Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsx

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.584
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    9

6 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsx's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Reacting Well Rare
  • Helpful Rare
  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

454

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα την ακυρώσουν σίγουρα πιστεύω. Το δικαίωμα της αίτησης θεμελιώνεται με την αποδοχή της υπαγωγής στο ΕΚΟ21. Στα νέα προγράμματα θεμελιώνεται με την υποβολή της αίτησης.
  2. Το ΑΦΜ του σύμβουλου, εάν είναι συνεργάτης της Eurobank, ώστε να γνωρίζει η τράπεζα από ποιον συνεργάτη της ήρθε ο πελάτης.
  3. Με την κλήρωση του Β ΠΕΑ θα κλάψουμε μανούλες συνάδελφοι. Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, που δυστυχώς θα εμφανιστούν στην πορεία. Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι συνάδελφοι "συνεργάσιμοι" και καλοπροαίρετοι. Προσπαθούν να γλυτώσουν από προβλήματα που τα περισσότερα λύνονται απλά με ένα serial number και θα φορτώσουν στο πρόγραμμα με πολλά άλλα. Γιαυτό και ορθά κατά τη γνώμη μου, ο κλάδος σε γενικές γραμμές δεν δηλώνει πρόθεση να συμμετάσχει σε αυτό.
  4. Για να είναι έτος αναφοράς το 2022 θα πρέπει να έχουν υποβληθεί και εκκαθαριστεί οι αντίστοιχες φορολογικές δηλώσεις, πράγμα που θα γίνει κατά τον Σεπτέμβριο του 2023, οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι μέχρι τότε.
  5. Ψιλοαδύνατο να του δώσουν δάνειο, εκτός εάν είναι στην κατηγορία 1 (75% ή 65% επιδότησης)
  6. Δυστυχώς όσοι ασχολούμαστε με το πρόγραμμα, ή έστω οι περισσότεροι, έχουμε βάλει μερικά αχρείαστα στην πραγματικότητα, αρχεία, μέσα στο πρόγραμμα του ανεβάσματος. Ένα από αυτά είναι και ο πρόσφατος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό γίνεται μπας και καταφέρουμε να περάσουμε κάποια αίτηση χωρίς εκκρεμότητες, αλλά μάταια Εγώ όμως δεν τα έχω με τους αξιολογητές, αλλά με τις κεφαλές του κλάδου μας, που αφήνουν ολόκληρο τον κλάδο έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε αξιολογητή. Το πόσο χάλια νιώθω ως μηχανικός, που αναγκάζομαι να χάνω 1-2 εργατοώρες κάθε μέρα για την πάρτη του, δεν λέγεται.
  7. Δυστυχώς το ζητάνε σχεδόν σε κάθε αίτηση και δεν είναι το μόνο παράλογο που ζητάνε. Και δυστυχώς σκύβουμε το κεφάλι και απαντάμε σε ότι ασυναρτησία μας ζητάνε κάποιοι ανώνυμοι (για να προχωρήσουν οι δουλειές μας), επειδή ως κλάδος είμαστε ανάξιοι να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Δέχεται το ΤΕΕ να εμπαίζονται απροκάλυπτα τα μέλη του από κάποιου ανώνυμους "αξιολογητές".
  8. Δεν έχουν περάσει σε απένταξη, απλά άλλαξε η ημερομηνία προθεσμίας σε 31/10/2022
  9. Έχω κάνει με εισαγωγή σε νοσοκομείο του ωφελούμενου. Καμία απάντηση εδώ και ένα μήνα. Δεν απαντάνε επειδή θα δοθεί παράταση, αλλά θα δοθεί τελευταία στιγμή για να είναι μεγαλύτερη η ανακούφιση που θα νιώσουμε
  10. Ας ανακοινώσουν επίσημα πως θα δώσουν παράταση εκ των υστέρων και ας την δώσουν όποτε θέλουν.
  11. Ας μην ήταν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ηπείρου επαγγελματίας που θίγεται από τις λαμογιές που έγιναν εκεί και σιγά μην το κάνανε θέμα.
  12. Μην ανησυχείς συνάδελφε, για το πρόγραμμα είναι αδιάφορο το είδος παραστατικού που έκοψε. Δεν θα έχεις πρόβλημα.
  13. Δυστυχώς ήταν προφανές από την αρχή και το είχα αναφέρει στο ΤΕΕ πως από πρόγραμμα του γρήγορου, πλην όμως τίμιου, θα γίνει το πρόγραμμα του κλέφτη και του ψεύτη
  14. Εάν πχ το σπίτι έχει εμβαδόν 100 τμ και οι πρόβολοι κλπ είναι άλλα 30 τμ, μπορείς να βάλεις και τα 130 τμ στο πρόγραμμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.