Jump to content

antloukidis

Core Members
 • Posts

  3,153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by antloukidis

 1. Συγνώμη που επιμένω (την έχω πατήσει και γω), αλλά όταν βάζουμε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες ούτως ή άλλως δίνουν λίγο χαμηλότερη τάση (αν είναι και παληές ακόμα χαμηλότερη) έχουμε παρόμοια προβλήματα. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο??? (δεν ξέρω τι μπαταρίες παίρνει το συγκεκριμένο όργανο)!
 2. Μάλλον η πιθανότερη αιτία είναι οι μπαταρίες. Δοκίμασες με φρέσκες ???
 3. Αν μιλάμε για κανάλι ηλεκτρολόγου 5x5 εκατοστών, τι να εμποδίζει? Μόνο από παραξενιά μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις...
 4. Δεν είμαι νομικός, αλλά η λογική μου λέει ότι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να κατασκευάσει και να χρησιμοποιεί μία σφραγίδα, που να αναφέρει όποια αληθινά στοιχεία για τον εαυτό του επιθυμεί. Διέυθυνση κατοικίας, αν αυτή (πιθανότατα) είναι η φορολογική σου έδρα.
 5. Κάνετε καταγγελία στο ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής σας.
 6. Παρακαλώ. Σου εύχομαι να βρεις κάποιον που να το γνωρίζει το θέμα και να ξεμπλέξεις.
 7. Νσι αλλά σύμφωνα με την κιτρινισμένη παράθεσή σου, ενοικίαση σημαίνει καταγγελία ( χωρίς όρους), που δεν την κάνει!
 8. Οπότε ζητάς να κάνεις κάτι αντίθετο του κανονισμού του ΔΕΔΔΗΕ, άρα καλό είναι να μη συνεχιστεί η συζήτηση σε δημόσιο forum...
 9. Αυτό που λέει ο ΔΕΔΔΗΕ, και έχεις επισημάνει με κίτρινο δεν σε καλύπτει? Δηλαδή καταγγέλεις τη σύμβαση και κάνεις κάποια άλλη με όποιο ρολόι θέλεις ( αφού γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές ηλεκτρολογικών συνδέσεων)
 10. Ο μηχανικός θα αναλάβει την υλοποίηση της όποιας απόφασης. Το θέμα όμως, τι τελικά θα γίνει, που είναι αυτό που σας απασχολεί, δεν μπορεί να το λύσει μηχανικός...
 11. Δεν νομίζω ότι στο θέμα αυτό, μπορεί να δοθεί λύση από μηχανικό... Το θέμα είναι καθαρά νομικό, άρα απευθυνθείτε σε δικηγόρο.
 12. Πολύ δύσκολο ως αδύνατο.... Οι " ονομαστικές" θερμίδες δίνονται στο τεχνικό φυλλάδιο των σωμάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αν δεν γνωρίζει κάποιος όλη την εγκατάσταση.
 13. Για να πούμε και " του στραβού το δίκηο", έχει κάποιο νόημα, αφού μιλάμε για την εθνική σύνταξη, που δεν έχει σχέση με εισφορές...
 14. Εύλογα ερωτήματα προς ...άλογους νομοθέτες! Περιμένεις λογική απάντηση? Σε κάθε περίπτωση βασίζονται στην υπεύθυνη δήλωσή σου... Αμφιβάλλω αν αυτή η ρύθμιση " στέκει" συνταγματικά σε παραμονή οποιουδήποτε χρονικού διαστήματος σε χώρα ΕΕ!
 15. Ναι αν έχεις μείνει πάνω από συνεχόμενο 6μηνο στο εξωτερικό, μειώνεται...
 16. Μπορείς να αναγνωρίσεις 5 χρόνια (έτη σπουδών) και να έχεις σύνολο 40!
 17. Η Δ.Ε.Υ.Α.Αλεξανδρούπολης (σύμφωνα με το ανωτέρω) είναι σαφής... 2.4. ‘’ Όμβρια ‘’ θεωρούνται τα νερά της βροχής, τα νερά που προέρχονται από το λιώσιμο των χιονιών, τα νερά από τις στέγες, τους κήπους, το πλύσιμο των δρόμων και πλατειών και τα νερά που προέρχονται από τους αγρούς κατά τις βροχοπτώσεις. Να θεωρήσουμε ότι το ίδιο ισχύει και στην υπόλοιπη χώρα... ή είναι άλλου "πάτερ" ευαγγέλιο ???
 18. Ναι κάπως έτσι.... (το ρολόϊ γράφει Wh - ψιλά γράμματα για ΠΜ 😊 )
 19. Το UPS καταναλώνει τόσο ρεύμα, όσο είναι τα φορτία που τροφοδοτεί (+ κάτι απειροελάχιστο επιπλέον) Όταν δεν τροφοδοτεί τίποτα, καταναλώνει πολύ λίγο, όσο χρειάζεται για τη συντήρηση φόρτισης των μπαταριών. Τα VA / W που γράφει, είναι τα μέγιστα που μπορεί να τροφοδοτήσει.
 20. Κοίτα να δείς...... η υπογραφή μου δεν θα πάψει ποτέ να ισχύει!!! 😃😃😃
 21. Αν τελικά (ανεξαρτήτως με ή χωρίς το "Εξοικονομώ") αποφασίσετε εγκατάσταση...., ακολουθούν και άλλα απαραίτητα βήματα (που πολλές φορές παραλείπονται).....
 22. Σαν ανακεφαλαίωση λέω τα βασικά βήματα επιλογής. 1. Μελέτη απωλειών (κατά προτίμηση με πληρωμή, από μηχανολόγο μηχανικό που δεν ασχολείται με πωλήσεις Α.Θ.) 2. Επιλογή μίας συγκεκριμένης Α.Θ. που να σας καλύπτει (στην ελάχιστη εξωτερική θερμοκρασία που λέει η μελέτη) ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν βρείτε μία Α.Θ. ονομ. απόδοσης π.χ. 12 KW που σας καλύπτει, δεν σημαίνει ότι όλες οι Α.Θ. με απόδοση 12 KW σας καλύπτουν. 3. Έλεγχος με το "Εξοικονομώ" αν επιδοτείται και πόσο. 4. Αποφασίζετε τι θα κάνετε τελικά Όπως βλέπετε η εμπλοκή του "Εξοικονομώ" είναι τρίτο σε σειρά προτεραιότητας...
 23. Πολύ δύσκολο, αν δεν ασχολείται με συστήματα θέρμανσης, Α.Θ. κλπ. Παραδείγματος χάρη, αν ρωτήσετε εμένα για ασσανσέρ, (που είναι θέμα μηχανολόγου αλλά εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά).... έχω πλήρη άγνοια.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.