Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠάνοςSer

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Τελικά ζέστανα 5 λίτρα ξύδι μέσα στο μπόιλερ του ηλιακού για 45 λεπτά, το άφησα άλλα 90 λεπτά και άδειασα όλο το νερό. Το σωληνάκι ξεβούλωσε και η πίεση αποκαταστάθηκε πλήρως.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση! Στον σωλήνα εξόδου έβαλα ένα σίδερο για να τον καθαρίσω εσωτερικά αλλά δεν έβγαλε κάτι. Υπάρχει τρόπος να καθαρίσω το πάνω εσωτερικό μέρος; Για το τουμπόραμα, να βάλω Φ18 στην είσοδο και στην έξοδο ή μόνο στην είσοδο; Ευχαριστώ!
  3. Καλημέρα! Μένω στο Ρέθυμνο και έχω ένα πρόβλημα με την πίεση του ζεστού νερού από ηλιακό. Δεδομένα: Ηλιακός τριπλής ενεργείας. Είσοδος κρύου νερού με τουμπόραμα Φ16, 3.2 bar. Έξοδος ζεστού νερού τουμπόραμα Φ16, πολύ χαμηλότερη πίεση (δεν έχω βάλει θερμοϋψόμετρο). Στο σπίτι το ζεστό νερό που βγαίνει από όλες τις βρύσες είναι πολύ λίγο. Ο ηλιακός βρίσκεται στο έδαφος και απόσταση 5 μέτρων από το σπίτι. Ύψος υψηλότερης βρύσης από ηλιακό 5 μέτρα. Η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ καλή, αναλόγως τη μέρα, είτε με ήλιο είτε με αντίσταση. Ουσιαστικά δυσκολευόμαστε να κάνουμε μπάνιο. Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την πίεση του ζεστού νερού; Πριν 2 ημέρες καθάρισα το μπόιλερ εσωτερικά από τα άλατα και έβγαλα την παρακάτω φωτογραφία. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο γεμάτος άλατα στην κορυφή σωλήνας του ζεστού νερού; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.