εργαστώ σαν μηχανικός, και το διδακτορικό ας τραβήξει και περισσότερα χρόνια δεν με απασχολεί αυτό. Και ας μην είναι συνδέεται με ερευνητικό πρόγραμμα.
 12. Φυσικά η επαγγελματική εμπειρία είναι η σημαντικότερη, το θέμα ότι δουλειά δεν βρίσκω παρ όλο που στέλνω βιογραφικά. Σκέφτηκα να συνδυάσω την δουλειά με ένα ωραίο διδακτορικό που θα με ενδιέφερε, καθώς μαρέσει η έρευνα.
 13. Για να είμαι ερευνητής μηχανολόγος προφανώς πρέπει να έχω το διδακτορικό μου. Επίσης από ότι μαθαίνω και τα διδακτορικά στην μηχανική δεν είναι απαραίτητο να είναι εργαστηριακά, μπορεί να είναι και θεωρητικά. Η αλήθεια είναι ότι στην Διοίκηση δεν θα το επιθυμούσα τόσο για διδακτορικό, το θεωρώ υπερβολικό.
 14. Καταλαβαίνω τι λες φίλε Γιώργο. Μήπως θα ήταν καλύτερο να προχωρήσω σε διδακτορικό στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων κάνοντας DBA; Αφού λες ότι δεν είναι τόσο καλή ιδέα ένα διδακτορικό σε τεχνικό θέμα. Ακόμα δεν έχω εργαστεί στο πεδίο του μηχανολόγου.
 15. Ο καθηγητής από το μεταπτυχιακό μου ΜΒΑ δεν θέλει να αναλάβει διδακτορικά, και ο καθηγητή της πτυχιακής μου δεν ήταν μηχανολόγος αλλά χημικός μηχανικός, και επιθυμώ ένα πιο μηχανολογικό θέμα. Έτσι έχω στείλει αρκετά email σε άλλους καθηγητές του τμήματος αλλά δεν βρίσκω ανταπόκριση.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.