Jump to content

tsx

Core Members
 • Content Count

  1,491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

tsx last won the day on September 19 2019

tsx had the most liked content!

Community Reputation

393 Πολύ καλή

About tsx

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σε όσες αιτήσεις μου το εμφάνισε, είτε ο ωφελούμενος, είτε κάποιος εγγυητής δεν είχαν λογαριασμό στην εν λόγω τράπεζα.
 2. Την τράπεζα την νοιάζει κυρίως πόσο τρέχον εισόδημα έχουν τους τελευταίους μήνες οι ενεχόμενοι στο δάνειο και όχι τόσο τα εκκαθαριστικά των προηγούμενων ετών. Από εκεί και πέρα εξετάζουν δόσεις, πιστωτικές, χρέη και λοιπές συνθήκες διαβίωσης των ενεχόμενων.
 3. Του εγγυητή τα αρχεία μόνο ο ίδιο ο εγγυητής μπορεί να τα ανεβάσει όπως προείπε και ο yian. Ο ωφελούμενος μόνο τα βλέπει.
 4. Βασικά στον gio απευθυνόμουν που τα έχει ανεβάσει δύο φορές. Για την δική σου περίπτωση TBD το πιο πιθανό είναι να μην πρόσεξαν πως την είχες ανεβάσει την πρώτη φορά. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Την επόμενη το περνάνε σίγουρα.
 5. Εγώ για παράδειγμα είχα 9 άτομα που περνούσαν αιτήσεις με εμένα σύμβουλο, άρα το 100 δεν θα φάνταζε υπερβολικό (αν και ούτε τα μισά δεν μπορέσαμε) Για εμένα αυτό που θα πρέπει να ελεγχθεί είναι εάν οι τράπεζες (μέσω των θυγατρικών τους) εμφανίζονται ως σύμβουλοι σε πολλές αιτήσεις.
 6. Υποψιάζομαι συνάδελφε ότι ούτε ο Τσάκ Νόρις δεν θα μπορούσε να κάνει αίτηση ολόκληρης πολυκατοικίας με τις υπάρχουσες συνθήκες. Είχα μία φέτος (μαζί με άλλες μεμονωμένων κατοικιών), αλλά δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να την ξεκινήσω. Το γνώριζε εκ των προτέρων ο ιδιοκτήτης πως μόνο εάν υπήρχε χρόνος θα την ξεκινούσα.
 7. Στη μία ώρα από την έναρξη (στις 11:00 δηλαδή) που μπήκα να τσεκάρω, είχε ήδη κλείσει.
 8. Μαζί σου Όλγα. Το ίδιο πράγμα θέλουμε. Να είναι συνέχεια ανοιχτό, να παίρνει ο κόσμος σειρά προτεραιότητας και όποτε βάζουν χρήματα να δίνονται και οι αντίστοιχες υπαγωγές. Όπως περίπου δούλευε το πρόγραμμα 2011-2015.
 9. Ούτε αυτό με τους επιλαχόντες το θεωρούμε απολύτως σωστό. Το γραφείο μας δοκίμασε να ανεβάσει όλες τις αιτήσεις, αλλά στο 65% αυτών δεν κατάφερε να πιάσει το πρώτο "μαξιλαράκι" παρά τις πολλές προσπάθειες που κάναμε σε κάθε αίτηση, ώστε να μπορούμε να τους δουλέψουμε το βράδυ ως σύμβουλοι και να μπουν στους λεγόμενους "επιλαχόντες". Αυτοί όλοι δεν συνυπολογίζονται στους 20.000 που λέει το υπουργείο πως μπήκαν στο σύστημα, εκ των οποίων οι 12.000 μπήκαν στο πρόγραμμα. Είναι πολλές χιλιάδες αυτοί που μπήκαν στο σύστημα, αλλά δεν κατάφεραν να γατζωθούν μέσα. Για εμάς ήταν καθαρά θέμα τύχης ποιες αιτήσεις θα κατόρθωναν να μπουν στο πρόγραμμα.
 10. Συνάδελφοι, ότι και να κάνουν για διευκόλυνση της καταχώρησης της αίτησης, πάλι ο ίδιος αριθμός θα περάσει. Αν εγώ φανώ πιο γρήγορος από εσένα και περάσω 9 και εσύ 5, σιγά τα αυγά που λένε. Το πρόβλημα ξεκίνησε από την αναβολή που δόθηκε τον Ιούλιο, χωρίς αύξηση του προϋπολογισμού, αναβολή για την οποία οι περισσότεροι συνάδελφοι δυστυχώς πανηγύριζαν. Τουλάχιστον οι συνάδελφοι που ανέβαζαν σήμερα αιτήσεις, δεν τράβηξαν αυτά που τραβήξαμε εμείς για 12 ώρες.
 11. Συνάδελφε, εγώ ήμουν στην Κ.Μακεδονία και τον ήπια όπως οι σχεδόν όλοι. Εάν ξεκινούσε από άλλη περιφέρεια, σίγουρα θα έμπαινα να δω τι παίζει, ώστε να είμαι έτοιμος. Δε πιστεύω άλλωστε να ήταν αυτός ο λόγος που κόλλησε το σύστημα.
 12. Είχαμε 12 ώρες στην διάθεσή μας και μας πετούσε συνέχεια έξω. Το κόψιμο θα μας πείραζε;;;
 13. Και μία μία να τις χωρίσουν τις περιφέρειες, αυτή που θα είναι πρώτη θα έχει μεγάλο πρόβλημα, γιατί τότε μπαίνουν πάρα πολλοί συνάδελφοι να τεστάρουν την πλατφόρμα ,ώστε να ετοιμάσουν κατάλληλα τις δικές τους αιτήσεις. Σχεδόν όλοι μου οι γνωστοί από περιφέρειες που δεν είχαν ενεργοποιηθεί, μπήκαν το πρωί, όχι από τις 12:00 αλλά λίγο αργότερα με την ησυχία τους, για να κάνουν τις δοκιμές τους.
 14. Ξαφνικά και απροειδοποίητα, σήμερα κατά τις 7:30 άνοιξε το σύστημα για τις περιφέρειες που είχαν κονδύλια και έτρεχε με τρελές ταχύτητες. Σε μισή ώρα βέβαια έκλεισαν όλες, καθώς δεσμεύτηκαν όλα τα κονδύλια. Τι πιο λογικό, μετά το χθεσινό φιάσκο, να είναι όλοι οι μηχανικοί στα γραφεία τους, μήπως και ανοίξει το σύστημα; Άλλωστε τι καλύτερο θα είχαν να κάνουν. Κανονικά θα έπρεπε να βρισκόμαστε από πολύ νωρίτερα, αλλά μας έκαναν τη χάρη. Ότι και να πεις για το φιάσκο θα είναι λίγο.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.