Jump to content

deathlok

Core Members
 • Posts

  1,742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by deathlok

 1. Να ποτίζουν λιγότερο. Κανονικά το νερό χρήσης πρέπει να αποχετεύεται.
 2. Μετά από τόσα χρόνια έχει αλλάξει η αντιμετώπιση των MRL. Πλέον δεν έχουμε έλεγχο αλλά είμαστε οκ να ανεβάσουμε τεχνική περιγραφή και να δείξουμε και την ντουλάπα στις κατόψεις;
 3. Έχεις πολύμετρο δοκιμαστικό και πρόσβαση στο λεβητοστάσιο και στην ηλεκτοβανα;
 4. lazos δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα βάσει του τι έχει γίνει μέχρι τώρα με τα προηγούμενα προγράμματα.
 5. Για εμένα τα πράγματα είναι πιο απλά το πρόγραμμα πρέπει να γίνει λιγότερο ελκυστικό. Προσφορά και ζήτηση. Από την στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση (την οποία δεν μπορείς να καλύψεις) απλά μειώνεις τα ποσοστά επιδότησης, έτσι θα φτάσουν τα λεφτά για περισσότερους και δεν θα γίνει και αυτός ο πανικός. Να θυμίσω στους παλιότερους ότι όταν άρχισε το εξοικονομώ η μεγάλη επιδότηση ήταν 35% (και δεν έφευγαν βέβαια με τπτ τα λεφτά) και μετά έγινε 65% έγιναν αρκετά προγράμματα μέχρι να εξαντληθούν τα χρήματα.
 6. Λεφτά τέλος 51 λεπτά ανοιχτό. Πέρασα μία αίτηση Οι πελάτες μου μόνο 2 στους 5 τα κατάφεραν
 7. παιδιά θα πατάτε refresh στον browser και αποθήκευση στην σελίδα. Πέρα δύο έτσι.
 8. Άνοιξε 10:01 αλλά το building πρέπει να έχει πέσει δεν τραβάει με τπτ στοιχεία του ΠΕΑ
 9. Η λύση για εμένα ήταν εδώ https://docs.easykenak.gr/doku.php?id=faq:prosartima
 10. Αν τον ενδιαφέρει το καλό της πολυκατοικίας πρώτη κίνηση είναι να εξηγήσει ότι ο τρόπος παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με το προφίλ κατανάλωσης είναι αντιοικονομικος και καλό είναι να καταργηθεί ή να μπούνε κάποια όρια χρονικά για την χρήση του. Αν τον ενδιαφέρει η νομιμότητα θέλουμε δεύτερη δεξαμενή γιατί για ζνχ δεν επιτρέπεται να καίει το φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Θέλει θερμιδομετρηση. Αν κάποιος έχει αλλάξει σώματα η έχουν κλείσει ημιυπαίθριο θέλει αλλαγές σωμάτων ή τροποποίηση της μελέτης. Γενικά αν στόχος είναι το νόμιμο καλό κουράγιο και όρεξη να τσακωθεί και με τις πλάκες πεζοδρομίου της πολυκατοικίας (κατά την γνώμη μου άδικα)
 11. 1)Πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να βρεις το δίκιο σου; 2) Σε ενδιαφέρει το νόμιμο ή το συνολικό καλό της πολυκατοικίας πιο πολύ; Έχει πολύ μεγάλη σημασία η απάντηση στις παραπάνω δύο ερωτήσεις γιατί από την περιγραφή που δίνεις δεν έχεις καταβάλει τι θέμα ανοίγεις.
 12. Ναι δεν κόβουν κάθε τρίμηνο δεν αγοράζουν όμως και τπτ ούτε ένα πακέτο χαρτί με τιμολόγιο και έχουν μηδενικο φπα;
 13. Διάβασα αρκετές φορές πως θα πετάξει πολλούς ε. Ε. Εκτός επειδή ζητάει μη μηδενικές δηλώσεις φπα. Ποιοι είναι αυτοί οι ε. Ε. Ε που έχουν ένα ολόκληρο τρίμηνο μηδέν φπα;
 14. Ναι τρώνε με χρυσά κουτάλια οι μάστορες αυτή την εποχή. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
 15. Δεν πέφτουν τα σπίτια από μία τρύπα Φ8εκατοστά. Τώρα αν έπρεπε να στο σοβατίσει από κάτω και να στο στεγανοποίηση από πάνω ναι έπρεπε αλλά δεν ξέρει κανείς ποια ήταν η συμφωνία. Στις φωτογραφίες σου όμως γενικά οι σοβάδες έχουν τα χάλια τους και δεν έχει να κάνει με το λέβητα.
 16. Στο δύο βάζεις την μόνιμη φάση και στο 3 την επιστροφή. Αυτό είναι η θεωρία το πρόβλημα σου τώρα είναι να αναγνωρίσεις με ασφάλεια την φάση (σχετικά εύκολο) και την επιστροφή (εδώ είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα)
 17. Επίσημος οδηγός.....τι να τον κάνεις μωρέ κάτσε μα μας ζαλίσουν πρώτα όλοι με το ΕΚΟ και να λέμε πράγματα βάσει του προηγούμενου προγράμματος να τρέχουμε καλοκαιριάτικα να πηγαίνουν πίσω εργασίες γιατί το εξοικονομώ βγαίνει σε 10 μέρες και μετά βλέπουμε για τον οδηγό. Και με το ΕΚΟ ΙΙ έτσι έγινε ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και το πρόγραμμα βγήκε μήνες μετά στον αέρα. Το μόνο ενθαρρυντικό ότι θα βγει σύντομα είναι ότι είναι όλα ψιλοέτοιμα από το προηγούμενο ΕΚΟ. Δεν θα ξεχάσω που ανακοίνωναν ένραξει ΕΚΟ ΙΙ και δεν είχε ακόμα αναθεωρηθεί ο ΚΕΝΑΚ. Μετά ανακοίνωναν έναρξη των αιτήσεων και δεν είχε κλείσει ο διαγωνισμός για το ποίος θα φτιάξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα.
 18. Δεν έχει γειώση ο ρευματοδοτης για αυτό σου δείχνει αυτή την τάση. Τουλάχιστον το sonel που έχω έτσι κάνει.
 19. Ή τα γράφεις λίγο μπερδεμένα ή κάτι δεν έχεις καταλάβει κάτι καλά..... Όταν λες πάγιο Φ. Α. 40 ευρώ το διαμέρισμα τι εννοείς; μήπως πάγιο θέρμανσης;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.