Μετάβαση στο περιεχόμενο

engineer30

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

engineer30's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. μια αποθήκη αγροτική δεν μπορεί να αλλάξει χρήση για κατοικία επειδή αλλάζει η σπουδαιότητα προς το δυσμενέστερο παροτι δεν μεταβάλλονται τα φορτία προς το δυσμενέστερο?
  2. (Μετάφερθηκε στο παρόν θέμα. akis73) Καλησπέρα, έχω μια περίπτωση πελάτη ο οποίος έχει εργοταξιακο ρεύμα στην οικοδομή του και θέλει να πάρει οριστικό! Η άδεια είναι αναθεωρημένη επ αόριστον και προτού κάνει την αίτηση για το ρεύμα θέλει τον πρώτο όροφο που είναι ενιαίος να κάνει ένα χώρισμα και να έχει με αυτόν τον τρόπο 2 διαμερίσματα αντί για 1! Σε αυτή την περίπτωση τι πρέπει να κάνω?
  3. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να γίνω κληρωτός ενεργειακός επιθεωρητής?
  4. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα - akis73) Καλησπέρα, μου ζητήθηκε να πάω στην πολεοδομία Ομονοίας για να αναζητήσω έναν φάκελο άδειας με τα σχέδια αλλά μου είπαν ότι μπορεί να κάνουν και ένα μήνα να μου απαντήσουν! Επειδή επείγει να βρω την άδεια κάποιος άλλος τρόπος πιο γρήγορος δεν υπάρχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. καλημέρα, έλαβα ενα email απο το ΤΕΕ σχετικά με επιμορφωτικά εργαστήρια μηχανικών που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του ΤΕΕ το προσεχές διάστημα! αυτα τα εργαστήρια ειναι μια φορά ή θα γίνονται συνέχεια επειδη διάβασα οτι θα πρεπει να παρακολουθούνται τακτικα! επίσης οσοι συμμετάσχουν θυα λάβουν κάποιο ποσό?
  6. Την 32/12/2024 θα βάλετε γτ εάν δουν την παλιά στη ΔΕΗ δε θα κάνουν την σύνδεση!
  7. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Στα βασικά στοιχεία της αίτησης κάτω από τον γεωχωρικο εντοπισμό γράφει κάπου στοιχεία ενδιαφέροντος υπηρεσίας εκεί βάζεις την ημερομηνία λήξης...εάν υπάρχει αναθεώρηση επ αόριστον βάζεις 31/12/2099
  8. ναι η πρωτη ειναι απλα στα βασικα στοιχεια της αιτησης πρεπει να βαλετε και την ημερομηνια ληξης της αδειας! καλημερα
  9. ευχαριστώ πολύ , οι πληροφορίες ήταν υπερπολυτιμες! ένα τελευταίο και σας καληνυχτίζω , δεν υπάρχει κάποια επίσημη αμοιβή γι αυτό σωστά? ότι ζητήσει ο μηχανικος
  10. οσον αφορα τα εγγραφα στο συστημα μου βγαζεινα ανεβασω 2 αρχεια για υπευθυνες δηλωσεις μηχανικου-ιδιοκτητη. ο ιδιοκτητης θα κανει υπευθυνη δηλωση οτι με εξουσιοδοτει για να αναλαβω την αιτηση αυτη, εγω τι υπευθηνη δηλωση να κανω?
  11. ευχαριστώ πολύ! H αίτηση για προσωρινή σύνδεση (εργοταξιακή ηλεκτροδότηση) δεν προϋποθέτει την θεώρηση της αδείας, αλλά απαιτεί την καταχώριση της ημερομηνία λήξης της αδείας στο πεδίο "Στοιχεία ενδιαφέροντος Υπηρεσίας", στα Βασικά στοιχεία της αίτησης η αδεια αναθεωρήθηκε επ αοριστων οπότε τι να βάλω σαν ημερομηνία λήξης? ο γεωχωρικος εντοπισμος πως γινεται απο το συστημα?
  12. Καλησπέρα, μου ζητήθηκε να εκδώσω μια βεβαίωση σύνδεσης με τα δίκτυα κοινης ωφέλειας για εργοταξιακό ρεύμα την οποία την βγάζω πρώτη φορα ! θα ήθελα να ρωτήσω στη καρτέλα έλεγχοι /επιμέρους περιπτώσεις/ εγκρίσεις φορεων επιλέγω το 1α εγκαταστάσεις - κατασκευές με πράξη οικοδομικών εργασιών/ προσωρινή σύνδεση/ εργοταξιακή ηλεκτροδότηση ή το 1β εγκαταστάσεις - κατασκευές με οικοδομική αδεια - προσωρινή σύνδεση για ένα έτος? επίσης τι έγγραφα πρέπει να ανεβάσω? χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση και από τον ιδιοκτήτη και από εμένα? η αδεια έχει αναθεωρηθεί επ' αορίστων
  13. Ακομα και αν εχει ρυθμίσει την οφειλή υπάρχει περίπτωση να απορρίψουν οι τράπεζες το άτοκο δάνειο?
  14. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει χρεωμένη πιστωτική κάρτα και είναι σε μαύρη λίστα στην τράπεζα μπορεί να υπαχθεί στο εξοικονομώ εφόσον ρύθμιση το χρέος του?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.