Jump to content

Giorgos1987

Core Members
 • Content Count

  624
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Giorgos1987 last won the day on April 6 2016

Giorgos1987 had the most liked content!

Community Reputation

379 Πολύ καλή

2 Followers

About Giorgos1987

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Ενδιαφέροντα
  Η/Υ & blogging, ενεργειακά θέματα, εκτιμητική ακινήτων.
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος μηχανολόγος ή μη από δική του περίπτωση, πόσο είναι το κόστος αλλαγής άξονα από τον κινητήρα ενός ηλεκτροκίνητου ανελκυστήρα.
 2. Αν δεν το αναλάβει ο ιδιώτης να το αναλάβει το κράτος. Η αξία πώλησης όλων αυτών των τόνων μετάλλου για επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση είναι σημαντική, να φανταστείς εδώ οτι αφαιρούν μεταλλικά αντικείμενα προκαλώντας βανδαλισμούς σε οικίες και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
 3. Δεν έχει καμιά σχέση αυτό το άρθρο με τις δήθεν αντιδράσεις κάποιων. Για όλες τις Α/Γ προβλέπεται διαδικασία ανακύκλωσης αν και όταν το αιολικό πάρκο φτάσει στον κύκλο ζωής του. Βλάβες κτλ διορθώνονται. Οι φωτιές είναι φαινόμενο που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε σταθμό παραγωγής ενέργειας.
 4. Τι να τις κάνουμε αυτές τις πλάκες; Ξύλωμα, χώμα και γκαζόν.
 5. Παραθέτω ένα ωραίο βίντεο που βρήκα, αφορά κυρίως όσους δεν είναι πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και δεν έχουν εμπειρία από το πως ολοκληρώνονται τέτοιες κατασκευές.
 6. Οι αγγελίες ζητάνε τα μαλλιοκέφαλά τους γιατί αν δεν τις γράψουνε έτσι στέλνουν τεράστιο αριθμό από emails. Βάζουνε απαιτήσεις για να αποθαρρύνουν κόσμο. Εσύ στείλε παντού και οτι προκύψει στην πορεία. Επίσης μην σνομπάρεις τις δουλειές που απαιτούν μελέτες σε οικοδομές και τεχνικά έργα. Αν νομίζεις οτι δεν απαιτείται και εκεί εμπειρία και δεν θα τα βρεις σκούρα είσαι γελασμένος.
 7. Τώρα που είπες για νησίδα, θυμάται κανείς κάτι τροχονόμους κατά το '90 που βρισκόντουσαν επάνω σε κάτι μαραφέτια; Ύψος κάπου 60-70 εκ. Θα μου πείτε βέβαια δεν σε σώζει και πολύ αυτό. Πρέπει να εγκαθίστανται προστατευτικές μπαρίερες που να είναι υπολογισμένες έτσι ώστε να αποφεύγεται ξήλωμα καταστροφή με συνέπεια τραυματισμό του προστατευόμενου για ένα Χ βάρος και μια Ψ ταχύτητα κινούμενου μέσου. Π.χ αμάξι 1000 κιλά ταχύτητα 80 χλμ/ώρα.
 8. Ένα σωρό μπορεί να έγιναν με τον οδηγό, να μιλούσε στο κινητό, να ήταν απρόσεκτος και γενικά να ήταν αλλού την ώρα της οδήγησης, να είχε υπερβολική ταχύτητα.
 9. Δεν ήξερα οτι υπήρχε τόσο μεγάλο κτίριο στα Χανιά, πρέπει είναι πολύ μεγαλύτερο από την βαρβάκειο αγορά.
 10. Τα στοιχεία δεν νομίζω οτι είναι κατ' ανάγκη δυσοίωνα, η όποια μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να οφείλεται στην εξοικονόμηση λόγω ενεργειακής αναβάθμισης ή συσκευών με νεώτερες τεχνολογίες.
