Jump to content

antloukidis

Core Members
 • Content Count

  2,885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

antloukidis last won the day on December 30 2020

antloukidis had the most liked content!

Community Reputation

1,110 Άριστη

5 Followers

About antloukidis

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Ενδιαφέροντα
  Μαστορέματα, οδήγηση αυτοκινήτου (ταξίδια)
 • Τοποθεσία
  Χαλκούτσι Ωρωπού
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Recent Profile Visitors

5,338 profile views
 1. Μήπως το ON - OFF προέρχεται από τους θερμοστάτες??? (σε τι θερμοκρασία είναι ρυθμισμένοι?) Αν συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι πρέπει να ρυθμίσετε την αντιστάθμιση σε λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία, για εξωτερική κάτω από 10οC.
 2. Συνάδελφε arche είχες δίκηο, ..ευχαριστώ που επιβεβαίωσες την υπογραφή μου! 😊 Φίλε Τάσο, λύνεις τη βαλβίδα καθαρίζεις προσεκτικά και λεπτομερώς όλες τις παληές σιλικόνες ελέγχεις με το δάχτυλο ότι οι επιφάνειες της πορσελάνης είναι απόλυτα λείες βεβαιώνεσαι ότι οι επιφάνειες είναι τελείως στεγνές βάζεις δαχτυλίδι σιλικόνης πάνω και κάτω από το νιπτήρα (πάνω από το λάστιχο) σφίγγεις το παξιμάδι με το χέρι ώστε να μη κουνιέται η βαλβίδα άλλα όχι πάρα πολύ σφιχτά για να μη φύγει όλη η σιλικόνη καθαρίζεις τη σιλικόνη που βγήκε από το πάνω μέρος του
 3. Βάλε κάποια φωτό μήπως βγει κάποιο συμπέρασμα. Υ.Γ. Μετά από 30 χρόνια εργασίας σε μία από τις 3 μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας υδραυλικών ειδών στην Ελλάδα, και ενασχόλησής μου με χιλιάδες βαλβίδες διαφόρων ειδών, ομολογώ ότι "βαλβίδα κλικ κλακ" πρώτη φορά ακούω και δεν ξέρω τι είναι!
 4. Αν τέτοια προβλήματα λύνονταν με λίγο καννάβι ή σιλικόνη ....οι υδραυλικοί θα πείναγαν!
 5. Τη μελέτη θέρμανσης την πληρώσατε ή είναι "δωρεάν" για να ψωνίσετε από το μαγαζί του? Υ.Γ. Η μελέτη θέρμανσης δεν έχει σαν αποτέλεσμα ένα νούμερο (11 KW), και τα σώματα θα σας τα πούνε οι ......"σωματέμποροι"!
 6. Το πάγιο θέρμανσης των κενών διαμερισμάτων, υπολογίζεται από την μελέτη κατανομής δαπανών, και αναγράφεται στον κανονισμό της πολυκατοικίας. Είναι ανεξάρτητο από τον τρόπο θέρμανσης. Δηλαδή δεν έχει σχέση αν γίνεται με αέριο, οπότε υπάρχει πάγιο της ΔΕΠΑ, ή αν γίνεται με πετρέλαιο οπότε δεν υπάρχει κανένα πάγιο, ή αν γίνεται με ρεύμα (κεντρική Α.Θ.) οπότε υπάρχει πάγιο της ΔΕΗ.
 7. Αυτό που λες ισχυρίζομαι, λογικά σκεπτόμενος. Δεν έχω το νόμο, κάποιος συνάδελφος θα τον ανεβάσει μάλλον... Υ.Γ. Το πάγιο της ΔΕΠΑ δεν έχει σχέση με το πάγιο θέρμανσης, που πληρώνουν τα κενά διαμερίσματα, λόγω γειτνίασης....
 8. Αυτό που λες συνάδελφε, έχει νόημα για τα κενά διαμερίσματα. Για κατοικούμενα, άρα θερμαινόμενα διαμερίσματα, δεν έχει νόημα. Αυτά που υποχρεούνται να πληρώνουν, όσοι αποκόπτωνται, είναι οι κοινόχρηστες δαπάνες συντήρησης του κοινόχρηστου, άρα και "κοινόκτητου" λέβητα.
 9. Πόσο και αν θα ωφελειθείτε από την εγγραφή στο ΤΕΕ, το γνωρίζετε μάλλον εσείς καλύτερα από όλους. Άποψή μου είναι ότι η αποσύνδεση ΤΕΕ με ΕΦΚΑ-ΤΣΜΕΔΕ, σας εξασφαλίζει ότι σίγουρα δεν έχετε τίποτα να χάσετε! (εκτός της μικρής ετήσιας συνδρομής)
 10. Αυτά που ζητάτε είναι ένα πρόβλημα, που λύνει η μελέτη ενός μηχανολόγου μηχανικού. Για να γίνει η μελέτη απαιτούνται αρκετά περισσότερα δεδομένα από αυτά που αναφέρετε και φυσικά η μελέτη αυτή δεν γίνεται δωρεάν. Βρείτε λοιπόν κάποιον μηχανολόγο στην περιοχή σας και συνεργαστείτε μαζί του.
 11. Το κόκκινο κουτί είναι ο καυστήρας ...και ο καυστηρατζής είναι ο κατάλληλος τεχνίτης για να το φτιάξει!
 12. Το ανάποδο είναι το δύσκολο (πέτρα πάνω στη θερμοπρόσοψη) .... Θερμοπρόσοψη πάνω στη πέτρα... δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
 13. Σαν μισθωτός ιδιωτικός υπάλληλος δεν έχεις κανένα πρόβλημα, να κάνεις ότι σου αναθέσει ο εργοδότης σου, εφόσον σε προσλαμβάνει με γνώση των πραγματικών και τυπικών προσόντων σου. Στο ταμείο ασφάλισης, που είναι ο ΕΦΚΑ πλέον για όλους τους Έλληνες, (δεν υπάρχει πλέον ΤΣΜΕΔΕ για νέους ασφαλιζόμενους), θα εγγραφείς από τον εργοδότη σου, που θα πληρώνει και τις νόμιμες εισφορές. Εγγραφή στο ΤΕΕ, έχει νόημα να κάνεις για την μελλοντική πιθανή περίπτωση, που θα χρειαστεί να αλλάξεις εργοδότη ή να ασκήσεις ελεύθερο επάγγελμα (ίσως και παράλληλα με την παρούσα μισθωτή απασχόλησή σου)
 14. Το αν και τι θα χρειαστεί να υπογράψεις, οι μόνοι που το γνωρίζουν είναι οι εργοδότες σου. Σε κάθε περίπτωση, αφού ελέγχουν τα χαρτιά σου, αν λείπει κάτι που θέλουν, θα στο ανακοινώσουν. Προσωπικά σε όλη μου την σταδιοδρομία, δεν μου χρειάστηκε τίποτα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα για την περίπτωσή σου. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν υπάρχουν γενικεύσεις.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.