Jump to content

Bill22

Core Members
 • Posts

  561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bill22 last won the day on November 27 2015

Bill22 had the most liked content!

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Παντού και πουθενά
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Recent Profile Visitors

2,150 profile views

Bill22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

113

Reputation

 1. Πρώτον, αφού είστε ιδιώτης είστε σε λάθος κατηγορία Δεύτερον, το ίδιο το πρόγραμμα ορίζει τις αμοιβές τόσο για το Πεα όσο και για τις υπόλοιπές αμοιβές. Πολλοί συνάδελφοι (και καλά κάνουν) ζητούν επιπλέον αμοιβή για τη διαχείριση του προγράμματος. Τρίτον, μια αναζήτηση στο internet θα σας δώσει σαν αποτελέσματα πολλές επιλογές.
 2. Το ερώτημα αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί από εδώ. Αλλά γενικά όλα γίνονται εκτός και αν υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις από χρήση γης και από κανονισμό πολυκατοικίας. Επιπλέον άλλο γραφείο άλλο καφετέρια ως προς τον χαρακτηρισμό του χώρου.
 3. Εννοείς τι εφαρμογή έχει η πυροπροστασια σε παθητικά σπίτια? Ή γενικά σαν ιδέα παθητικό σπίτι?
 4. Για μένα λογικό είναι να βγει τουλαχιστον άδεια μικρής κλίμακας πρώτα. Και μετά όπως είπε @ΙΑΣΟΝΑΣ ο μηχανικός θα σας πει για το εύλογο κόστος.
 5. Μέχρι και στον εισαγγελέα ήθελα να την πάω για παράβαση καθήκοντος. Αλλα δυστυχώς μετά ούτε θεώρηση αντιγράφου άδειας ή κάτοψης δεν θα έπαιρνα.
 6. Μπορεί να έκανες αλλαγή στην DC μεριά, αλλά βάσει περιγραφής που έστειλες, το πρόβλημα εντοπίζεται στην ΑC. Ο ηλεκτρολόγος που έκανε τις αλλαγές ήταν γνωστης των Φβ? Θέλω να πιστεύω ότι μετρησε τάσεις εξόδου. Όταν έγιναν οι αλλαγές ο inverter ήταν ηλεκτρικά απομονωμένος και από τις δύο πλευρές? Τα νέα πάνελ με τα παλιά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά? Μήπως έβαλες bifacial;
 7. Θα πρέπει να στείλουμε αυτούς να μαζέψουν όλοι τη χαρτουρα που ζητάνε, να κάνουν την ΗΤ και μετά να καθυστερούν την έκδοση πληρωμή για αυτά τα εξωφρενικά πόσα. Υστ. : μήπως θα ήταν καλύτερα να συνεχίσουμε την κουβέντα στην αντίστοιχη ενότητα
 8. Τα τζιμανια του υπουργείου δεν ξέρω τι αλγόριθμο θα βγάλουν αλλά για ένα σπίτι 100τμ θα πρέπει να είναι σίγουρα τετραψηφια η αμοιβή. Υστ: αν οι τιμές επιδότησης είναι χαμηλές, τότε δυστυχώς δημιουργείται στο μυαλό του κόσμου μια εικόνα ότι οι τιμές στην ελεύθερη αγορά θα πρέπει να είναι χαμηλότερες.
 9. Επειδή είδα το thread και είχα πρόσφατα ενα έντονο διαπληκτισμό, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: ΥΔΟΜ επαρχίας δεν δέχεται ΥΔ από μηχανικό (με άδεια από νομαρχία για εκτέλεση μηχανολογικων εγκαταστεων) αλλά από υδραυλικό με θεώρηση από το σύλλογο. Επίσης η συγκεκριμένη υπάλληλος έκανε λες και της σκοτώναμε τον πάτερα. Τελικά τι ισχύει? Μπορούμε να δώσουμε ΥΔ εφόσον έχουμε την επίβλεψη και την αντίστοιχη αδεία?
 10. Και μετά μπορεί να έχουμε παρόμοιες εικόνες με το Μαϊάμι.
 11. Έχει σημασία αν τα άλογα ήταν φορτωμένα ή χωρίς φορτίο???
 12. Στο λογαριασμό που σου έρχεται θα κοιτάξεις στις ενδείξεις του μετρητή. Κάπου θα λέει συντελεστής μετασχηματισμου. Σου επισυνάπτω ένα παράδειγμα. Ότι μέτρηση γράφει πολλαπλασιαζεται αναλόγως
 13. Σε όσα σωστά σας είπαν οι συνάδελφοι θα πρέπει να πρετοιμαστείτε ότι μπορεί να στραφεί εναντίον σας για οποιαδήποτε παρανομία έχετε κάνει (αν έχετε) κάνει.
 14. Με κατάλληλο όργανο , μετριέται η αντίσταση μόνωσης on site. Υπάρχουν πολλές μάρκες και με πολλές άλλες δυνατότητες.
 15. ο μηχανικός που έχει αναλάβει την εκδοσή της άδειας θα σας εξηγήσει τα έγγραφα που χρειάζονται καθώς και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε να έχετε ασφαλή διαβίωση στο σπιτι σας.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.