 11. Το ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιθανόν θα ηττηθεί, οι ιδέες δεν θα ηττηθούν, το ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε μια πασοκική πολιτική με ήπια αριστεριστική επίγευση (μπάχαλα, ρουβίκωνες, άσυλο, χαϊδεμα αυτιών σε κουκουλοφόρους) καθώς και μνημονιακά μέτρα. Φιλελευθερισμός δεν εφαρμόστηκε ποτέ ούτε θα εφαρμοστεί, ο ελληνικός λαός και η νοοτροπία του δεν είναι για τέτοια, αμφιβάλλω βέβαια ακόμα κι αν εφαρμοστεί τι κοινωνική προσφορά θα έχει.
 12. Μου ήρθε στα "spam mails" ένα e-mail από το κτηματολόγιο που αναφέρει οτι για ένα διάστημα από Απρίλιο εως Ιούνιο θα αναρτηθούν κάτι στοιχεία για τον δήμο Αθηνών και συμβουλεύει να μπούνε οι ενδιαφερόμενοι με κωδικούς του taxisnet για να ελέγξουν αν είναι σωστά τα στοιχεία των ιδιοκτησιών τους και αν οχι να κάνουνε ένσταση. Έχει λάβει κανείς κάτι τέτοιο; Το domain του e-mail είναι το [email protected] Εμείς είχαμε πάει στο γραφείο κτηματογράφισης που βρισκόταν στο Σύνταγμα κάπου το 2008-9 για να υποβάλλουμε αίτηση, μας έδωσαν και μια βεβαίωση με τον ΚΑΕΚ.
 13. Δεν είπα οτι είσαι ηλίθιος, είπα οτι δεν εμπιστεύομαι την ΝΔ. Σχεδόν όλοι μου οι συγγενείς και η οικογένεια ήταν/είναι δεξιοί, την έχω ψηφίσει στο παρελθόν χωρίς να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο πέραν από την συνέχιση της σαπίλας του πολιτικού συστήματος και την διαφθορά της πολιτικής εξουσίας. Η ΝΔ κοιτάει να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά διάφορα θέματα όπως π.χ το θέμα της ασφάλειας. Στις εκλογές που ακολουθούν εκτιμώ οτι θα νικήσει. Αν καταφέρει και βελτιώσει τα πράγματα πρακτικά στην ζωή μας και λύσει αρκετά θέματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, εδώ θα είμαι στις παρα-επόμενες εκλογές να την ψηφίσω. Δεν ανήκω στα άτομα συγκεκριμένης ιδεολογίας και ούτε είμαι σταθερός σε αυτό που ψηφίζω, περισσότερο η ψήφος μου είναι μια ψήφος στρατηγικής, θα μπορούσα εύκολα να απέχω, προτιμώ να ψηφίσω κάτι γιατί η αποχή το μόνο που κάνει είναι να ενισχύει το πρώτο κόμμα, τώρα το τι είναι αυτό που θα ψηφίσω δεν πρόκειται να το πω.
 14. Το post σου έχει ξεκάθαρη θέση υπεράσπισης της ΝΔ. Δεν υπάρχει τίποτα και κανένας λόγος να στηριχτεί η ΝΔ, το ίδιο και το ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως αν τελικά νομοτελειακά θα νικήσει η ΝΔ επειδή φεύγει κόσμος από το ΣΥΡΙΖΑ. Το ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια καλά πράγματα, τα δύο θέματα που το έφαγαν είναι το μακεδονικό, η ανεπάρκεια στην ασφάλεια του πολίτη και η ήπια-χαλαρή στάση του απέναντι σε αναρχομπάχαλους, ρουβίκωνες και λοιπούς κουκουλοφόρους, άσυλα εξάρχεια κτλ.
 15. Δεν μου λένε κάτι τα παραπάνω. Δεν βλέπω να βελτιώνεται κάτι στο κράτος και στην ζωή μου από τις πολιτικές που ακολουθούνται από το 2009. Μα λες οτι ο Σαμαράς εφάρμοσε 20% φόρους και 80% περικοπές, ναι πες μας μήπως οτι θα πρέπει να εφαρμοστούν πάλι όπως π.χ να σταματήσει η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τα επιδόματα σε ανέργους απόρους, της πρόνοιας και σε άλλες κοινωνικές ομάδες. Τους σιχάθηκα όλους, δεν πρόκειται να ψηφίσω ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΝΔ.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.