Jump to content

antloukidis

Core Members
 • Content Count

  2,515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

antloukidis last won the day on July 28

antloukidis had the most liked content!

Community Reputation

947 Εξαιρετική

6 Followers

About antloukidis

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Ενδιαφέροντα
  Μαστορέματα, οδήγηση αυτοκινήτου (ταξίδια)
 • Τοποθεσία
  Χαλκούτσι Ωρωπού
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Recent Profile Visitors

4,668 profile views
 1. Έχετε υπόψη, ότι τα στα έξοδα συντήρησης και πιθανής αντικατάστασης του κοινόχρηστου συστήματος θέρμανσης, υποχρεούστε να συμμετέχετε, άσχετα αν έχετε απαλλαγεί από τα έξοδα αγοράς πετρελαίου.
 2. Συμφωνώ με τον συνάδελφο qwert. Νομίζω (χρειάζεται κάποιο ψάξιμο-μελέτη), ότι μπορεί να εγκατασταθεί A.Θ. νερού-νερού που το καλοκαίρι θα ψύχει το νερό των FCU και ταυτόχρονα θα ζεσταίνει το νερό του boiler.
 3. Σωστότατος Γιώργο!!! Όλη η υδρορροή, χρειάζεται αντικατάσταση!
 4. Αίτηση είχα κάνει, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα.
 5. Καθόλου overkill....το αντίθετο λέω! Με την Α.Θ. μπορείτε να έχετε κλιματισμό σε όλο το σπίτι!
 6. Δεν πειράζεις σιφώνια . Σηκώνεις μόνο τη σχάρα απορροής. Απλά κολλάς πλακάκια πάνω στα υπάρχοντα. Οι ρήσεις, στην ντουσιέρα μπορούν να γίνουν μόνο με την κόλλα. Καλό είναι να γίνουν κάποιες "χαρακιές" με τον τροχό στα υπάρχοντα πλακάκια (ξέρουν οι πλακάδες) Το σκαλοπάτι στην ντουσιέρα, μπορεί να γίνει με διαφορετικό χρώμα πλακάκι, για να φαίνεται καλύτερα. ΄Μια, ιδέα για καλύτερη εμφάνιση, να γίνει το σκαλί σαν κορνίζα εξωτερικά από όλη την ντουσιέρα (να συνεχίζει και έξω από το τζάμι).
 7. Νέα πλακάκια, πάνω στα υπάρχοντα. Μέσα στην ντουσιέρα μόνο (με δημιουργία μικρού σκαλοπατιού) ή σε όλο το μπάνιο αν δεν θέλουμε σκαλί!
 8. Ποιότητα καλύτερη, πάντα υπάρχει, αλλά παίζει ρόλο το οικονομικό. ΄Ομως, για να το πώ με παράδειγμα, τι να σας κάνει μία Ρόλς Ρόϊς αν θέλετε να κουβαλήσετε ένα φορτίο 1 τόνου. Είναι απαραίτητη μία μελέτη θερμικών απωλειών, όπως προείπα, και αυτό είναι δουλειά μηχανολόγου μηχανικού. Άλλωστε οι μελέτες επιδοτούνται και αυτές. Είναι μέγα λάθος η έλλειψη μηχανολόγου σε τέτοιας έκτασης επέμβαση.
 9. Απάντησα στο άλλο θέμα σου, πριν να δω αυτό. Δυνατόν ....είναι (μέχρι να γίνει ένας σεισμός), και γιαυτό είναι και τελείως λάθος !
 10. Ο τοίχος πόσο πάχος έχει ???? (έμεινε τίποτα ???) Η σωλήνα πρέπει να είναι 100άρα και όχι 90άρα. Έχει κλίση ????? (περίπου 2 - 3% ) Άσχετα με το πόσο αργά ή γρήγορα θα βουλώσει, κάποτε μπορεί να βουλώσει. Πρέπει να προβλεφτεί τάπα καθαρισμού.
 11. Μελέτη θερμικών απωλειών είναι απαραίτητη, πριν από όλα τα άλλα, και αυτή την κάνει μηχανολόγος μηχανικός. Ο μηχανολόγος επίσης θα ελέγξει και τα θερμαντικά σώματα ή τα FCU που πρέπει να εγκατασταθούν, αν θέλετε και ψύξη. Αφού γίνει η μελέτη θερμικών απωλειών, θα πρέπει να ελεγχθεί αν η απόδοση της Α.Θ. (όχι η ονομαστική, αλλά σε συνθήκες της πιό κρύας μέρας στην περιοχή σας), καλύπτει της απαιτήσεις του σπιτιού σας.
 12. Την ένσταση την έκανα πριν την πληρωμή. Σήμερα έλαβα απάντηση απορριπτική. Το ρεζουμέ είναι ότι μετά τον Ν. 3863/10 & Ν.3996/11 που έλεγαν για το ΗΑΕ την ημέρα της αίτησης (άρα το 2013 η αίτηση, 26,18€ το ΗΑΕ), το 2012 βγήκε ο Ν. 4052/12, αρ.138, περ.Ι, που λέει ότι ο υπολογισμός γίνεται με το ΗΑΕ της 31/12/2011 που είναι 33,57€. Με τις υγείες μου/μας._
 13. Συνάδελφε ΝΙΚALEX η ένστασή μου δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Κατόπιν συμβουλής όμως γνωστού εργατολόγου και συμμαθητού μου από το λύκειο, πλήρωσα το συνολικό ποσό που ζήτησαν, για να μη χάσω την έκπτωση. Όταν απαντήσουν στην ένσταση, αναλόγως θα πράξω, και εννοείται, θα ενημερώσω. Συνάδελφε TASOS P. ναι το ποσό είναι για 60 μήνες. Υ.Γ. Τα ανωτέρω είναι παράθεση δικού μου post και όχι του συναδέλφου NIKALEX!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.