Μετάβαση στο περιεχόμενο

gstat

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Ποδηλασία
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gstat's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Helpful Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. https://news.b2green.gr/30749/υπεν-ναι-στο-αίτημα-της-πομιδα-για-μον-2 Τακτοποιείται από ότι γράφει το ανωτέρω άρθρο το θέμα όπου όμορα διαμερίσματα έχουν εισχωρήσει το ένα στο άλλο.
  2. Θα δώσει λύση η παρούσα ρύθμιση στην λειτουργια των υπηρεσιών δόμησης; Τι δεν γινότανε πριν και τι θα αλλάξει τώρα; Αν κατάλαβα καλά το πνεύμα της ρύθμισης από την μια θέλει γίνεται μια συνεχή αποτύπωση της κατάστασης στις ΥΔΟΜ και από την άλλη δεν επιτρέπει το υπάρχον προσωπικό να φύγει και ενισχύει με κάποιο τρόπο τον ρυθμό πρόσληψης νέου. Με αυτά τα μέτρα αισιοδοξεί να λειτουργήσει το σύστημα ΥΔΟΜ. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε κίνητρα. Υπάρχουν επαρκή κίνητρα, πέρα από το χρήμα, στις υπηρεσίες - οργανισμούς αυτούς; Ο σχεδιασμός - κανονιστικές πράξεις κατά πόσο υλοποιούνται; Πόσο σημαντική είναι αυτή η υπηρεσία για όλους μας; Βοηθά η λειτουργία τους ώστε να έχουμε ασφαλή και οργανωμένη δόμηση;
  3. Η λειτουργία ενός οργανισμού δεν μπορεί να αξιολογηθεί από την στιγμή που ο σχεδιασμός και οι "λύσεις" μένουν στα χαρτιά. Τι προβλέπει η νομοθεσία για την σύσταση και την λειτουργία των πολεοδομιών? Αυτά εφαρμόζονται? Γνωρίζει κανείς να απαντήσει?
  4. Ενδιαφέρον πρότζεκτ, αλλά ποιοί υφαίνουν τον μίτο, πώς δηλαδή θα προσαρμόζεται όταν αλλάζει η νομοθεσία από την εφαρμογή της οποίας προκύπτουν οι διαδικασίες; Θα είναι "ο μιτός" μέρος ενός τεχνικού παραρτήματος στην δημοσιεύσει κάθε νομού;
  5. Στην πράξη όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσει. Γιατί; Γιατί άλλο από τον ίδιο το μηχανισμό αναδιανομής, που λειτουργεί δυστυχώς ως ο δούρειος ίππος για αναδιανομή υπέρ των λίγων, που βάζουν στην χέρι τα καλύτερα κομμάτια ή διώχνουν από εκεί τους μικρούς καλλιεργητές . Θα μπορούσε διαφορετικά; Προφανώς όταν διασφαλιστεί η αμεροληψία, η προστασία των συμφερόντων των πολλών και η δίκαιη αναδιανομή.
  6. Αν ζούσε ο πατέρας μου, που μου φώναζε όταν άφηνα καμία λάμπα να καίει, ή καμία βρύση ανοιχτή θα μου έλεγε: βλέπεις ρε παιδί μου σε λίγο θα γίνει κ υπουργική απόφαση!
  7. Ανακοινώθηκε ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ των μηχανικών που εργάζονται σε φορείς ΟΤΑ για τις Υπηρεσίες Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) και τα συμβούλια (ΣΥΠΟΘΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ) μέχρι της 24 Μαρτίου 8.3.2022_koini_anakoinosi_apergia_apoxi.pdf
  8. Ανακοινώθηκε ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ των μηχανικών που εργάζονται σε φορείς ΟΤΑ για τις Υπηρεσίες Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) και τα συμβούλια (ΣΥΠΟΘΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ) μέχρι της 24 Μαρτίου 8.3.2022_koini_anakoinosi_apergia_apoxi.pdf View full είδηση
  9. Δημήτρη, Τι είδους ιδιωτική διαφορά είναι αυτή? Οι ιδιοκτήτες "ανακαλύπτουν" την διαφορά που έγινε από κατασκευής της πολυκατοικίας. Θα κινηθούν νομικά ο ένας εναντίον του άλλου? Θα κινηθούν νομικά εναντίον του αρχικού πωλητή? Πιάσε το αυγό και κούρευτο!!!
  10. Το άρθρο 98 παρ. 7 είναι συνέχεια της παρ. 5 που ορίζει ότι " 5. Ειδικώς στις περιπτώσεις οριζόντιας ιδιοκτησίας με παραβάσεις που αφορούν την επέκταση αυτής καθ’ ύψος ή κατά πλάτος (οριζόντιας) και την κατάληψη κοινοχρή- στου ή κοινοκτήτου χώρου, είναι δυνατή η υπαγωγή αυτών στον παρόντα, χωρίς τη συναίνεση των λοιπών συνιδιοκτητών, μόνο στις εξής περιπτώσεις:"
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.