Μετάβαση στο περιεχόμενο

georgecv

Core Members
 • Περιεχόμενα

  811
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  5

Φήμη στην κοινότητα

163 Εξαιρετική

6 Ακόλουθοι

Σχετικά georgecv

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  http://www.grigas.gr

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΑΘΗΝΑ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.039 profile views
 1. Το ερώτημα είναι το εξής: Σε προσθήκη καθ ύψος με άδεια οικοδομής απαιτείται συναίνεση για τον καθορισμό της στάθμης επιτελεστικότητας από όλους τους ιδιοκτητες της οικοδομής ή αρκεί ένα ποσοστό ή αρκεί η υπογραφή του κύριου του έργου. Δηλαδή εάν ένας συνιδιοκτήτης πχ ο κάτοχος ενός διαμερίσματος από τα 4 με ποσοστό επί του οικοπέδου 25% δεν δινει την απαραίτητη δήλωση συναίνεση μπορεί να εκδώσει άδεια ο ιδιοκτήτης του Δ οροφου ή όχι ? Υπάρχει κάποιο έγγραφό ή όχι?. Δεν μιλάω για οικοδομή που έχει εξαντλήσει τον ΣΔ ούτε για αποκλειστικές χρήσεις, αλλά για οικοδομή που έχει υπόλοιπο δόμησης και ο ιδιοκτήτης του Δ όροφου θέλει να εκδώσει άδεια και να οικοδομήσει στην ιδιοκτησία του.
 2. Καλησπέρα συνάδερφοι να κάνω μια ερώτηση, Σε υφιστάμενο τριόροφο για προσθήκη καθ ύψος 1 οροφου με ξύλινη προκατασκευασμένη κατοικία , για να κάνουμε έλεγχο υπάρχωντος με ΚΑΝΕΠΕ απαιτείται συναίνεση όλων των συν ιδιοκτητων σε ποσοστό 100% ή μπορούμε με μικρότερη συναίνεση πχ 67%.? υπάρχει κάπου γραμμένο τι απαιτείται?
 3. 1) Θέλει κανονική άδεια με στατική επίλυση κατά με ΚΑΝΕΠΕ, πυρηνοληψία scanner οπλισμών κλπ 2) Εάν αντέχει στατικά το κτίριο μπορεις να κάνεις προσθήκη με μεταλλική κατασκευή και ειδική κατασκευή για υγρομονώση (υγρομόνωση εξώστη, μεμβράνες αποσύμπλεξης τάσεων κλπ) .
 4. Η πολεοδομία Γλυφάδας μου είπε ότι δεν δίνουν βεβαιώσεις γιατί περιμένουν διευκρινήσεις από το υπουργείο
 5. Δεν 'έχεις δίκιο για την Εετεμ, κανόνισε οι δημόσιοι υπάλληλοι να δώσουν 8 μαθήματα και να εξισωθούν μισθολογικά με τους ΠΕ
 6. Καλησπέρα έχει κανεις τις 64561 και 64563 στην περιοχη Άγιος Ανδρέας στην Παιανία?
 7. Για χρήση κατοικίας προτιμώ να βάζω συμβατική τοιχοποιία, για επαγγελματικούς χωρους προτιμώ να τοποθετώ γυψοσανίδες στα έργα που κατασκευάζω. Το κάθε κτίριο όμως έχει τις ιδιαιτερότητες του, οπότε καλό είναι να κάνετε μια κουβέντα με τον επιβλέποντα της οικοδομής για να αποφασίσετε από κοινού.
 8. Καλησπέρα σε προσθήκη καθ ύψος ποιος πληρώνει το κόστος των απαιτούμενων ενισχύσεων? Ο ιδιοκτήτης της προσθήκης ή επειδη είναι κοινόχρηστος ο Φ.Ο. πρέπει να συνειφέρουν όλοι οι συνιδιοκτήτες της οικοδομής? Επίσης στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης της προσθήκης καταβάλει όλο το κόστος μπορεί να υποχρεώσει του υπόλοιπους συνιδιοκτήτες να επιτρέψουν τις εργασίες εντός των ιδιοκτησιών τους?
 9. Ειλικρινά πιστεύεις ότι έχει νόημα να υπάρχει διένεξη για το όνομα? ή για την ουσία?.
 10. Καλησπέρα έχω φτάσει στον έλεγχο του dxf και μου βγάζει στην θέαση ότι δεν υπάρχει γεωμετρία. Ξέρει κανείς πως να το ξεπεράσω?
 11. Εχει κανείς κάνει τοπογραφικό με ψηφιακή υπογραφή? Ποσο παίρνει η ολοκλήρωση της διαδικασίας?
 12. Καλό είναι να βρεις έναν Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό με εμπειρία σε μεταλλικές κατασκευές και τα απαραίτητα προγράμματα ανάλυσης μεταλλικών κατασκευών για να συνεργαστείτε στην εκπόνηση της μελέτης
 13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Arche εάν ξέρεις και θέλεις να απαντήσεις, απαντάς δεν σε υποχρέωσε κανένας. Το να λες εξυπνάδες είναι τουλάχιστον άκομψο
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.